Ronibaba, nagyon cseles vagy.....ezekbol az infokbol nem sok derul ki....Ronibaba írta:2. infó: napfény
Sorozat-kitalálós játék
Moderátor: ese
Kornbabe írta:Egy nap egy személy csak egyszer próbálkozhat. - szabály by construxese írta:
Lehet többet próbálkozni?
Ha igen, akkor Jóbarátok. (ha tényleg az, de nem lehetne több tippem, akkor most jól elszúrtam!)
![]()
Nem a Jóbarátok, az már volt, pont a topikot megnyitó Mary első feladványa.
Keine Panik auf der Titanic!
- construx
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
ese írta:Ejnye Angel.... őőőőőőőőőőőőőő....Construxconstrux írta:Akkor most mondom: ANGEL!Ronibaba írta:új infó 30 p-ért:
Los Angeles-ben nyomozó vállalkozás, élén egy felettébb különleges fickóval, ezt neked az első infóra tudnod kellett volna!
![]()
Hát az első két infó után azt biztosra vettem, hogy vámpíros sorozat, de ezek között van 2 elég népszerű is (a másikat tudjátok
Klárinak mondom, hogy ezekből az infókból bizony sokminden kiderült (a vámpírok szempontjából ezek a legjelentősebb dolgok) - én meg azért nem tippeltem korábban, hogy akinek fogalma sincs, ne orientáljam. Hiszen ha Buffyt mondok (és nem jó), bárki rávágta volna, hogy Angel!
Így taktikázik ám az öreg construx...
- Family you can see any time.
But a one-night stand only happens one night.
B.D.
B.D.
Ravasz, mondhatom. Nagyon ravasz!construx írta:ese írta:Ejnye Angel.... őőőőőőőőőőőőőő....Construxconstrux írta: Akkor most mondom: ANGEL!, ezt neked az első infóra tudnod kellett volna!
![]()
Hát az első két infó után azt biztosra vettem, hogy vámpíros sorozat, de ezek között van 2 elég népszerű is (a másikat tudjátok), így aztán kivártam, míg tuti lett a dolog.
Klárinak mondom, hogy ezekből az infókból bizony sokminden kiderült (a vámpírok szempontjából ezek a legjelentősebb dolgok) - én meg azért nem tippeltem korábban, hogy akinek fogalma sincs, ne orientáljam. Hiszen ha Buffyt mondok (és nem jó), bárki rávágta volna, hogy Angel!
Így taktikázik ám az öreg construx...![]()
![]()
Keine Panik auf der Titanic!
- construx
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Hajaj, már mikor megvolt!..Mary írta:Pedig reménykedtem, h. törhetrem a fejem egy kicsit...construx írta:(Közben azért még várok Nóri megerősítésére, mielőtt túlságosan a markomba röhögnék..)
Remélem, construx, már megvan a köv. feladványod, h. amint megkaptad a megerősítést, nyomatod is az új kérdést.
Pörgés,pörgés!!!!!!!!!!!![]()
![]()
M.
Csak előtte meg is kell egyet fejteni..
B.D.
B.D.
- Ronibaba
- Olümposzi istenség

- Kapcsolat:
Jajj, bocsi, tegnap nem voltam itthon!construx írta:(Közben azért még várok Nóri megerősítésére, mielőtt túlságosan a markomba röhögnék..)
Hát persze!

"A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették hogyan kell repülni."
- construx
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Szerintem tök jó volt!Ronibaba írta:Jajj, bocsi, tegnap nem voltam itthon!
Hát persze!Amúgy gondoltam, hogy a 3. infóból ki lehet találni. És direkt csalafinta voltam az 1. két szóval, hogy ne legyen olyan könnyű!
Az állás:
Kornbabe: 400 pont
Mary 250 pont
bizsu: 200 pont
Construx: 180 pont
Ronibaba: 140 pont
Temesed: 100 pont
Daw: 50 pont
PaGa: 50 pont
ese: 50 pont
Roberto: 40 pont
B.D.
B.D.
- construx
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
2. infó 40 pontért:
Több európai ország képviselői szerepelnek benne, mint bevándorlók, vagy azok leszármazottai (pl. görög, jugoszláv...).
Több európai ország képviselői szerepelnek benne, mint bevándorlók, vagy azok leszármazottai (pl. görög, jugoszláv...).
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára construx 2005.12.12. 17:26-kor.
B.D.
B.D.
- construx
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Valóban. De nem is ez volt a cél.bizsu írta:Az lesz az, most már nekem is beugrott.temesed írta:szivtipro gimi??construx írta:3. infó 30 pontért:
Ausztrál sorozatBár nem mondanám, hogy bevándorlókkal kapcsolatban ez az első, ami eszembe jut.
B.D.
B.D.
- temesed
- Főisten

- Kapcsolat:
nem!ese írta:Lost?temesed írta:Kornbabe: 400 pont
Mary 250 pont
bizsu: 200 pont
Construx: 180 pont
Ronibaba: 140 pont
Temesed: 130 pont
Daw: 50 pont
PaGa: 50 pont
ese: 50 pont
Roberto: 40 pont
akkor egy uj sorozat. elso info. 50 pontert:
h.r., s.m., b.r., s.t., j.c.
segitsegkent, a kopezpontban egy nagyszeru ferfi-noi paros all, akik teljesen kulonboznek egymasol, megis, jol megertik egymast! a tobbi nev csak hatterben segitenek...
a balanced diet is a cookie - in each hand