ha oreganyámnak szólítunk, akkor elfogadod azt is, ha ismerjük, ki játszott benne? ne legyünk már annyira pontos-név-mániások....vannak olyan emberek a Földön, akiknek sajnos nem olyan jó a névmemóriájuk.....Godric írta:pedig jó helyen keresgéltek.
holnapra még kigondolok valami jó részt a filmből, talán meg is nézem újra.
addig is törjétek a fejeteket.
Filmidézet-kitalálós játék
Moderátor: ese
- temesed
- Főisten

- Kapcsolat:
a balanced diet is a cookie - in each hand
öreganyázás??? ez még jobb!!!!

egyébként szerintem igen, Temesedé a megfejtés és a pont(ocska), mivel ő szeretett volna annyira az öreganyjának szólítani téged. és ha nem ő lenne a megfejtő, akkor minek teperne ennyire??
egyébként szerintem igen, Temesedé a megfejtés és a pont(ocska), mivel ő szeretett volna annyira az öreganyjának szólítani téged. és ha nem ő lenne a megfejtő, akkor minek teperne ennyire??
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ese 2007.09.04. 12:56-kor.
Keine Panik auf der Titanic!
- temesed
- Főisten

- Kapcsolat:
egyértelműen Mary a nyerő, ő bokte be eloszor a nevet. en csak aszocialtam, h tenyleg-remlett.Godric írta:üsse kő, lásd kivel van dolgod...
de az öreganyázást inkább kihagynám
amúgy az egyik legjobb Bujtor - Kern film, a Hamis a baba lett volna a megfejtés.
ki is adta a fantasztikus negyedmegfejtést? temesed kérdez? vagy nem? esőben az agy nem megy.
Ugyhogy o kerdez!
hopsz! elkombináltam magam.temesed írta:egyértelműen Mary a nyerő, ő bokte be eloszor a nevet. en csak aszocialtam, h tenyleg-remlett.Godric írta:üsse kő, lásd kivel van dolgod...
de az öreganyázást inkább kihagynám
amúgy az egyik legjobb Bujtor - Kern film, a Hamis a baba lett volna a megfejtés.
ki is adta a fantasztikus negyedmegfejtést? temesed kérdez? vagy nem? esőben az agy nem megy.
Ugyhogy o kerdez!
Senki?!Mary írta:köszönöm, Klári, már itt is vagyok. (És kösz a kérdezés jogát is)temesed írta:azert koszonom szepen a szavazatot! szamolom!![]()
maryre meg turelmesen varunk. jol megy ez nekunk.
Most kivételesen van egy idézetem. (Ha már egy másik témában is előjött):
"Ebből is egy kicsikét, abból is egy kicsikét."
M.
Na jó, akkor még egy, ez már biztosan ismerős lesz:
Mindenhez hagymát eszem. A hagymához is hagymát eszem.
M.
- construx
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
ez nem az a Kevin Spacey-féle film, ahol Protnak hívják? mi is a címe...?bizsu írta:- Utazni készül?
- Most jöttem. Itt az út vége.
- Poggyász?
- Nem szorulok rá.
- Van jegye? Vonatjegy.
- Nem vonattal jöttem.
- Levenné a napszemüvegét?
- Inkább nem. Kiment a fejemből, hogy ez egy fényes bolygó.
K-Pax, a belső bolygó? talán.
- Family you can see any time.
But a one-night stand only happens one night.
B.D.
But a one-night stand only happens one night.
B.D.
Talán, igen. Te gyüssssz!construx írta:ez nem az a Kevin Spacey-féle film, ahol Protnak hívják? mi is a címe...?bizsu írta:- Utazni készül?
- Most jöttem. Itt az út vége.
- Poggyász?
- Nem szorulok rá.
- Van jegye? Vonatjegy.
- Nem vonattal jöttem.
- Levenné a napszemüvegét?
- Inkább nem. Kiment a fejemből, hogy ez egy fényes bolygó.
K-Pax, a belső bolygó? talán.
- temesed
- Főisten

- Kapcsolat:
muszaj-feladvany:
"-Tudod, a szüleim sosem beszéltek nekem a szerelemről, vagy a házasságról, gyermekről. Kislány koromban szerették volna, hogy gondolkodjak egy jövőbeli karrieren, mint pl belsőépítész, vagy ügyvéd, vagy valami ilyesmi. Ha azt mondtam az apámnak, író szeretnék lenni, ő azt mondta volna, hogy újságíró. Ha azt, hogy menedéket szeretnék nyújtani kóbormskáknak, akkor azt, hogy állatorvos. Ha azt, hogy színész, akkor azt, hogy TV-s hírbemondó. Ez volt a szeszélyes ambicíómnak az állandó átformálása a nyereség világába.
-Hm. Gyerekkoromban mindig is jó vevőkéim voltak. Mindig tudtam, hogy mikor hazudnak nekem. Amikor középiskolába jártam, utáltam, amikor mások előre tudták, mit kezdek majd az életemben, épp ezért pont az ellenkezőjét csináltam mindig. Senki sem vett komolyan. Éppenséggel soha nem érdekelt mások véleménye az életemmel kapcsolatban.
-És mi van ha? a szüleid sosem gondolták komolyan hogy beleszóljanak és alapjában véve rendesek voltak és támogttak...
-Igaz.
-..valójában nem szabadna panaszkodnod. Tudod, még ha nem is volt igazuk...Ez a passzív-agressziv szar. Tudod miről beszélek?? Utálom ezt."
"-Tudod, a szüleim sosem beszéltek nekem a szerelemről, vagy a házasságról, gyermekről. Kislány koromban szerették volna, hogy gondolkodjak egy jövőbeli karrieren, mint pl belsőépítész, vagy ügyvéd, vagy valami ilyesmi. Ha azt mondtam az apámnak, író szeretnék lenni, ő azt mondta volna, hogy újságíró. Ha azt, hogy menedéket szeretnék nyújtani kóbormskáknak, akkor azt, hogy állatorvos. Ha azt, hogy színész, akkor azt, hogy TV-s hírbemondó. Ez volt a szeszélyes ambicíómnak az állandó átformálása a nyereség világába.
-Hm. Gyerekkoromban mindig is jó vevőkéim voltak. Mindig tudtam, hogy mikor hazudnak nekem. Amikor középiskolába jártam, utáltam, amikor mások előre tudták, mit kezdek majd az életemben, épp ezért pont az ellenkezőjét csináltam mindig. Senki sem vett komolyan. Éppenséggel soha nem érdekelt mások véleménye az életemmel kapcsolatban.
-És mi van ha? a szüleid sosem gondolták komolyan hogy beleszóljanak és alapjában véve rendesek voltak és támogttak...
-Igaz.
-..valójában nem szabadna panaszkodnod. Tudod, még ha nem is volt igazuk...Ez a passzív-agressziv szar. Tudod miről beszélek?? Utálom ezt."
- temesed
- Főisten

- Kapcsolat:
oksa:
"-Mondj valamit, ami teged felidegesit....ami az oruletbe kerget.
-Megpróbálsz felidegesiteni?..Sokmindenen felkapom a ukrot.
-Oké, oké. Csak mondj párat.
-Oké. Utálok iegenekkel szóba állni...az után....tudod, mosolyogsz rájuk és együtt érzel az unalmas eletukkel...mi van meg?...Utalom, utalom, hog 300 km-re innen haboru van, tudod, azt, hogy ott emberek halnak meg es senki nem tesz semmit ez ellen, vagy eppenseggel tudomast sem vesznek rola. Utalom a mediat, tudod, hogy probaljak befolyasolni az embereket.
-A media?
-Ja.
-Utalom...annyira utalom, amikor kulfoldon vagyok, kulonosen amerikaban, na ott a legrosszabb. Barmikor amikor feketet viselek, vag ideges leszek, barmit is mondok mindig azt mondjak ram: "tiszta ......, olan bajos!". Utalom, hogy ezt el kell viselnem, de tenyleg.
-Ez minden?
-Hat igazabol van meg sok minden."
-Oké. Utálok iegenekkel szóba állni...az után....tudod, mosolyogsz rájuk és együtt érzel az unalmas eletukkel...mi van meg?...Utalom, utalom, hog 300 km-re innen haboru van, tudod, azt, hogy ott emberek halnak meg es senki nem tesz semmit ez ellen, vagy eppenseggel tudomast sem vesznek rola. Utalom a mediat, tudod, hogy probaljak befolyasolni az embereket.
-A media?
-Ja.
-Utalom...annyira utalom, amikor kulfoldon vagyok, kulonosen amerikaban, na ott a legrosszabb. Barmikor amikor feketet viselek, vag ideges leszek, barmit is mondok mindig azt mondjak ram: "tiszta ......, olan bajos!". Utalom, hogy ezt el kell viselnem, de tenyleg.
-Ez minden?
- temesed
- Főisten

- Kapcsolat:
oksa:
-A media?
-Ja.
-Ez minden?
-A media?
-Ja.
-Ez minden?
- temesed
- Főisten

- Kapcsolat:
azert sem adom fel!
"-Itt hagytál valamit?
-Nem..csak azért jöttem vissza, mert az az őrült ötletem témadt, hogy mi lenne, ha együtt szálnánk le a vonatról. Az én gépem este 8kor indul, te meg mehetsz egy későbbivel. Megnézzük Bécset. Tudom, hogy őrültség, hiszen most találkoztunk, idegenek vagyunk és lehetnek akár sorozatgyilkos..
-Így akarsz meggyőzni?
-Nem...én csak azt mondom, hogy lehet, amikor később 80 évesen vissza tekintesz erre a pillanatra, sajnálni fogod, hogy nem szálltál le a vonatról velem...lesz egy unalmas férjed és arra fogsz gondolni, hogy bárcsak együtt töltötted volna velem azt a pár órát. Persze én is olyan unalmas átlagos ember vagyok, mint a leendő férjed, de legalább tudni fogod és nyugodtan fogsz élni hátralévő életedben. Na, mit szólsz?? Gyere!!!!!
-Ok!
-Yeeeee
-Csak leszedem a poggyászom..
-Segítek..akkor erre! Hát, leszálltunk!
-Egyébként mi a neved?
-Jesse....vagyis James.
-Ez olyan, mint a Jesse James?
-Neeeeem, nem, nem! Csak Jesse. És neked?
-Celine vagyok."
"-Itt hagytál valamit?
-Nem..csak azért jöttem vissza, mert az az őrült ötletem témadt, hogy mi lenne, ha együtt szálnánk le a vonatról. Az én gépem este 8kor indul, te meg mehetsz egy későbbivel. Megnézzük Bécset. Tudom, hogy őrültség, hiszen most találkoztunk, idegenek vagyunk és lehetnek akár sorozatgyilkos..
-Így akarsz meggyőzni?
-Nem...én csak azt mondom, hogy lehet, amikor később 80 évesen vissza tekintesz erre a pillanatra, sajnálni fogod, hogy nem szálltál le a vonatról velem...lesz egy unalmas férjed és arra fogsz gondolni, hogy bárcsak együtt töltötted volna velem azt a pár órát. Persze én is olyan unalmas átlagos ember vagyok, mint a leendő férjed, de legalább tudni fogod és nyugodtan fogsz élni hátralévő életedben. Na, mit szólsz?? Gyere!!!!!
-Ok!
-Yeeeee
-Csak leszedem a poggyászom..
-Segítek..akkor erre! Hát, leszálltunk!
-Egyébként mi a neved?
-Jesse....vagyis James.
-Ez olyan, mint a Jesse James?
-Neeeeem, nem, nem! Csak Jesse. És neked?
-Celine vagyok."
köszönöm, bár a leborulást túlzásnak találom. elég sokára esett le, hogy mi is ez, pedig szerintem ezt a filmet 2szer is láttam.
na, akkor íme a köv.feladvány:
Jó reggelt, kicsi séf. Hasadra süt...
Ó ne! Idióta, tudtam, hogy ez lesz! Megosztom vele az otthonomat... Felajánlok mindent! Elvitte a kaját! Mégis mit gondoltam! Tessék ez lesz ha megbízol egy patkányban!
Oh, helló...
Azt nekem készítetted?
Ez isteni!
Mit raktál bele?
Azt honnan szerezted?
Figyu, nagyon fincsi... de emiatt ne lopj. Majd veszek pár fűszert, oké? O, nem! Elfogok késni. Ez az első napom. Gyerünk, kicsi séf.
na, akkor íme a köv.feladvány:
Jó reggelt, kicsi séf. Hasadra süt...
Ó ne! Idióta, tudtam, hogy ez lesz! Megosztom vele az otthonomat... Felajánlok mindent! Elvitte a kaját! Mégis mit gondoltam! Tessék ez lesz ha megbízol egy patkányban!
Oh, helló...
Azt nekem készítetted?
Ez isteni!
Mit raktál bele?
Azt honnan szerezted?
Figyu, nagyon fincsi... de emiatt ne lopj. Majd veszek pár fűszert, oké? O, nem! Elfogok késni. Ez az első napom. Gyerünk, kicsi séf.