bocs, ez az idoszak nagyon zsufolt......Kornbabe írta:Temesed! Hahó! Áll a topik!
40 pontos info: haditengereszet
Moderátor: ese

Szerintem meg azért, mert ha elsőre olyan dolgot adok meg, ami 20 másikra is igaz lehet, esetleg jogosan reklamál valaki, hogy az ő megfejtése jó, miközben én másra gondoltam...ese írta:szerintem azért, hogy bizti ne lehessen elsőre kitalálni.Kornbabe írta:Ezt a monogram dolgot soha nem értettem, miért jó.![]()
ehhez bizti több infó kell! legalábbis nekem.
Szerintem meg a monogramok nem információdúsak. Senki nem fogja kitalálni belőlük.construx írta:Szerintem meg azért, mert ha elsőre olyan dolgot adok meg, ami 20 másikra is igaz lehet, esetleg jogosan reklamál valaki, hogy az ő megfejtése jó, miközben én másra gondoltam...ese írta:szerintem azért, hogy bizti ne lehessen elsőre kitalálni.Kornbabe írta:Ezt a monogram dolgot soha nem értettem, miért jó.![]()
ehhez bizti több infó kell! legalábbis nekem.
Kornbabe írta:Szerintem meg a monogramok nem információdúsak. Senki nem fogja kitalálni belőlük.construx írta:Szerintem meg azért, mert ha elsőre olyan dolgot adok meg, ami 20 másikra is igaz lehet, esetleg jogosan reklamál valaki, hogy az ő megfejtése jó, miközben én másra gondoltam...ese írta: szerintem azért, hogy bizti ne lehessen elsőre kitalálni.ehhez bizti több infó kell! legalábbis nekem.

Erre két dolog:Kornbabe írta:Szerintem meg a monogramok nem információdúsak. Senki nem fogja kitalálni belőlük.