Melyik filmre gondolok? - kvízjáték
Moderátor: ese
Szerintem nyugodtan adhatsz.ese írta:Ne haragudjatok meg rám, de olyan jót szórakozom a vitátokon.Nem érzem akkora dolognak a problémát, hogy ilyen gondok és sértődések legyenek belőle, de azt is tudom, hogy minden ember más és más. Mindenkinek más a vérmérséklete, máshogy reagál ugyanarra a szitura. De akkor is! Nyugi! És különben is: a koordinátor (alias moderátor
) és az admin offolják a topicot! Milyen dolog már ez! Ezennel átadom a büntim és nektek kell 2 oldalnyi James képet felrámolni a Képek topicra, vagy akár ide.
![]()
![]()
Netán bátorkodjam én feladni valami újat? Bár még nem sikerült itt megfejtenem semmi, de ha ez kell a béküléshez, én segítek! Nos?
Afene, nehezebbel kellett volna kezdenem!temesed írta:ese írta:Oké, lássuk a macit!
1.infó: mostoha testvérpár
kegyetlen jatekok 1
A feladvány feltevés joga a tied Temesed!
Keine Panik auf der Titanic!
- temesed
- Főisten

- Kapcsolat:
oksa, akkor holnap! most mar en is aludni keszulok!!!ese írta:Afene, nehezebbel kellett volna kezdenem!temesed írta:ese írta:Oké, lássuk a macit!
1.infó: mostoha testvérpár
kegyetlen jatekok 1Ettől függetlenül a megfejtés tökéletes (bár a szám nélkül is elfogadtam volna; és egyébként ez még a 2.részre is jellemző volt
; a 3.-ról nincs ilyen infót, bár lehet)
A feladvány feltevés joga a tied Temesed!
jo volt a ma esti tarsalgas!!!
a balanced diet is a cookie - in each hand
Hát ez még mindig nem megy.Kornbabe írta:Sajna nem. Ez egy szigorú szabály és nekem kell figyelni a betartására, ha a Játékmester nincsen itt.daw írta:Ó, bocs, rég voltam, elfelejtettem.1 nap, 1 ember, 1 tipp![]()
Vagy nem lehet az előző tippet még tegnapra venni?
3.infó 30 pontért:
interjú
Keine Panik auf der Titanic!