Columbo???ese írta:1.infó
idegesítő nyomozás
Sorozat-kitalálós játék
Moderátor: ese
Kornbabe: 420 pont
construx:370 pont
Mary 310 pont
bizsu: 200 pont
Ronibaba: 140 pont
Temesed: 130 pont
ese: 100 pont
Roberto: 70 pont
Daw: 50 pont
PaGa: 50 pont
egyébként ilyen botor feladványért szívem szerint levonnék magamtól pontot, de mindegy!
Construx, viszont most valami könnyűt találj ki, hogy gyorsan kitalálhassam és javíthassak a renomémom!
construx:370 pont
Mary 310 pont
bizsu: 200 pont
Ronibaba: 140 pont
Temesed: 130 pont
ese: 100 pont
Roberto: 70 pont
Daw: 50 pont
PaGa: 50 pont
egyébként ilyen botor feladványért szívem szerint levonnék magamtól pontot, de mindegy!
Construx, viszont most valami könnyűt találj ki, hogy gyorsan kitalálhassam és javíthassak a renomémom!
Keine Panik auf der Titanic!
Pedig valóban komoly! Elnézést is kérek ezért, nem szándékos volt, csak valahogy nem volt hirtelen ötletem és közben írtam máshova is, ami viszont vele volt kapcsolatos és láss csodát, ezt sikerült megalkotnom.construx írta:Nem mondod, hogy ez komoly???!!!ese írta:Hát elég alaposan beverhettem a fejem az előbb a falba, ha képes voltam megint ezt feladni!
Csak poénból írtam be...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Még egyszer elnézést.
Szóval hajrá Construx! De csak finoman!
Várjál, ezen el kell gondolkodnom! Nem tudom! Szerintem Colombo még úgysem volt feladvány! Talán azt! De milyen buta vagyok, most elárultam a feladványom! Ahhh, így már újat kell kitalálnom!construx írta:ese írta:Ha az elsőt kitalálom, jöhetek én?![]()
![]()
![]()
És mit adnál fel?![]()
Na, beteszem a Sorozatok topicba az okot, hogy miért voltam ilyen hm... hülye.
Will és Grace?bizsu írta:Jaj de jó, jaj de jó!Nagyon bírtam azt a sorozatot, bár inkább csak az elejét, a végére, szerintem, már kicsit erőltett lett.
Na, már ki is ötlöttem, az újat:
1. infó 50 pontért:
A föszereplő lány az első részben a saját esküvőjéről szökött meg.
Ez sem nyert! Jé, hogy mennyi ilyen sorozat van, ami ezzel kezdődik!ese írta:Will és Grace?bizsu írta:Jaj de jó, jaj de jó!Nagyon bírtam azt a sorozatot, bár inkább csak az elejét, a végére, szerintem, már kicsit erőltett lett.
Na, már ki is ötlöttem, az újat:
1. infó 50 pontért:
A föszereplő lány az első részben a saját esküvőjéről szökött meg.
2. infó 40 pontért:
A főszereplő fiú legjobb barátja orvostanhallgató, a főszereplő lány legjobb barátnője táncoslány.