Nekem is ez rémlik, de majd Ese megmondja h jó-éRonibaba írta:Ezt tudom, tudom. A 623-as részből van, mikor a banda 5 év múlva újra találkozik. Azért gyűlt mindenki össze, mert másnap van Gale esküvője és arra mindenki meg van hívva. Ja, és a lényeg, hogy Pacey vendéglőjében történik ez az ominózus találkozás és sikerül egy picit be is csiccsenteni pár embernek.
Na, nekem a képhez ennyi jutott eszembe!
Dawson és haverok képekben - kvíz
Moderátor: ese
Bizony-bizony. Majd Ese mondja, hogy JÓ! Mit jó?! Tökéletes!roberto írta:Nekem is ez rémlik, de majd Ese megmondja h jó-éRonibaba írta:Ezt tudom, tudom. A 623-as részből van, mikor a banda 5 év múlva újra találkozik. Azért gyűlt mindenki össze, mert másnap van Gale esküvője és arra mindenki meg van hívva. Ja, és a lényeg, hogy Pacey vendéglőjében történik ez az ominózus találkozás és sikerül egy picit be is csiccsenteni pár embernek.
Na, nekem a képhez ennyi jutott eszembe!![]()
Te jössz Ronibaba!
Keine Panik auf der Titanic!
- Ronibaba
- Olümposzi istenség

- Kapcsolat:
Hát ez így elég gyér, igazából nem hiszem, hogy ennyire el tudom fogadni. Nem tudod egy kicsit bővebben???roberto írta:Nyah, ez talán az lehet amikor a 2 lány összejátszott h megszívassák a Charlie gyereket, aki mind2jükkel randizott egyszerre, és vhogy megszívatták, de nem emléxem h hogyan![]()

"A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették hogyan kell repülni."
- temesed
- Főisten

- Kapcsolat:
mind a ket csaj feltunik, es azt javasoljak, h csinaljak 3asban..leoltoztetik Charliet..es eltakarjak a szemeit..majd kivezetik a szobabaol meztelenul, es kizarjak a szobajabol....roberto írta:sajna nemRonibaba írta:Hát ez így elég gyér, igazából nem hiszem, hogy ennyire el tudom fogadni. Nem tudod egy kicsit bővebben???de akkor majd más megmondja
a balanced diet is a cookie - in each hand
- Ronibaba
- Olümposzi istenség

- Kapcsolat:
Na, így már nagyon jó!temesed írta:mind a ket csaj feltunik, es azt javasoljak, h csinaljak 3asban..leoltoztetik Charliet..es eltakarjak a szemeit..majd kivezetik a szobabaol meztelenul, es kizarjak a szobajabol....

"A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették hogyan kell repülni."
Ha jól látom, ez akkor történt, mikor Dawson a repülőtéren volt és épp utazni készült, Joey a Paceyvel történő beszélgetése után kijött Dawsonhoz, megcsókolta, Dawson kérte, hogy menjen vele, de Joey azt mondta, hogy ez az ő útja és várni fognak egymásra. Kár, hogy Joey nem ment vele.temesed írta:uj feladvany:
- temesed
- Főisten

- Kapcsolat:
Kornbabe írta:Ha jól látom, ez akkor történt, mikor Dawson a repülőtéren volt és épp utazni készült, Joey a Paceyvel történő beszélgetése után kijött Dawsonhoz, megcsókolta, Dawson kérte, hogy menjen vele, de Joey azt mondta, hogy ez az ő útja és várni fognak egymásra. Kár, hogy Joey nem ment vele.temesed írta:uj feladvany:
tokeletes a valasz.....
varjuk a kovetkezot!
a balanced diet is a cookie - in each hand
Ez az a rész, amikor a Boszorkány szigetre mennek, és Pacey megbeszéli Jennel, hogy lehetne köztük valami, és hogy ne bonyolítsák a helyzetet, a szexre fognak alapozni.
A képen éppen az első csókot megelőző pillanatot láthatjuk, ha jól emélkszem.
Ha esetleg jó a megoldás, jó lenne ha leírnátok, hogyan kell képet beilleszteni. (egyszerűen)
Köszi!
Ha esetleg jó a megoldás, jó lenne ha leírnátok, hogyan kell képet beilleszteni. (egyszerűen)
Köszi!
timus
Helyes a megfejtés.timus írta:Ez az a rész, amikor a Boszorkány szigetre mennek, és Pacey megbeszéli Jennel, hogy lehetne köztük valami, és hogy ne bonyolítsák a helyzetet, a szexre fognak alapozni.
Ha esetleg jó a megoldás, jó lenne ha leírnátok, hogyan kell képet beilleszteni. (egyszerűen)![]()
Köszi!
Képbeillesztés: adott képen jobb egérgomb
B i u Quote Code List Img URL
Ha nem vagy benne biztos, hogy az adott oldalról lehet linkelni, akkor előbb mentsd le a képet a gépedre, majd töltsd fel Roberto képfeltöltős oldalára. Onnan nyugodtan lehet linkelni.
Próbáltam egy képet beilleszteni, de sajna még a fenti infó segítségével sem sikerült.
Amikor a képen kattintok, másolási lehetőséget kapok, (ilyet nem találtam, hogy kép címének másolása) de amikor be szeretném illeszteni a hozzászólásba nem megy, mert nem aktív a beillesztés funkció.
Szóval ezt még gyakorolnom kell, addig is meg szeretnék kérni valakit, hogy adjon egy új feladványt!
Bocs és köszi!
Timus
Szóval ezt még gyakorolnom kell, addig is meg szeretnék kérni valakit, hogy adjon egy új feladványt!
Bocs és köszi!
Timus
timus
Szia!timus írta:Próbáltam egy képet beilleszteni, de sajna még a fenti infó segítségével sem sikerült.Amikor a képen kattintok, másolási lehetőséget kapok, (ilyet nem találtam, hogy kép címének másolása) de amikor be szeretném illeszteni a hozzászólásba nem megy, mert nem aktív a beillesztés funkció.
Bocs és köszi!
Timus
Ha Explorer-t, vagy hasonlót használsz akkor úgy kell csinálni hogy jobb klikk a képre
Ezt a képet szeretném feladványnak:
( Tök jó lenne, ha sikerülne
)[img]1[/img]
( Tök jó lenne, ha sikerülne
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára timus 2006.01.30. 21:30-kor.
timus
Számítógépről akarod beilleszteni? Onnan nem lehet, csak honlapról linkelni.timus írta:A képet már egyszer a képek mappába elmentettem, innen szerettem volna beilleszteni, de lehet, hogy nem jó úton járok.
Próbáld innen:
http://www.dawsonscreek.com/
About the show
Sikerült!!! El sem hiszem!
Köszi a segítséget Kornbabe!
Köszi a segítséget Kornbabe!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára timus 2006.01.30. 22:07-kor.
timus