hajra Kornbabe..ezaz, feladvanyt a nepnek!Kornbabe írta:Nem türelmetlenkedtem egyáltalán, csak jeleztem, hogy jöhet az új, olykor ha nem írok be semmit, elfelejtődik a topik és az új feladvány is.ese írta:Jövök már, jövök! Nem kell türelmetlenkedni, csak napközben áfa van, és csak este jön a képrakosgatás!![]()
Dawson és haverok képekben - kvíz
Moderátor: ese
- temesed
- Főisten

- Kapcsolat:
a balanced diet is a cookie - in each hand
Direkt tettemKornbabe írta:Nem türelmetlenkedtem egyáltalán, csak jeleztem, hogy jöhet az új, olykor ha nem írok be semmit, elfelejtődik a topik és az új feladvány is.ese írta:Jövök már, jövök! Nem kell türelmetlenkedni, csak napközben áfa van, és csak este jön a képrakosgatás!![]()
Keine Panik auf der Titanic!
- temesed
- Főisten

- Kapcsolat:
ez nem maz, amikor az arhuzabna rekednek,, es joey ki van akadva p szakalan....es vegul raveszi, h borotvalja le...vagyis neki kell leborotvalnia....ese írta:Már megtörtént! Adva lett a népnek feladvány! Már csak ki kell találni és bezsebelni érte a 10 pontot!temesed írta:hajra Kornbabe..ezaz, feladvanyt a nepnek!
a balanced diet is a cookie - in each hand
- Ronibaba
- Olümposzi istenség

- Kapcsolat:
Nem, ez szerintem az, amikor még nem jönnek újra össze. Hanem Joey bepiál azon a bulin, amit Pacey-ék rendeznek mert ki van bukva Eddie miatt (mintha ekkor törne össze a TV-t is) és itt derül ki, hogy Pacey valójában még mindig Joeyt szereti. Ez a 6. évad közepe felé van vmikor.temesed írta:ez nem maz, amikor az arhuzabna rekednek,, es joey ki van akadva p szakalan....es vegul raveszi, h borotvalja le...vagyis neki kell leborotvalnia....ese írta:Már megtörtént! Adva lett a népnek feladvány! Már csak ki kell találni és bezsebelni érte a 10 pontot!temesed írta:hajra Kornbabe..ezaz, feladvanyt a nepnek!

"A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették hogyan kell repülni."
Nekem van egy tippem, de könnyen lehet, hogy ez nem akkor történt: szóval a 4. széria befejező része lehetett azt hiszem, amikor bankettjük volt Joey-éknak: ekkor szakított Joey és Pacey ill. Dawson és Gretchen. Ezen az estén volt egy csók Jack és a barátja között. A részt sajnos csak németül láttam, és ebből a szériából csak néhány részt láttam, ezért nem tudom pontosabban leírni. 
Bár nem én vagyok a feladvány kitalálója, de azért hozzászólok. Remélem nem gond.Kornbabe írta:Nekem van egy tippem, de könnyen lehet, hogy ez nem akkor történt: szóval a 4. széria befejező része lehetett azt hiszem, amikor bankettjük volt Joey-éknak: ekkor szakított Joey és Pacey ill. Dawson és Gretchen. Ezen az estén volt egy csók Jack és a barátja között. A részt sajnos csak németül láttam, és ebből a szériából csak néhány részt láttam, ezért nem tudom pontosabban leírni.
Amire gondoltál történetre, azt tökéletesen leírtad Kornbabe. A dolog apró szépséghibája az, hogy ez nem az a fickó.
De mivel a kísérősztorit nem tudom ehhez a kvízhez, inkább nem szólok bele, hiszen már ez is komoly pontokért megy.
Sejtettem, hogy nem lesz jó, de legalább tettem egy próbát.ese írta: Bár nem én vagyok a feladvány kitalálója, de azért hozzászólok. Remélem nem gond.
Amire gondoltál történetre, azt tökéletesen leírtad Kornbabe. A dolog apró szépséghibája az, hogy ez nem az a fickó.![]()
De mivel a kísérősztorit nem tudom ehhez a kvízhez, inkább nem szólok bele, hiszen már ez is komoly pontokért megy.
Semmi gond! Akár bele is trafálhattál volna!Kornbabe írta:Sejtettem, hogy nem lesz jó, de legalább tettem egy próbát.ese írta: Bár nem én vagyok a feladvány kitalálója, de azért hozzászólok. Remélem nem gond.
Amire gondoltál történetre, azt tökéletesen leírtad Kornbabe. A dolog apró szépséghibája az, hogy ez nem az a fickó.![]()
De mivel a kísérősztorit nem tudom ehhez a kvízhez, inkább nem szólok bele, hiszen már ez is komoly pontokért megy.Annyian vagyunk itt és senki nem írt semmit.
Ha jól emlékszem, volt egy rész, amikor Jen is fasírtban volt az akkori fiújával és Jack is bizonytalanakodott egy sráccal kapcsolatban.
A nagyi "fogta" őket, beültette a kocsiba és a busz után eredtek, amin Jen pasija a sporttáborba utazott. Amikor utolérték őket, Jen mindenki előtt szerelemet vallott és megcsókolta a fiút. Szóval a lényegre térve itt jutott eszébe Jennek, hogy Jacket is egyenesbe kell hozni, ezért elmentek a másik srác sulijába, ahol -amikor a kertben meglátta a srácot, odament és- megcsókolta.
Sajna a srác ekkor már mással járt.
Bocs a hosszú fejtegetésért. Remélem, jó jelenetre gondoltam.
A nagyi "fogta" őket, beültette a kocsiba és a busz után eredtek, amin Jen pasija a sporttáborba utazott. Amikor utolérték őket, Jen mindenki előtt szerelemet vallott és megcsókolta a fiút. Szóval a lényegre térve itt jutott eszébe Jennek, hogy Jacket is egyenesbe kell hozni, ezért elmentek a másik srác sulijába, ahol -amikor a kertben meglátta a srácot, odament és- megcsókolta.
Sajna a srác ekkor már mással járt.
timus
- construx
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Dobjuk fel kicsit a mókát:
MOSTANTÓL VALAMENNYI, PONTOKÉRT JÁTSZOTT KVÍZTOPIKBAN BEVEZETEM AZ ALÁBBI SZABÁLYT:
AMELYIK REJTVÉNYFELADÓ NEM MÁSOLJA BE AZ AKTUÁLIS PONTÁLLÁST A HELYES MEGFEJTÉST NYUGTÁZÓ HOZZÁSZÓLÁSA MELLÉ/UTÁN 10 PERCEN BELÜL, ATTÓL 1 (AZAZ EGY
) PONT LEVONÁSRA KERÜL.
HADD EMLÉKEZZÜNK CSAK, KI HÁNYSZOR VOLT FELEDÉKENY!
MOSTANTÓL VALAMENNYI, PONTOKÉRT JÁTSZOTT KVÍZTOPIKBAN BEVEZETEM AZ ALÁBBI SZABÁLYT:
AMELYIK REJTVÉNYFELADÓ NEM MÁSOLJA BE AZ AKTUÁLIS PONTÁLLÁST A HELYES MEGFEJTÉST NYUGTÁZÓ HOZZÁSZÓLÁSA MELLÉ/UTÁN 10 PERCEN BELÜL, ATTÓL 1 (AZAZ EGY
HADD EMLÉKEZZÜNK CSAK, KI HÁNYSZOR VOLT FELEDÉKENY!
- Family you can see any time.
But a one-night stand only happens one night.
B.D.
But a one-night stand only happens one night.
B.D.
- Ronibaba
- Olümposzi istenség

- Kapcsolat:
Igen, nagyszerű!:)timus írta:Ha jól emlékszem, volt egy rész, amikor Jen is fasírtban volt az akkori fiújával és Jack is bizonytalanakodott egy sráccal kapcsolatban.
Sajna a srác ekkor már mással járt.![]()
És így az állás a következő most:
Timus: 10 pont
Bizsu: 10 pont
Roberto: 10 pont
Temesed: 10 pont
Ese: 10 pont
Ronibaba: 10 pont

"A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették hogyan kell repülni."
Szintén harmadik szezonos rész. A kirándulás pedig abból az apropóból történt, hogy Dawson egy újságban talált egy hírt, miszerint azt a helyet, ahol a gyerekkori bunkerük van építési területté változtatják, és gondolták, hogy még utoljára meglátogatják. Egyébként itt szerette volna Pacey elmondani, hogy beleszeretett Joeyba, és meg is csókolta, de nem sikerül, mert Buzz-ék megzavarják őket.timus írta:
Ez kirándulás milyen apropóból történt?
Akkor ha nem nektek nem megy, akkor megyek Bizsu után és nem hagyom, hogy nagyon elhúzzon a pontversenyben!
Valóban Worthingtonos kép. 5.szezon, 1.rész utsó jelenete.
Joey az egész részben szomorú volt amiatt, hogy Dawson nem tud elmenni hozzá hétvégére, mert pont aznap kezdte gyakornoki állását Toddnál.
Elmentek egy kanköri buliba, ahol Joey és Audrey beszélgettek is Joey bánatáról, majd ennek hatására Joey telefonon szakított Dawsonnal.
Majd egy kisebb (de annál ütősebb) beszólás Dawsontól Todd felé, és a srác már repült is!
Worthingtonig meg sem állt, pontosabban Joey-ig. A lány boldogan ugrott a fiú nyakába, majd pár mp-cel később döbbent rá, hogy mi is tett néhány órával korábban? (ls.telefon)
Röviden ennyi.
Joey az egész részben szomorú volt amiatt, hogy Dawson nem tud elmenni hozzá hétvégére, mert pont aznap kezdte gyakornoki állását Toddnál.
Elmentek egy kanköri buliba, ahol Joey és Audrey beszélgettek is Joey bánatáról, majd ennek hatására Joey telefonon szakított Dawsonnal.
Majd egy kisebb (de annál ütősebb) beszólás Dawsontól Todd felé, és a srác már repült is!
Röviden ennyi.
Engem az zavart meg, hogy azt hittem Pacey áll az ajtóban.ese írta:Akkor ha nem nektek nem megy, akkor megyek Bizsu után és nem hagyom, hogy nagyon elhúzzon a pontversenyben!![]()
Majd egy kisebb (de annál ütősebb) beszólás Dawsontól Todd felé, és a srác már repült is!Worthingtonig meg sem állt, pontosabban Joey-ig. A lány boldogan ugrott a fiú nyakába, majd pár mp-cel később döbbent rá, hogy mi is tett néhány órával korábban? (ls.telefon)
Röviden ennyi.