Nem más, mint a mi Jackünk... És akkor még bejöttek Neki a csajok (ill. Joey)...construx írta:Nahh, szuper!![]()
Lássuk a kérdést:
Amikor Joey festésre adta a fejét, ki állt neki aktot?
M.
Moderátor: ese

óóóóó, ezt en is tudtam volna.....azt hiszem, hogy utana majdnem egyutt toltottek az ejszakat, csak Jacknek nem jott ossze. csodalkoztam is, h a gatlasos Joey olyan hamar belemegy az elso ejszakaba, mig Paceyvel olyan sokat vartak..Mary írta:Nem más, mint a mi Jackünk... És akkor még bejöttek Neki a csajok (ill. Joey)...construx írta:Nahh, szuper!![]()
Lássuk a kérdést:
Amikor Joey festésre adta a fejét, ki állt neki aktot?![]()
M.
Igazából időre volt szükségem, h. gondolkozhassak az új kérdésen...construx írta:Bizony, helyes a válasz!Mary írta:Nem más, mint a mi Jackünk... És akkor még bejöttek Neki a csajok (ill. Joey)...![]()
M.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(Nem kell ám megerősítésre várni, jöhet az új!)
Most olvastam végig a topicot, és megtaláltam ezt a javaslatodat, construx.construx írta:Mit szólnátok, ha feldobnánk kicsit ezt a topikot azzal, hogy pontokat adnánk a helyes válaszokért?
Elképzelésem szerint minden helyes megfejtésért 10 pont járna a jó választ adónak, helytelenért pedig mondjuk 5 pont levonás.
A rendszer amúgy maradna ugyanez, azaz a kitaláló tesz fel új kérdést - megelőzendő ezzel is, hogy mindent esetleg egyvalaki találjon ki. Ráadásul így nem kell szégyenlősködni sem.
Az így kialakuló Toplistát pedig időről időre közzétennénk.
Talán nagyobb élet és izgalom mozdulna meg ebben a témában - ami végülis a fórum apropójának tiszteletadására született szinte.

Arra gondoltam, hogy (mint pl. az előző kérdésemre) valaki akár egymaga beírhatja az összes szóba jöhető választ "tippként", és előbb-utóbb biztos eltalálja, de ez aligha lenne helyes válasznak nevezhető.Mary írta:Most olvastam végig a topicot, és megtaláltam ezt a javaslatodat, construx.
A pontozással elvben egyetértek, de javaslom, h. a rossz válaszért ne vonjunk le pontot, mert akkor még ennyi aktivitás sem lesz, mint most. Aki nem biztos a válaszban, inkább nem fogja leírni, így meg jó, h. legalább találgatások vannak.
Én is inkább az előbb olyan kérdést tettem fel, amire többek reagálását várom, h. végül összerakjuk együtt a választ.
Mindenki írja le a gondolatát, ami eszébe jut, hogyan emléxik.
Aki megfejtette, pontot kap, és a többivel egyetértek. Szerintem ne legyenek negatív értékelések, szankciók, mert az jelen esetben nem ösztönöz. És mi ezt akarjuk elérni, nem?
M.
Ha a nevét megírjátok, már Ok!Mary írta: Szóval: Volt egy lány Dawson életében, akit úgy neveznék, h. "démon", megzavarta a mi D-nk fejét (és pubertás hormonjait) rendesen. Elég nagy hülyeségekbe rángatta bele D-t...
A kérdés: Hogy hívták (ill. nevezte magát) és miért jött Capeside-ba?
Ez a két dolog még rémlik, de az, h. mi lett az ügy kimenete, azt nem tudom, mert vagy kimaradt nekem itt egy rész, v. nem is lett lezárva az ügy...
Bocs, ha nem tisztességes a feladvány, de most nem jut más az eszembe, és tényleg kíváncsi vagyok az ügy végére...
Remélem, közösen majd csak kiderítjük...
Kérem, segítsetek!!!!!
Természetesen csak a nevét megíró már adhatja is az új feladványt...
M.
Próbáltam felidézni, és ez ugrott be:Kornbabe írta:Hmmm... próbálok nem nehéz kérdést adni.
Hogyan ismerkedett meg Jen és CJ? Hol találkoztak először?
Ez a megoldás. Egy kávézó teraszán az egyetemen találkoztak először. Te jössz, Mary.Mary írta:Próbáltam felidézni, és ez ugrott be:Kornbabe írta:Hmmm... próbálok nem nehéz kérdést adni.
A fősulin (v. egyetem?) beszélgettek Nagyival, és Jen nagy vehemenciával magyarázott vmit, a srác meg a szomszédos asztalnál ült, és figyelte a monológot. Jen meg beszólt neki vmit...
Aztán h. ezután hol találkoztak az passz. Erre is csak azért emléxem, mert vki lemaradt az elejéről a résznek, és leírtuk neki (többen is), h. mi volt. Mingyá meg is keresem.
M.
Na megkerestem a Részek topicban. Együtt írtuk le a rész elejét, Kornbabe.Mary írta:Próbáltam felidézni, és ez ugrott be:Kornbabe írta:Hmmm... próbálok nem nehéz kérdést adni.
A fősulin (v. egyetem?) beszélgettek Nagyival, és Jen nagy vehemenciával magyarázott vmit, a srác meg a szomszédos asztalnál ült, és figyelte a monológot. Jen meg beszólt neki vmit...
Aztán h. ezután hol találkoztak az passz. Erre is csak azért emléxem, mert vki lemaradt az elejéről a résznek, és leírtuk neki (többen is), h. mi volt. Mingyá meg is keresem.
M.

Ha jól emlékszem, lemondatták.. ugye? (Vagy legalábbis nem értett egyet az iskolaszékkel, és inkább távozott, mint olyat tegyen, amit ellenzett.)Mary írta:Kitaláltam:
Mi történt Green igazgató úrral?
(remélem, jól emlékszem a nevére...)
(3. széria 15-16. rész)
M.
Én is így emlékszem. Te jössz!construx írta:Ha jól emlékszem, lemondatták.. ugye? (Vagy legalábbis nem értett egyet az iskolaszékkel, és inkább távozott, mint olyat tegyen, amit ellenzett.)Mary írta:Kitaláltam:
Mi történt Green igazgató úrral?
(remélem, jól emlékszem a nevére...)
(3. széria 15-16. rész)
M.
A diákok pedig díszsorfalat álltak neki, amikor elment. Nem volt semmi..
Ha jól emlékszem, csak sodródott, úgy került oda és egyszerűen úgy érezte ideje továbbállni, azért ment el. Persze előtte még kiderült, hogy rokonok...Mary írta:Bingo!!!!!!!Kornbabe írta:Én nem láttam ezeket a részeket, de van egy tippem: Eve volt a neve és szőke rövid haja volt.
Te jössz!
Többiek? Miért jött Capeside-ba, és mi lett az ügy vége?
(Tényleg nem emléxem, kérem válaszoljatok!!!!)
M.
Máááááá kik rokonok?daw írta:Ha jól emlékszem, csak sodródott, úgy került oda és egyszerűen úgy érezte ideje továbbállni, azért ment el. Persze előtte még kiderült, hogy rokonok...Mary írta:Kornbabe írta:Én nem láttam ezeket a részeket, de van egy tippem: Eve volt a neve és szőke rövid haja volt.
Többiek? Miért jött Capeside-ba, és mi lett az ügy vége?
(Tényleg nem emléxem, kérem válaszoljatok!!!!)
M.

Helyes, tényleg Jennek nem talált ki aznapra semmit! (A poén további részét nem akarom lelőni, van, aki még nem látta az első évadot.PaGa írta:Jent nem ijesztette meg. Vagyis megijesztette, de csak másnap reggel.

Ez így most elég hülyén jön ki, hogy ezt én mondom meg, de ha senki más...PaGa írta:RendbenAkkor az előzőhöz kapcsolódóan: Mivel ijesztette meg Jent?