Dawson és haverok képekben - kvíz
Moderátor: ese
Természetesen helyes a megoldás! Te jössz!ese írta:Akkor ha nem nektek nem megy, akkor megyek Bizsu után és nem hagyom, hogy nagyon elhúzzon a pontversenyben!![]()
Valóban Worthingtonos kép. 5.szezon, 1.rész utsó jelenete.
Joey az egész részben szomorú volt amiatt, hogy Dawson nem tud elmenni hozzá hétvégére, mert pont aznap kezdte gyakornoki állását Toddnál.
Elmentek egy kanköri buliba, ahol Joey és Audrey beszélgettek is Joey bánatáról, majd ennek hatására Joey telefonon szakított Dawsonnal.
Majd egy kisebb (de annál ütősebb) beszólás Dawsontól Todd felé, és a srác már repült is!Worthingtonig meg sem állt, pontosabban Joey-ig. A lány boldogan ugrott a fiú nyakába, majd pár mp-cel később döbbent rá, hogy mi is tett néhány órával korábban? (ls.telefon)
Röviden ennyi.
- temesed
- Főisten

- Kapcsolat:
aham, perszeeeeeeeeeeeeeee.....ese írta:Ne vicceljetek, hogy senki nem tudja! Ilyen nincs! Csak mindenki udvariaskodik, hogy most más fejtse meg, mi?!
nekem egy jelenet ugrott be, amikor mind a 6an tv-t neznek dawson szobajabol, csak ezen a kepen csak 3an latszanak....de ott van meg Andie, Jack, es Jen is!
de lehet, h nem jora gondoltam....
a balanced diet is a cookie - in each hand
Valóban. Ez sajna nem az jelenet - bár a sorozatot eltaláltad.temesed írta:aham, perszeeeeeeeeeeeeeee.....ese írta:Ne vicceljetek, hogy senki nem tudja! Ilyen nincs! Csak mindenki udvariaskodik, hogy most más fejtse meg, mi?!
nekem egy jelenet ugrott be, amikor mind a 6an tv-t neznek dawson szobajabol, csak ezen a kepen csak 3an latszanak....de ott van meg Andie, Jack, es Jen is!
de lehet, h nem jora gondoltam....
Ebben a jelenetben 4-en vannak és a Footloose-t nézik. Többet nem segíthetek!
Keine Panik auf der Titanic!
Mi ez a passzivítás?! Nem hiszem el, hogy senkinek nem ismerős a kép?! Mintha nem is egy Dawson's Creek fórumon lennénk!ese írta:Valóban. Ez sajna nem az jelenet - bár a sorozatot eltaláltad.![]()
Ebben a jelenetben 4-en vannak és a Footloose-t nézik. Többet nem segíthetek!
Legalább a sorozatot tippeljétek meg! Onnan már lehet tovább gondolkodni! Nézzétek meg az arcukat, a frizujukat, a helyszínt, a hátteret… annyi árulkodó jel van, amiből el lehet indulni. Gyerünk, egy kis aktivítást kérek!
Úgy látszik, csúfosan bebuktam ezzel a feladvánnyal!
Akkor megmondom a megoldást!
A 2.sorozat 6.részében volt, amikor Dawson, Joey, Pacey, Andie, Jen és Jack elmentek a táncos sulibuliba. Ez volt az az ominózus alkalom, amikor D rájött, hogy Jack mit tett Joey-val?
Szóval ennek a résznek az elején volt ez a jelenet, amikor is 4-en D-nál nézték a Footloose-t, Andie nagy lelkesen invitálta őket a bálba, mondván a tánc nagyon jó előjáték a szexhez.
(mégsem lett az, helyette szakítás
)
A 2.sorozat 6.részében volt, amikor Dawson, Joey, Pacey, Andie, Jen és Jack elmentek a táncos sulibuliba. Ez volt az az ominózus alkalom, amikor D rájött, hogy Jack mit tett Joey-val?
Szóval ennek a résznek az elején volt ez a jelenet, amikor is 4-en D-nál nézték a Footloose-t, Andie nagy lelkesen invitálta őket a bálba, mondván a tánc nagyon jó előjáték a szexhez.
- temesed
- Főisten

- Kapcsolat:
csak negyen neztek??? ez biztos??? mert en is erre a jelentre gondoltam, h neznek vmi filmet kozosen, es Andie tancra hivja oket....elottem van a jelenet de az remlik, h mindannyian ott voltak.....ese írta:Úgy látszik, csúfosan bebuktam ezzel a feladvánnyal!![]()
![]()
A 2.sorozat 6.részében volt, amikor Dawson, Joey, Pacey, Andie, Jen és Jack elmentek a táncos sulibuliba. Ez volt az az ominózus alkalom, amikor D rájött, hogy Jack mit tett Joey-val?![]()
Szóval ennek a résznek az elején volt ez a jelenet, amikor is 4-en D-nál nézték a Footloose-t, Andie nagy lelkesen invitálta őket a bálba, mondván a tánc nagyon jó előjáték a szexhez.(mégsem lett az, helyette szakítás
![]()
)
Nem, nem. Szerintem sejteni vélem, hogy melyikre gondoltál, sőt az is a 2.soriban volt, de később. És akkor nem is a Footloose-t nézték. Nem is tudom, hogy mit.temesed írta:csak negyen neztek??? ez biztos??? mert en is erre a jelentre gondoltam, h neznek vmi filmet kozosen, es Andie tancra hivja oket....elottem van a jelenet de az remlik, h mindannyian ott voltak.....
Itt csak négyen voltak.
Ja igen! Viszont az új feladvánnyal még tartozok. No, keresek.
Pedig itt is vannak árulkodó jelek. Kezdetben a frizura... Másrészt az öltözet. Mivel nem volt mindegyik szereplő sem bankár (csak az egyik brókerMary írta:Sajna még csak nem is rémlik...
És a harmadik az ábrázatuk. Az "ünnepinek" mondható öltözet ellenére elég gyászos hangulatban látszanak.
No, ez már elég sok segítség volt!
- temesed
- Főisten

- Kapcsolat:
sztem ez az amikor Jent bevittek a korhazba D anyjanak az eskuvojerol...erre utalhat az unnepi oltozet, es az aggodo arc!ese írta:Pedig itt is vannak árulkodó jelek. Kezdetben a frizura... Másrészt az öltözet. Mivel nem volt mindegyik szereplő sem bankár (csak az egyik brókerMary írta:Sajna még csak nem is rémlik...), sem ügynök, sem üzletember, így nem mindennapi öltözet náluk az öltöny.
vagyis
![]()
És a harmadik az ábrázatuk. Az "ünnepinek" mondható öltözet ellenére elég gyászos hangulatban látszanak.
No, ez már elég sok segítség volt!
3 szezonos rész, azt nem tudom, hogy hányadik, de az a rész, amikor Joeyék megnyitjákt a B&B-t, és jön az a kritikus vagy kicsoda, és Pacey megszervezi a vendégsereget. Ez a jelenet, pedig, amikor Jen elmeséli múltja "sötét titkait" Henrynek.temesed írta:oksa, tessek, itt az ujabb felaDVANYKornbabe írta:temesed, jöhet az új feladvány.
- temesed
- Főisten

- Kapcsolat:
3 szezonos rész, azt nem tudom, hogy hányadik, de az a rész, amikor Joeyék megnyitjákt a B&B-t, és jön az a kritikus vagy kicsoda, és Pacey megszervezi a vendégsereget. Ez a jelenet, pedig, amikor Jen elmeséli múltja "sötét titkait" Henrynek.[/quotebizsu írta:temesed írta:oksa, tessek, itt az ujabb felaDVANYKornbabe írta:temesed, jöhet az új feladvány.
igen, bizsu, helyes a megfejtess!!
te adsz ujat!