Bocs a késlekedésért.PaGa írta:ja nagyjából ez. Ezennel elfogadomTe jössz!
Az új feladvány: Miért szakított Jen Charlie-val?
M.
Moderátor: ese
Így van... Illetve namcsak h. megcsalta, a másik lány is a barátnője volt... VAgy nem?Kornbabe írta:Mert megcsalta őt egy másik lánnyal.Mary írta:Bocs a késlekedésért.PaGa írta:ja nagyjából ez. Ezennel elfogadomTe jössz!
Az új feladvány: Miért szakított Jen Charlie-val?
M.
Hát igen, ez olyan bonyolult volt. Valóban összebarátkozott a lánnyal, mikor átverték Charlie-t, csak azután Jen megtudta, hogy Charlie irogat annak a másik lánynak vagy találkozgat vele? Na, erre már nem emlékszem. A lényeg, hogy a csalódás után ment el Dawsonnal a filmes bemutatóra.Mary írta: Így van... Illetve namcsak h. megcsalta, a másik lány is a barátnője volt... VAgy nem?
Off: Hát te, Konbabe, mikor jöttél föl a fórumra? Artam megfejtést a dalszövegre!!!!) Off vége
M.

...ami a legjobb döntés volt részéről.Kornbabe írta:A lényeg, hogy a csalódás után ment el Dawsonnal a filmes bemutatóra.
Te jössz, Adri.Kornbabe írta:
Hát igen, ez olyan bonyolult volt. Valóban összebarátkozott a lánnyal, mikor átverték Charlie-t, csak azután Jen megtudta, hogy Charlie irogat annak a másik lánynak vagy találkozgat vele? Na, erre már nem emlékszem. A lényeg, hogy a csalódás után ment el Dawsonnal a filmes bemutatóra.

Huhaaaa...tényleg, már tök elfelejtettem!Kornbabe írta:A megfejtés Alex lett volna.Kornbabe írta:Akkor egy új: Hogy hívták Pacey főnöknőjét (elég a keresztnév), aki akkor hajtott rá, mikor Pacey Audrey-val járt?

igen, ez az! az "eljegyzesi" partyn reszegen neki ment es osszetorte.construx írta:Szerintem meg Emma idióta "pasija", akivel a zöld kártya miatt akart összeházasodni(?), lökte le.. vagy valamit csinált vele - nekiment?..
Valami ilyesmi.