Én is erre gondoltam, a féltékenységre.Ronibaba írta:Hát én megpróbálom, nem biztos, hogy jó lesz.![]()
Szóval 1ik ok a féltékenység volt és ehhez kapcsolódott az is, hogy Jacknél nem működött ez a sokig együtt maradni dolog.
Te jössz, Ronibaba.
Moderátor: ese

Igen, ez szép leírás volt!ese írta:Jen! Bár igazából Andie akarta mindenáron nézegetni, és Jen tudta nélkül próbálta ki. Viszont szegény Jen emiatt nagy kelepcébe került. Akkor sajnáltam is emiatt, hogy Jack ennyire elutasító volt vele.

bcs..off....Ese, mit jelent a keine panik Titanic...vagymi, mert en nem tudok nemetul!:)ese írta:![]()
Daw ez jó volt! Köszönöm! De azért várjuk ki a végét!
Szóval kéne gyorsan egy kérdés![]()
Lássuk csak, gondolkodom, gondolkodom. Megvan
![]()
Hogy hívták Gretchen fősulis barátját (ha tudjátok, vezetéknévvel) és milyen apropóból jelent meg a színen?
Remélem ez a kérdés még nem volt, mert be kell, hogy valljam, még közel sem tudtam mindent végigolvasni.![]()
![]()

nem sajnos. en nagyon sok reszt kihagytam a sorikban, es nem emlekszem arra, h barmikor is feltunt volna Gretchen baratja.....ese írta:Na senki nem tudja? Ne szomorítsatok el?ese írta:: Hogy hívták Gretchen fősulis barátját (ha tudjátok, vezetéknévvel) és milyen apropóból jelent meg a színen?
Kár!temesed írta:nem sajnos. en nagyon sok reszt kihagytam a sorikban, es nem emlekszem arra, h barmikor is feltunt volna Gretchen baratja.....ese írta:Na senki nem tudja? Ne szomorítsatok el?ese írta:: Hogy hívták Gretchen fősulis barátját (ha tudjátok, vezetéknévvel) és milyen apropóból jelent meg a színen?
Én a kérdés második felére emlékszem, mármint, hogy milyen apropóból bukkant fel a srác, de a nevére sajna nem.ese írta:Kár!temesed írta:nem sajnos. en nagyon sok reszt kihagytam a sorikban, es nem emlekszem arra, h barmikor is feltunt volna Gretchen baratja.....ese írta: Na senki nem tudja? Ne szomorítsatok el?Másvalaki?
Gretchen( nem bizti, hogy így kell írniese írta:Nem baj, legalább azt mondd meg, mert kezdek kétségbe esni, hogy ennyire nehéz kérdést adtam fel.bizsu írta: Én a kérdés második felére emlékszem, mármint, hogy milyen apropóból bukkant fel a srác, de a nevére sajna nem.
Oké Bizsu, elfogadom, mivel a sztorit tökéletesen elmondtad.bizsu írta:Gretchen( nem bizti, hogy így kell írniese írta:Nem baj, legalább azt mondd meg, mert kezdek kétségbe esni, hogy ennyire nehéz kérdést adtam fel.bizsu írta: Én a kérdés második felére emlékszem, mármint, hogy milyen apropóból bukkant fel a srác, de a nevére sajna nem.) meg Pacey elmentek hozzá, mert nála volt még Gretchen autója. A fiú nagyon fűzte Gratchen agyát, de végül nem dőlt be neki. Pacey-t is bíztatta a hűtlenségre, de Joey többet ért neki...

Fúú, nem, de ha elmondod, majd fogom a fejem verni a falba..ese írta:Viszont Construx, benned egy picit "csalódtam", amiért nem jelentkeztél a megfejtéssel. Nem emlékszel rá, hogy ki játszotta a fickót, és hol játszott még nagyobb mellékszerepet
Ejnye-bejnye! A DC-ben Nick Taylor néven volt nyilvántartva. A Buffy-ban pedig ő játszotta azt az ügyvéd fickót, akinek a végén műkeze lett???? Ha jól emlékszem Lindsay(construx írta:Fúú, nem, de ha elmondod, majd fogom a fejem verni a falba..ese írta:Viszont Construx, benned egy picit "csalódtam", amiért nem jelentkeztél a megfejtéssel. Nem emlékszel rá, hogy ki játszotta a fickót, és hol játszott még nagyobb mellékszerepet

Hát nem verem a fejem a falba..ese írta:Ejnye-bejnye! A DC-ben Nick Taylor néven volt nyilvántartva. A Buffy-ban pedig ő játszotta azt az ügyvéd fickót, akinek a végén műkeze lett???? Ha jól emlékszem Lindsay() volt a Buffy-beli neve.
Keresgéltem képet róla, de még nem jártam sikerrel. Most sajna nem jut eszembe az eredeti neve.
Én úgy emlékszem ő a Buffy-ban tűnt fel, és akkor már bizti láttam a fickót, amikor megjelent a DC-ben, mert egyből felkiáltottam: "Jé, ez a Lindsayconstrux írta:Hát nem verem a fejem a falba..ese írta:Ejnye-bejnye! A DC-ben Nick Taylor néven volt nyilvántartva. A Buffy-ban pedig ő játszotta azt az ügyvéd fickót, akinek a végén műkeze lett???? Ha jól emlékszem Lindsay() volt a Buffy-beli neve.
Keresgéltem képet róla, de még nem jártam sikerrel. Most sajna nem jut eszembe az eredeti neve.
Lehet, hogy akkoriban még nem ment a Vián az Angel? Mert így sem ismerős..
De örülök, hogy most ezt is megtudtam.