Úgy vanbizsu írta:Ez még első évados, nem? A könyvtári katalógus-kártyákat kellet sorbatenniük?
Esetleg extra kérdés
Moderátor: ese
Hát arra emlékszem, hogy ez az a rész, amikor felelsz vagy merszet játszottak, és amikor majdnem mindenki csókolózott mindenkivel, de ők is?roberto írta:Úgy vanbizsu írta:Ez még első évados, nem? A könyvtári katalógus-kártyákat kellet sorbatenniük?te vagy
Esetleg extra kérdés: emléxel mit csinált Dawson és Pacey ott?
Ja igen, akkor tört be Pacey orra, ami párral ezelőtt volt kérdés, nem?roberto írta:igen azt játszottakbizsu írta: Hát arra emlékszem, hogy ez az a rész, amikor felelsz vagy merszet játszottak, és amikor majdnem mindenki csókolózott mindenkivel, de ők is?Na jó, lehet, hogy rosszul emlékszem
nem...ők nem
hanem kosárban akarták eldöntni ki a jobb
![]()
de te jössz egyébként

Majdnem összejöttek, már az ágyon csókolóztak, amikor Jack hazajött, ezért végülis nem lett semmi köztük. Emma pedig hazament.construx írta:Mi történt Pacey és Emma kapcsolatával, miután egy bulin eléggé összemelegedtek?

Egy kicsit távlatokban nézve gondoltam.Ronibaba írta:Majdnem összejöttek, már az ágyon csókolóztak, amikor Jack hazajött, ezért végülis nem lett semmi köztük. Emma pedig hazament.construx írta:Mi történt Pacey és Emma kapcsolatával, miután egy bulin eléggé összemelegedtek?

Óvszert. Pacey épp egy légyottra készült volna egy szőke lánnyal. Pacey épp meg akarta venni, de eldugta a zsebébe, nehogy J. meglássa.Ronibaba írta:Hát ez nem lesz vmi nehéz, de most éppen semmi más nem jut az eszembe:
Szóval mit talált Joey Pacey zsebében, mikor bent ragadtak az áruházban? Miért találhatta meg Joey azt a vmit? És mi okból került Pacey zsebébe?
Na, ez elég összetett lett, de csak azért, hogy ne legyen annyira nagyon könnyű! De szerintem így is az lesz!

Oks, majdnem jó, már így is elfogadom...de még egy pici kiegészítést kérek, de tuti menni fog: 'Miért találhatta meg Joey azt a vmit?'Kornbabe írta:Óvszert. Pacey épp egy légyottra készült volna egy szőke lánnyal. Pacey épp meg akarta venni, de eldugta a zsebébe, nehogy J. meglássa.

Mert keresett benne valamit. Talán pénzt a nyilvános telefonba?Ronibaba írta:Oks, majdnem jó, már így is elfogadom...de még egy pici kiegészítést kérek, de tuti menni fog: 'Miért találhatta meg Joey azt a vmit?'Kornbabe írta:Óvszert. Pacey épp egy légyottra készült volna egy szőke lánnyal. Pacey épp meg akarta venni, de eldugta a zsebébe, nehogy J. meglássa.
Tényleg!Ronibaba írta:Jó, oké te jössz! Nem húzom tovább az agyad!Kornbabe írta:Mert keresett benne valamit. Talán pénzt a nyilvános telefonba?Amúgy arra gondoltam, hogy Pacey ráadta, hogy ne fázzon!

Nem, akkor azt írtam volna, hogy te jössz (mármint Nóri).daw írta:Ez nem azt jelenti, hogy elfogadtad?...és ti jöttök!
Én nem értettem mire gondolsz. A csók után már nem volt közöttük abszolút semmi, amennyire emlékszem. A házasságot is Jack ajánlotta fel neki, nem Pacey.construx írta:Nem, akkor azt írtam volna, hogy te jössz (mármint Nóri).daw írta:Ez nem azt jelenti, hogy elfogadtad?...és ti jöttök!
Csak elmeséltem, mire gondolok, és ezzel a bevezetővel akartam rávezetni a társaságot a megoldásra.

Arra gondoltam, hogy Emma megpróbálta visszaváltoztatni Pacey-t a karrierista fickóból olyanná, amilyen korábban volt. Pacey egyszer el is lógott a kedvéért, de végül a munkát választotta...Kornbabe írta:Én nem értettem mire gondolsz. A csók után már nem volt közöttük abszolút semmi, amennyire emlékszem. A házasságot is Jack ajánlotta fel neki, nem Pacey.

Ez két kérdés..Kornbabe írta:Na, akkor adok kérdést:
Kik voltak a főszereplői Dawson és Oliver közös filmjének? Ki lelt párra a forgatás alatt?
Nem baj.construx írta:Ez két kérdés..Kornbabe írta:Na, akkor adok kérdést:
Kik voltak a főszereplői Dawson és Oliver közös filmjének? Ki lelt párra a forgatás alatt?![]()
![]()
Node legyetek jók, pár napig most nem leszek.
Tessék mindenben szót fogadni a Moderátor Kisasszonynak!