Filmidézet-kitalálós játék
Moderátor: ese
létünk örök eleme a cukkolás! mi mást vársz tőlünk?! a sértődés tőlem elég távol áll - ennyire igazán ismerhetnél már! (ha nem ismersz, megsértődök!construx írta:néha nehéz eldönteni, sértődtök vagy cukkoltok.ese írta:veled??? évődni??? hogy gondolhatsz ilyet? mi soha nem évődnénk veled?
![]()
Keine Panik auf der Titanic!
Oké, akkor ismét én jövök. Remélem, nem lesz oly nehéz. Valaki már rajtam kívül fix, hogy látta, ezt bizton tudom.
Tudjuk, mit gondol a többség és média ebben az országban a katolikus egyházról. Azt, hogy mi egy elavult, ódon intézmény vagyunk. Azt mondják, a Biblia bárgyú. Sőt marhaság. Mindezt megcáfolandó az Egyház ezt az évet jelölte ki a megújulásra, mind hitben, mind stílusban.
Vegyük, például, a feszületet! Ez hitünk becses jelképe rég, az Egyház mégis úgy döntött, megváltoztatja ezt az ismert, de lehangoló képet a mi
megfeszített Urunkról.
Krisztus nem azért jött a Földre, hogy a frászt hozza ránk! Hanem hogy segítsen rajtunk! Hogy támogass az újat! Ezzel a gondolattal a fejükben,
alkottuk meg az új, a lelkesítőbb Krisztus-képet. Ezen okból nagy örömömre szolgál bemutatni Önöknek, a Hajrá Katolicizmus kampány
átgondoltan újjáalakított figuráját, Krisztus Havert!
Ez még nem a szentesített formája a jelképnek, csak egy ötlet, amin gondolkozunk.
Nézzék! Olyan popos, nem?
Krisztus Haver!
Tudjuk, mit gondol a többség és média ebben az országban a katolikus egyházról. Azt, hogy mi egy elavult, ódon intézmény vagyunk. Azt mondják, a Biblia bárgyú. Sőt marhaság. Mindezt megcáfolandó az Egyház ezt az évet jelölte ki a megújulásra, mind hitben, mind stílusban.
Vegyük, például, a feszületet! Ez hitünk becses jelképe rég, az Egyház mégis úgy döntött, megváltoztatja ezt az ismert, de lehangoló képet a mi
megfeszített Urunkról.
Krisztus nem azért jött a Földre, hogy a frászt hozza ránk! Hanem hogy segítsen rajtunk! Hogy támogass az újat! Ezzel a gondolattal a fejükben,
alkottuk meg az új, a lelkesítőbb Krisztus-képet. Ezen okból nagy örömömre szolgál bemutatni Önöknek, a Hajrá Katolicizmus kampány
átgondoltan újjáalakított figuráját, Krisztus Havert!
Ez még nem a szentesített formája a jelképnek, csak egy ötlet, amin gondolkozunk.
Nézzék! Olyan popos, nem?
Krisztus Haver!
- construx
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
nem, de az irány bizonyos szempontból jó!ese írta:kedves idézetet talált drága Karesz adminunk. csak úgy süt az idézetből a kedvesség!construx írta:Sejtettem, ezek lenéznek minket... Te lenézel minket, köcsög? Mi öten vagyunk, te meg egyen, bazdmeg!![]()
![]()
![]()
tippelek: Nyócker?
- Family you can see any time.
But a one-night stand only happens one night.
B.D.
B.D.
- construx
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
és örültem volna, ha megfejtitek.temesed írta:es??????construx írta:az utóbbi idők talán egyetlen nézhető magyar Guy Ritchie-utánérzése..
az Argo lett volna.
sebaj.
új:
-Ez kén.
-Nem kéne a kénre kenni a kénes kérdést. Tudom, hogy mit éreztem és az nem kén volt. Kéntelen vagy beismerni!
B.D.
B.D.
hopsz, néha az írással is gondjaim vannak. mielőbb=mielőTTconstrux írta:mikor kötöttem én beléd?ese írta:ez már sokkal egyszerűbb.
Shrek (mielőbb belémkötnél, ez az 1.részben volt)
a válasz helyes!
és azért pontosítottam, hogy nehogy visszakérdez, hogy oké, de hanyadik???
egyébként köszi!
No, talán ez is egy jellegzetes darabja a filmnek. Remélem ez menni fog.
-Feleljen őszintén! Ha azt mondanám, hogy szeretem, és mindent eldobnék magáért, mit szólna hozzá?
- Jó éjt, Paulie!
- Hát igen. Durván ilyesmire számítottam.
- Hadd tippeljek! A házisárkány besokallt, mert maga más után koslatott, fogta a kölköket és lelépett.
- Ennél bonyolultabb az ügy.
- Mindenki azt hiszi, az ő sztorija a legguzmisabb, de igazság szerint... Te szent szar!
- Pontosan.
- Csupa fül vagyok.
- Hosszú történet. Magának meg ezer dolga van. Nincs kedvem...
- Várjon! Ne! Várjon! Na jó. Mondja, atyám, mikor ivott utoljára?
- Úgy másfél perce.
-Feleljen őszintén! Ha azt mondanám, hogy szeretem, és mindent eldobnék magáért, mit szólna hozzá?
- Jó éjt, Paulie!
- Hát igen. Durván ilyesmire számítottam.
- Hadd tippeljek! A házisárkány besokallt, mert maga más után koslatott, fogta a kölköket és lelépett.
- Ennél bonyolultabb az ügy.
- Mindenki azt hiszi, az ő sztorija a legguzmisabb, de igazság szerint... Te szent szar!
- Pontosan.
- Csupa fül vagyok.
- Hosszú történet. Magának meg ezer dolga van. Nincs kedvem...
- Várjon! Ne! Várjon! Na jó. Mondja, atyám, mikor ivott utoljára?
- Úgy másfél perce.
hogy te milyen nagyigényű tudsz lenni. mondok vmi jót is rólad, erre kiakaszt a mondat elejére.construx írta:néhol???ese írta:ahogy néhol bölcset is mondani tudó adminunk mondja!!!!![]()
![]()
jól van, lesz itt nap alá tartás és egyéb állatfajták..
mellesleg a segítséget is szétoffoljuk és eltüntetjük.
- construx
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
'néhol szép is tudsz lenni.'ese írta:hogy te milyen nagyigényű tudsz lenni. mondok vmi jót is rólad, erre kiakaszt a mondat elejére.meg se érdemelted a többit.
![]()
![]()
![]()
mellesleg a segítséget is szétoffoljuk és eltüntetjük.
most jót mondtam rólad vagy sem?
mellesleg a segítségül szolgáló párbeszédet még csak nem is értem.
B.D.
B.D.