Melyik filmre gondolok? - kvízjáték
Moderátor: ese
Nehézséget akartál első infóra...megkaptad.construx írta:Hát ebből szerintem nem lehet kitalálni...Kornbabe írta:1. info: repülőgép
Mármint minden második filmben szerepel repülőgép, és kapásból nyolc címet tudnék mondani, amiben központi szerepe is van...
Különben temesed előző két feladványa is elég nehéz volt, ott nem méltatlankodtál...
- construx
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Más a nehézség és más a jellegtelenség.Kornbabe írta:Nehézséget akartál első infóra...megkaptad.![]()
Különben temesed előző két feladványa is elég nehéz volt, ott nem méltatlankodtál...
Nem méltatlankodom, ha nem vagyok biztos benne, hogy megfejthetetlen, mivel nem láttam minden filmet.
Amúgy még mindig jobb így, mint elsőre kapásból rávágni a megoldást, de lehetne inkább olyan (nehéz) infókat adni, amik jellegzetesen az adott filmhez kötődnek, csak például nem a fontosabb momentumaihoz.. lehetnek apróságok vagy bármi. Csak azt a filmet jellemezze.
- Family you can see any time.
But a one-night stand only happens one night.
B.D.
B.D.
Ez eléggé a filmhez kötődik és számomra nem jellegtelen. Igenis jellemző a filmre.construx írta:Más a nehézség és más a jellegtelenség.Kornbabe írta:Nehézséget akartál első infóra...megkaptad.![]()
Nem méltatlankodom, ha nem vagyok biztos benne, hogy megfejthetetlen, mivel nem láttam minden filmet.
Amúgy még mindig jobb így, mint elsőre kapásból rávágni a megoldást, de lehetne inkább olyan (nehéz) infókat adni, amik jellegzetesen az adott filmhez kötődnek, csak például nem a fontosabb momentumaihoz.. lehetnek apróságok vagy bármi. Csak azt a filmet jellemezze.
- construx
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Mert nem láttam minden filmet. De szerintem kevés filmre jellemző, hogy túl sok víz van benne. Vmi speckó katasztrófafilmre vagy a Jövő hírnökére gondoltam belőle elsőre, ami azért jelentősen leszűkítette a kört.Kornbabe írta:Ez eléggé a filmhez kötődik és számomra nem jellegtelen. Igenis jellemző a filmre.![]()
Eléggé igazságtalannak érzem, hogy épp most dohogsz. Arra persze nem mondtál semmit, amikor az volt 50 pontért, hogy túl sok víz.
Nézzük ezzel szemben a repülős filmeket: Airport-"sorozat", Airplane! 1 és 2, Drágán add az életed 2, ConAir, A számkivetett, Az 57-es utas, Légcsavar, Légörvény, .....
Eléggé különbőzőek, és mindnél központi szerepet tölt be a repülőgép.
Szóval ez így lutri..
Nem dohogok, csak ez alapján ne várd, hogy bárki kitalálja, maximum ráhibázni lehet.
B.D.
B.D.
- temesed
- Főisten

- Kapcsolat:
egyebkent KOrnbabe lattad a Kor 2-t? igaz, beugratos volt.....Kornbabe írta:Ez eléggé a filmhez kötődik és számomra nem jellegtelen. Igenis jellemző a filmre.construx írta:Más a nehézség és más a jellegtelenség.Kornbabe írta:Nehézséget akartál első infóra...megkaptad.![]()
Amúgy még mindig jobb így, mint elsőre kapásból rávágni a megoldást, de lehetne inkább olyan (nehéz) infókat adni, amik jellegzetesen az adott filmhez kötődnek, csak például nem a fontosabb momentumaihoz.. lehetnek apróságok vagy bármi. Csak azt a filmet jellemezze.![]()
Eléggé igazságtalannak érzem, hogy épp most dohogsz. Arra persze nem mondtál semmit, amikor az volt 50 pontért, hogy túl sok víz.
a balanced diet is a cookie - in each hand
Ahhoz képest, hogy nem túl sok filmre jellemző, mégse találta ki senki elsőre, de nem is jelentett senkinek problémát. Egyébként meg nekem ilyen körülmények között nincs kedvem játszani sem. Úgyhogy megmondom a feladványt és adjon, aki akar. Sky kapitány és a holnap világa lett volna. Mellesleg amikor ezt a feladványt kitaláltam, éppen nem volt a fejemben tízféle repülős film.construx írta:
Mert nem láttam minden filmet. De szerintem kevés filmre jellemző, hogy túl sok víz van benne. Vmi speckó katasztrófafilmre vagy a Jövő hírnökére gondoltam belőle elsőre, ami azért jelentősen leszűkítette a kört.
Nézzük ezzel szemben a repülős filmeket: Airport-"sorozat", Airplane! 1 és 2, Drágán add az életed 2, ConAir, A számkivetett, Az 57-es utas, Légcsavar, Légörvény, .....
Szóval ez így lutri..
Nem dohogok, csak ez alapján ne várd, hogy bárki kitalálja, maximum ráhibázni lehet.
- temesed
- Főisten

- Kapcsolat:
Kornbabe írta:Ahhoz képest, hogy nem túl sok filmre jellemző, mégse találta ki senki elsőre, de nem is jelentett senkinek problémát. Egyébként meg nekem ilyen körülmények között nincs kedvem játszani sem. Úgyhogy megmondom a feladványt és adjon, aki akar. Sky kapitány és a holnap világa lett volna. Mellesleg amikor ezt a feladványt kitaláltam, éppen nem volt a fejemben tízféle repülős film.construx írta:
Mert nem láttam minden filmet. De szerintem kevés filmre jellemző, hogy túl sok víz van benne. Vmi speckó katasztrófafilmre vagy a Jövő hírnökére gondoltam belőle elsőre, ami azért jelentősen leszűkítette a kört.
Szóval ez így lutri..
jaj, eppen tippelni akartam!!!
igaz, nem erre, de nem is lattam ezt a filmet, bar a kovetkezo info biztosan kozelebb vitt volna..
- construx
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Igen! Egyszer mostmár én is megsértődök!temesed írta:construx írta:Erre most hadd ne reagáljak..
hm....a moderator es a koordinator nem lehet haragban egymassal......
es akkor mi lesz a jatekszellemmel? palackba zarjuk???![]()
![]()
(Persze nem, mert nincs okom rá, mint ahogy senki másnak sem...)
Egyébként meg nincs olyan, hogy koordinátor!
És most tessék neked is megsértődni.
Azután kapok majd én agyvérzést.
B.D.
B.D.
- temesed
- Főisten

- Kapcsolat:
en nem sertodom meg, csak vki adjon egy uj feladvanyt!!! es ezentul ne kritizaljuk egymas kerdeseit!!!! ebben mindenkinek legyen es lehessen szerzoi szabadsaga!!!construx írta:Igen! Egyszer mostmár én is megsértődök!temesed írta:construx írta:Erre most hadd ne reagáljak..
hm....a moderator es a koordinator nem lehet haragban egymassal......
es akkor mi lesz a jatekszellemmel? palackba zarjuk???![]()
![]()
(Persze nem, mert nincs okom rá, mint ahogy senki másnak sem...)
Egyébként meg nincs olyan, hogy koordinátor!![]()
![]()
És most tessék neked is megsértődni.
Azután kapok majd én agyvérzést.
tudo, h nincs olyan, h koordinator!
Ne haragudjatok meg rám, de olyan jót szórakozom a vitátokon.
Nem érzem akkora dolognak a problémát, hogy ilyen gondok és sértődések legyenek belőle, de azt is tudom, hogy minden ember más és más. Mindenkinek más a vérmérséklete, máshogy reagál ugyanarra a szitura. De akkor is! Nyugi! És különben is: a koordinátor (alias moderátor
) és az admin offolják a topicot! Milyen dolog már ez! Ezennel átadom a büntim és nektek kell 2 oldalnyi James képet felrámolni a Képek topicra, vagy akár ide.
Netán bátorkodjam én feladni valami újat? Bár még nem sikerült itt megfejtenem semmi, de ha ez kell a béküléshez, én segítek! Nos?
Netán bátorkodjam én feladni valami újat? Bár még nem sikerült itt megfejtenem semmi, de ha ez kell a béküléshez, én segítek! Nos?
Keine Panik auf der Titanic!