Dawson és haverok képekben - kvíz

Kvízjátékok tárháza

Moderátor: ese

Lezárt
temesed
Főisten
Főisten
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: temesed » 2006.03.17. 19:05

Kornbabe írta:
ese írta:Jövök már, jövök! Nem kell türelmetlenkedni, csak napközben áfa van, és csak este jön a képrakosgatás! :wink:
Nem türelmetlenkedtem egyáltalán, csak jeleztem, hogy jöhet az új, olykor ha nem írok be semmit, elfelejtődik a topik és az új feladvány is.
:wink:
hajra Kornbabe..ezaz, feladvanyt a nepnek! :D
a balanced diet is a cookie - in each hand

ese
Moderátor
Moderátor

Hozzászólás Szerző: ese » 2006.03.17. 20:18

Kornbabe írta:
ese írta:Jövök már, jövök! Nem kell türelmetlenkedni, csak napközben áfa van, és csak este jön a képrakosgatás! :wink:
Nem türelmetlenkedtem egyáltalán, csak jeleztem, hogy jöhet az új, olykor ha nem írok be semmit, elfelejtődik a topik és az új feladvány is.
:wink:
Direkt tettem :wink: -t a végére, hogy senki ne vegye komolyan a mondatomat! :wink: :wink: :wink:
Keine Panik auf der Titanic!

ese
Moderátor
Moderátor

Hozzászólás Szerző: ese » 2006.03.17. 20:20

temesed írta:hajra Kornbabe..ezaz, feladvanyt a nepnek! :D
Már megtörtént! Adva lett a népnek feladvány! Már csak ki kell találni és bezsebelni érte a 10 pontot!

Kép

temesed
Főisten
Főisten
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: temesed » 2006.03.18. 11:23

ese írta:
Már megtörtént! Adva lett a népnek feladvány! Már csak ki kell találni és bezsebelni érte a 10 pontot!

Kép
ez nem maz, amikor az arhuzabna rekednek,, es joey ki van akadva p szakalan....es vegul raveszi, h borotvalja le...vagyis neki kell leborotvalnia.... :roll:

Ronibaba
Olümposzi istenség
Olümposzi istenség
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Ronibaba » 2006.03.18. 18:23

temesed írta:
ese írta:

Kép
ez nem maz, amikor az arhuzabna rekednek,, es joey ki van akadva p szakalan....es vegul raveszi, h borotvalja le...vagyis neki kell leborotvalnia.... :roll:
Nem, ez szerintem az, amikor még nem jönnek újra össze. Hanem Joey bepiál azon a bulin, amit Pacey-ék rendeznek mert ki van bukva Eddie miatt (mintha ekkor törne össze a TV-t is) és itt derül ki, hogy Pacey valójában még mindig Joeyt szereti. Ez a 6. évad közepe felé van vmikor. :roll: És a képen már Joey eléggé illuminált állapotban próbálja Pacey-t szórakoztatni. :lol:
Kép

"A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették hogyan kell repülni."

ese
Moderátor
Moderátor

Hozzászólás Szerző: ese » 2006.03.18. 18:49

Bizony, Ronié a helyes megfejtés és természetesen a megérdemelt 10 Pont! Valamint a feladás joga!

ese
Moderátor
Moderátor

Hozzászólás Szerző: ese » 2006.03.18. 18:52

És persze az aktuális pontállás:

Bizsu: 10 pont
Rberto: 10 pont
Temesed: 10 pont
Ese: 10 pont
Ronibaba: 10 pont

Az állás felettébb szoros! :smt036

Ronibaba
Olümposzi istenség
Olümposzi istenség
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Ronibaba » 2006.03.18. 20:27

Na, hogy egy kis port kavarjak! :lol:
Íme a pikáns feladványom:
:P
Kép
Kép

"A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették hogyan kell repülni."

Ameline
Olümposzi istenség
Olümposzi istenség

Hozzászólás Szerző: Ameline » 2006.03.19. 17:13

Nekem van egy tippem, de könnyen lehet, hogy ez nem akkor történt: szóval a 4. széria befejező része lehetett azt hiszem, amikor bankettjük volt Joey-éknak: ekkor szakított Joey és Pacey ill. Dawson és Gretchen. Ezen az estén volt egy csók Jack és a barátja között. A részt sajnos csak németül láttam, és ebből a szériából csak néhány részt láttam, ezért nem tudom pontosabban leírni. :roll:

ese
Moderátor
Moderátor

Hozzászólás Szerző: ese » 2006.03.19. 18:12

Kornbabe írta:Nekem van egy tippem, de könnyen lehet, hogy ez nem akkor történt: szóval a 4. széria befejező része lehetett azt hiszem, amikor bankettjük volt Joey-éknak: ekkor szakított Joey és Pacey ill. Dawson és Gretchen. Ezen az estén volt egy csók Jack és a barátja között. A részt sajnos csak németül láttam, és ebből a szériából csak néhány részt láttam, ezért nem tudom pontosabban leírni. :roll:
Bár nem én vagyok a feladvány kitalálója, de azért hozzászólok. Remélem nem gond.
Amire gondoltál történetre, azt tökéletesen leírtad Kornbabe. A dolog apró szépséghibája az, hogy ez nem az a fickó. :(

De mivel a kísérősztorit nem tudom ehhez a kvízhez, inkább nem szólok bele, hiszen már ez is komoly pontokért megy. :)

Ameline
Olümposzi istenség
Olümposzi istenség

Hozzászólás Szerző: Ameline » 2006.03.19. 18:50

ese írta: Bár nem én vagyok a feladvány kitalálója, de azért hozzászólok. Remélem nem gond.
Amire gondoltál történetre, azt tökéletesen leírtad Kornbabe. A dolog apró szépséghibája az, hogy ez nem az a fickó. :(

De mivel a kísérősztorit nem tudom ehhez a kvízhez, inkább nem szólok bele, hiszen már ez is komoly pontokért megy. :)
Sejtettem, hogy nem lesz jó, de legalább tettem egy próbát. :wink: Annyian vagyunk itt és senki nem írt semmit. :(

ese
Moderátor
Moderátor

Hozzászólás Szerző: ese » 2006.03.19. 18:56

Kornbabe írta:
ese írta: Bár nem én vagyok a feladvány kitalálója, de azért hozzászólok. Remélem nem gond.

Sejtettem, hogy nem lesz jó, de legalább tettem egy próbát. :wink: Annyian vagyunk itt és senki nem írt semmit. :(
Semmi gond! Akár bele is trafálhattál volna! :wink: Vadul keresek egy olyan képet, amire te gondoltál, de még sajna nem akadtam rá. :cry: De keresek tovább!

Ronibaba
Olümposzi istenség
Olümposzi istenség
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Ronibaba » 2006.03.19. 22:44

Sajnos ő tényleg nem az a srác, ez egy másik sztori! Aki tudja nyugodtan írja le. Az nem kell, hogy mikor volt csak a rövid sztori.
Kép

timus
Tag
Tag

Hozzászólás Szerző: timus » 2006.03.20. 19:27

Ha jól emlékszem, volt egy rész, amikor Jen is fasírtban volt az akkori fiújával és Jack is bizonytalanakodott egy sráccal kapcsolatban.
A nagyi "fogta" őket, beültette a kocsiba és a busz után eredtek, amin Jen pasija a sporttáborba utazott. Amikor utolérték őket, Jen mindenki előtt szerelemet vallott és megcsókolta a fiút. Szóval a lényegre térve itt jutott eszébe Jennek, hogy Jacket is egyenesbe kell hozni, ezért elmentek a másik srác sulijába, ahol -amikor a kertben meglátta a srácot, odament és- megcsókolta.
Sajna a srác ekkor már mással járt. :(
Bocs a hosszú fejtegetésért. Remélem, jó jelenetre gondoltam.
timus

construx
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: construx » 2006.03.20. 20:34

Dobjuk fel kicsit a mókát:

MOSTANTÓL VALAMENNYI, PONTOKÉRT JÁTSZOTT KVÍZTOPIKBAN BEVEZETEM AZ ALÁBBI SZABÁLYT:

AMELYIK REJTVÉNYFELADÓ NEM MÁSOLJA BE AZ AKTUÁLIS PONTÁLLÁST A HELYES MEGFEJTÉST NYUGTÁZÓ HOZZÁSZÓLÁSA MELLÉ/UTÁN 10 PERCEN BELÜL, ATTÓL 1 (AZAZ EGY ;) ) PONT LEVONÁSRA KERÜL.

HADD EMLÉKEZZÜNK CSAK, KI HÁNYSZOR VOLT FELEDÉKENY! ;)
- Family you can see any time.
But a one-night stand only happens one night.

B.D.

Ronibaba
Olümposzi istenség
Olümposzi istenség
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Ronibaba » 2006.03.20. 21:29

timus írta:Ha jól emlékszem, volt egy rész, amikor Jen is fasírtban volt az akkori fiújával és Jack is bizonytalanakodott egy sráccal kapcsolatban.
A nagyi "fogta" őket, beültette a kocsiba és a busz után eredtek, amin Jen pasija a sporttáborba utazott. Amikor utolérték őket, Jen mindenki előtt szerelemet vallott és megcsókolta a fiút. Szóval a lényegre térve itt jutott eszébe Jennek, hogy Jacket is egyenesbe kell hozni, ezért elmentek a másik srác sulijába, ahol -amikor a kertben meglátta a srácot, odament és- megcsókolta.
Sajna a srác ekkor már mással járt. :(
Bocs a hosszú fejtegetésért. Remélem, jó jelenetre gondoltam.
Igen, nagyszerű!:)

És így az állás a következő most:

Timus: 10 pont
Bizsu: 10 pont
Roberto: 10 pont

Kép

timus
Tag
Tag

Hozzászólás Szerző: timus » 2006.03.20. 22:06

Remélem, ez még nem volt. :)

Kép
timus

roberto
Törzstag
Törzstag

Hozzászólás Szerző: roberto » 2006.03.20. 22:08

timus írta:Remélem, ez még nem volt. :)
Javítsatok ki ha tévedek de nekem úgy rémlik h volt :roll: vagy az egy másik topic volt ahol ez a kép felbukkant? :oops:

timus
Tag
Tag

Hozzászólás Szerző: timus » 2006.03.20. 22:15

Most lapoztam végig a topicot visszafelé, és tényleg igazad van, volt már ez a kép (az elején).:oops:

Keresek újat!
timus

timus
Tag
Tag

Hozzászólás Szerző: timus » 2006.03.20. 22:20

Kép

Ez kirándulás milyen apropóból történt?
timus

bizsu
Olümposzi istenség
Olümposzi istenség

Hozzászólás Szerző: bizsu » 2006.03.20. 22:53

timus írta:Kép

Ez kirándulás milyen apropóból történt?
Szintén harmadik szezonos rész. A kirándulás pedig abból az apropóból történt, hogy Dawson egy újságban talált egy hírt, miszerint azt a helyet, ahol a gyerekkori bunkerük van építési területté változtatják, és gondolták, hogy még utoljára meglátogatják. Egyébként itt szerette volna Pacey elmondani, hogy beleszeretett Joeyba, és meg is csókolta, de nem sikerül, mert Buzz-ék megzavarják őket.

timus
Tag
Tag

Hozzászólás Szerző: timus » 2006.03.20. 23:03

A megfejtés tökéletes!

Az állás a következő:

Bizsu: 20 pont

bizsu az élre tört! :wink:
timus

bizsu
Olümposzi istenség
Olümposzi istenség

Hozzászólás Szerző: bizsu » 2006.03.20. 23:05

timus írta:A megfejtés tökéletes!

Az állás a következő:

Bizsu: 20 pont

bizsu az élre tört! :wink:
Helyes-helyes! :P Mindjárt hozom az újat! :wink:

bizsu
Olümposzi istenség
Olümposzi istenség

Hozzászólás Szerző: bizsu » 2006.03.20. 23:07

Itt is vagyok! Csak hogy senki se mondhassa, hogy áll a topic! :D :wink:

Kép

temesed
Főisten
Főisten
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: temesed » 2006.03.21. 10:35

nem tudom, ti hogy vagytok ezzel, de en midnig megfigyelem a ruhat is, amiben vannak, hatha abbol beugrikm valami..... :roll: de errol most semmi.....

Ameline
Olümposzi istenség
Olümposzi istenség

Hozzászólás Szerző: Ameline » 2006.03.21. 17:48

Azt látom, hogy Worthingtonban történt, Joey-ék szobájában, de hogy mi lehetett abban a részben, abszolút nem rémlik. :o

ese
Moderátor
Moderátor

Hozzászólás Szerző: ese » 2006.03.21. 18:55

Akkor ha nem nektek nem megy, akkor megyek Bizsu után és nem hagyom, hogy nagyon elhúzzon a pontversenyben! :lol:

Valóban Worthingtonos kép. 5.szezon, 1.rész utsó jelenete.
Joey az egész részben szomorú volt amiatt, hogy Dawson nem tud elmenni hozzá hétvégére, mert pont aznap kezdte gyakornoki állását Toddnál.
Elmentek egy kanköri buliba, ahol Joey és Audrey beszélgettek is Joey bánatáról, majd ennek hatására Joey telefonon szakított Dawsonnal.
Majd egy kisebb (de annál ütősebb) beszólás Dawsontól Todd felé, és a srác már repült is! :arrow: Worthingtonig meg sem állt, pontosabban Joey-ig. A lány boldogan ugrott a fiú nyakába, majd pár mp-cel később döbbent rá, hogy mi is tett néhány órával korábban? (ls.telefon)

Röviden ennyi. :D

Ameline
Olümposzi istenség
Olümposzi istenség

Hozzászólás Szerző: Ameline » 2006.03.21. 19:15

ese írta:Akkor ha nem nektek nem megy, akkor megyek Bizsu után és nem hagyom, hogy nagyon elhúzzon a pontversenyben! :lol:

Valóban Worthingtonos kép. 5.szezon, 1.rész utsó jelenete.
Joey az egész részben szomorú volt amiatt, hogy Dawson nem tud elmenni hozzá hétvégére, mert pont aznap kezdte gyakornoki állását Toddnál.
Elmentek egy kanköri buliba, ahol Joey és Audrey beszélgettek is Joey bánatáról, majd ennek hatására Joey telefonon szakított Dawsonnal.
Majd egy kisebb (de annál ütősebb) beszólás Dawsontól Todd felé, és a srác már repült is! :arrow: Worthingtonig meg sem állt, pontosabban Joey-ig. A lány boldogan ugrott a fiú nyakába, majd pár mp-cel később döbbent rá, hogy mi is tett néhány órával korábban? (ls.telefon)

Röviden ennyi. :D
Engem az zavart meg, hogy azt hittem Pacey áll az ajtóban. :o

ese
Moderátor
Moderátor

Hozzászólás Szerző: ese » 2006.03.21. 19:39

Kornbabe írta:Engem az zavart meg, hogy azt hittem Pacey áll az ajtóban. :o
Állt már ő is ott, csak ő egy kicsit később. :wink:

(de én most miért nem látom a képeket? :shock: )

temesed
Főisten
Főisten
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: temesed » 2006.03.21. 20:25

ese írta:
Kornbabe írta:Engem az zavart meg, hogy azt hittem Pacey áll az ajtóban. :o
Állt már ő is ott, csak ő egy kicsit később. :wink:

(de én most miért nem látom a képeket? :shock: )
öö..en sem latom.... :roll:

Lezárt