Kitaláltam az új feladványt is, és ellenálltam a kísértésnek, h. monogramokat adjak fel
Tehát íme:
1. infó 50 pontért:
Maggie, Brighton, Grace
Hajrá!
M.
Moderátor: ese

A daduuuuuuus!!!!!!!!!!Mary írta:Na sikerült! Itt vagyok, ezúttal már Mozillával....
Kitaláltam az új feladványt is, és ellenálltam a kísértésnek, h. monogramokat adjak fel![]()
Tehát íme:
1. infó 50 pontért:
Maggie, Brighton, Grace
Hajrá!
M.

ti most egymassal jatszotok??? minket is belevonnatok??construx írta:A daduuuuuuus!!!!!!!!!!Mary írta:Na sikerült! Itt vagyok, ezúttal már Mozillával....
Kitaláltam az új feladványt is, és ellenálltam a kísértésnek, h. monogramokat adjak fel![]()
Tehát íme:
1. infó 50 pontért:
Maggie, Brighton, Grace
Hajrá!
M.
ÁÁÁÁ, de imááádom, és most újra adja a Viaaaaaa!!!!![]()
![]()

temesed írta:ti most egymassal jatszotok??? minket is belevonnatok??![]()
Feltettem a főcímzenét. Aki gondolja, hallgassa meg, hátha arról beugrik neki.egyebeknt a blossomrol remlik vmi, eleg fura volt...a focimzeneben a lany csupa viragos dolgot vett fel, es abban tancikalt.....asszem, kedveltem...

termeszetesen viccelek, es vettem, h te is viccelsz....Kornbabe írta:Amikor te fejtesz meg mindent a filmes topikban, akkor senki nem szól semmit...szóval...temesed írta:
ti most egymassal jatszotok??? minket is belevonnatok??![]()
Hát persze!construx írta:A daduuuuuuus!!!!!!!!!!Mary írta:Na sikerült! Itt vagyok, ezúttal már Mozillával....
Tehát íme:
1. infó 50 pontért:
Maggie, Brighton, Grace
Hajrá!
M.
ÁÁÁÁ, de imááádom, és most újra adja a Viaaaaaa!!!!![]()
![]()

Kornbabe írta:Hú, azt az anime-t de szerettem!roberto írta:Mila Superstar?construx írta: Erre most mit mondjak?![]()
Mondj egy címet, és megmondom, az-e!
Azta! Ez gyors volt!ese írta:Ally McBeal!Mary írta:
Oks.
Akkor az új feladvány (50 pontért):
"életinduló"
M.