Dawson és haverok képekben - kvíz

Kvízjátékok tárháza

Moderátor: ese

Lezárt
Mary
Őstag
Őstag

Hozzászólás Szerző: Mary » 2005.12.30. 11:07

ese írta:
bizsu írta:
ese írta:Kép
Ez az a rész, amikor Abby és Jen elfognak egy levelet, amiben egy pár arról értekezik, hogy a köztük lévő szex mindent megváltoztatott. Abbyék pedig összehívja a lehetséges párokat: Jack és Joey, Pacey és Andie, és Dawson is odakeveredik valahogy, de az most nem ugrik be, hogy hogy. Ez pedig, ha minden igaz, az a részlet, amikor összejönnek egy osztályteremben, hogy kiderítsék, hogy kitől származik a levél.
A válaszod 99%-ban tökéletes! Annyit korrigálnék benne, hogy Abby segédje ez esetben Chris volt (a fickó, aki a Roswellben Max-et játszotta :wink:, sőt feltűnt anno a Buffy-ban is! ), és Dawson úgy keveredett oda, hogy az ő párja volt Jen. Így a 3 lehetséges páros Joey-Jack, Jen-Dawson, Andie-Pacey. Sőt, az egész "színjáték" végén Jen mondta meg a magáét Abby-nek, amiben valahol igaza volt, de azért elég erősen fogalmazott.

Ettől függetlenül a választ elfogadom! Te jössz! :smt041 :smt026
Mi lett az egész vége? Kiderült, h. ki írta a levelet?
Valahogy úgy emléxem, mintha már akkor nem lett volna egész világos a dolog számomra...

bizsu
Olümposzi istenség
Olümposzi istenség

Hozzászólás Szerző: bizsu » 2005.12.30. 13:07

ese írta: A válaszod 99%-ban tökéletes! Annyit korrigálnék benne, hogy Abby segédje ez esetben Chris volt (a fickó, aki a Roswellben Max-et játszotta :wink:, sőt feltűnt anno a Buffy-ban is! ), és Dawson úgy keveredett oda, hogy az ő párja volt Jen. Így a 3 lehetséges páros Joey-Jack, Jen-Dawson, Andie-Pacey. Sőt, az egész "színjáték" végén Jen mondta meg a magáét Abby-nek, amiben valahol igaza volt, de azért elég erősen fogalmazott.

Ettől függetlenül a választ elfogadom! Te jössz! :smt041 :smt026
Köszönöm a kiegészítést, így most már én is emlékszem! :wink:
Mary írta:Mi lett az egész vége? Kiderült, h. ki írta a levelet?
Valahogy úgy emléxem, mintha már akkor nem lett volna egész világos a dolog számomra...
Hát, számomra elég világosan kiderült, hogy Paceyék írták a levelet, és hogy meg is történt közöttük a dolog, de emlékszem, hogy ez tényleg nem volt annyira világos mindenkinek. Emlékszem, akkor is vita kerekdett a dologból, amikor Pacey még anno Audrynak mondta, hogy hány lánnyal volt már együtt, mert volt aki úgy gondolta, hogy Andie-vel egyáltalán nem voltak együtt. Szóval, az tény, hogy mindig ködösítettek, ha erről volt szó, szóval egyértelmű utalás sosem történt, de szerintem ez a leveles sztori is bizonyíték volt.

bizsu
Olümposzi istenség
Olümposzi istenség

Hozzászólás Szerző: bizsu » 2005.12.30. 13:08

És akkor nézzük az új feladványt!

Kép

ese
Moderátor
Moderátor

Hozzászólás Szerző: ese » 2005.12.30. 13:13

Igen kiderült a dolog. Pacey volt az "elkövető". És persze az is kiderült, hogy a 3 pár közül egyik sem tette meg a végső lépést előző éjszaka. Ezt megtudhattuk Dawson és Joey újabb kiadós veszekedése után a "másodhegedűsöktől". :wink: Vagyis hiába vágták egymás arcába a nagy "igen"-t, miszerint lefeküdtek a partnerükkel - ezután döbbent csönd.... Majd Jen és Jack is elmondta az igazságot, jól beégetve ezzel a másikat a többiek előtt. :D
Ezek után nem maradt más, mint az Andie-Pacey páros. Andie hevesen tiltakozott, hogy akkor sem ő írta! Ezt Abby is tanúsíthatta, hiszen ő már tudta, hogy Pacey kézírása látható a levélen. Persze a levél értelmét - és Pacey korábbi aznapi viselkedését - Andie tökéletesen félreértette. P persze nem akarta nagy publikum előtt elmagyarázni A-nek a szitut, inkább hallgatott magába roskadtan. Később azonban Andie kocsijában szerelmet vallott a lánynak és boldog összeborulás lett a dolog vége! :smt008 :smt055 :smt054

Jen - mint már említettem - elküldte Abby a .... búsba. :oops:... és mindenki ment a maga útjára.
Később Jen és Jack megtárgyalták egymás közt, hogy egyiküknek sem tetszik a másodhegedűs szerep, de nem tehetnek ellene semmit.
Végül Joey és Dawson is megbeszélték a történteket (mindkettő örült annak, hogy a másik nem feküdt le a harmadikkal - ezt jól megfogalmaztam, mi?! :D ) és megállapodtak abban, hogy felfüggesztik az hadi állapotokat és megpróbálnak újra barátokként közeledni egymás felé. Ezek után indultak el Dawson kabátja alatt a zuhogó esőben.

"Röviden" ennyi. :D Remélem így már minden világos. :wink: Ha még lenne kérdésed, fordulj hozzám bizalommal! :wink:

Ja igen, kérjük az új feladványt!!!
Keine Panik auf der Titanic!

bizsu
Olümposzi istenség
Olümposzi istenség

Hozzászólás Szerző: bizsu » 2005.12.30. 13:25

ese írta:
Igen kiderült a dolog. Pacey volt az "elkövető". És persze az is kiderült, hogy a 3 pár közül egyik sem tette meg a végső lépést előző éjszaka. Ezt megtudhattuk Dawson és Joey újabb kiadós veszekedése után a "másodhegedűsöktől". :wink: Vagyis hiába vágták egymás arcába a nagy "igen"-t, miszerint lefeküdtek a partnerükkel - ezután döbbent csönd.... Majd Jen és Jack is elmondta az igazságot, jól beégetve ezzel a másikat a többiek előtt. :D
Ezek után nem maradt más, mint az Andie-Pacey páros. Andie hevesen tiltakozott, hogy akkor sem ő írta! Ezt Abby is tanúsíthatta, hiszen ő már tudta, hogy Pacey kézírása látható a levélen. Persze a levél értelmét - és Pacey korábbi aznapi viselkedését - Andie tökéletesen félreértette. P persze nem akarta nagy publikum előtt elmagyarázni A-nek a szitut, inkább hallgatott magába roskadtan. Később azonban Andie kocsijában szerelmet vallott a lánynak és boldog összeborulás lett a dolog vége! :smt008 :smt055 :smt054

Jen - mint már említettem - elküldte Abby a .... búsba. :oops:... és mindenki ment a maga útjára.
Később Jen és Jack megtárgyalták egymás közt, hogy egyiküknek sem tetszik a másodhegedűs szerep, de nem tehetnek ellene semmit.
Végül Joey és Dawson is megbeszélték a történteket (mindkettő örült annak, hogy a másik nem feküdt le a harmadikkal - ezt jól megfogalmaztam, mi?! :D ) és megállapodtak abban, hogy felfüggesztik az hadi állapotokat és megpróbálnak újra barátokként közeledni egymás felé. Ezek után indultak el Dawson kabátja alatt a zuhogó esőben.

"Röviden" ennyi. :D Remélem így már minden világos. :wink: Ha még lenne kérdésed, fordulj hozzám bizalommal! :wink:

Ja igen, kérjük az új feladványt!!!
De most akkor Te is azt mondod, hogy Pacey és Andie végül nem feküdt le egymással azon a bizonyos éjszakán. Pedig, szeritnem, igen. Sajnos nincs meg nekem ez a rész, így nem tudom megmondani, miért volt ez az érzésem. De arra emlékszem, hogy ez számomra egyértelmű volt, és már akkor sem értettem, hogy a többiek miért mondják, hogy mégse történt meg a dolog. :roll:

Ameline
Olümposzi istenség
Olümposzi istenség

Hozzászólás Szerző: Ameline » 2005.12.30. 13:37

bizsu írta:És akkor nézzük az új feladványt!

Kép
Ez a hatodik szériában van. :D Joey és Pacey elkísérik Hetson lányát az iskolai bálba. A bálon Harley barátja elkezd verekedni. Joey a pityergő Harleyval beszélget a női mosdóban, Pacey pedig az "ifjú lovaggal". Az előző részben érkezett meg Eddie, Joey pedig ezen az estén mondja meg Paceynek, hogy hiába érzik jól magukat, ez nem szerelem. Pacey elég kétségbeesett lesz. :cry: Végül felkéri Joeyt táncolni. A rész végén Joey felkeresi Eddie-t. Ja, ez a bébiretek-virág, ha jól emlékszem. :lol:

ese
Moderátor
Moderátor

Hozzászólás Szerző: ese » 2005.12.30. 15:43

Lám-lám! A kért kép az 5-6.szezonból megérkezett. És rá a tökéletes válasz is! Ennél szebben én sem fejthettem volna meg! :smt045 :smt045 :smt045

ese
Moderátor
Moderátor

Hozzászólás Szerző: ese » 2005.12.30. 16:00

bizsu írta:De most akkor Te is azt mondod, hogy Pacey és Andie végül nem feküdt le egymással azon a bizonyos éjszakán. Pedig, szeritnem, igen. Sajnos nincs meg nekem ez a rész, így nem tudom megmondani, miért volt ez az érzésem. De arra emlékszem, hogy ez számomra egyértelmű volt, és már akkor sem értettem, hogy a többiek miért mondják, hogy mégse történt meg a dolog. :roll:
Szerintem egyidőben írhattuk a válaszunkat, csak te gyorsabban befejezted és én nem láttam már a te válaszodat.
De a kérdésedre - ha megkésve is, de válaszolok.
Szóval, szerintem A+P akkor este bizti nem feküdtek le egymással. Bár nagyon szerette volna mindkettő. Andie tétovázott ugyan rendesen - de Pacey abszolút romantikus estéje :smt054 , amit összehozott neki, végülis meggyőzte arról, hogy igen, ő is akarja. Ám erre Pacey mondott állj-t a dolognak, mert bár ő is akarta, de úgy érezte Andie még nem áll teljesen készen a dologra, és nem akarta erőltetni.
Szóval ezzel a lendülettel összeszedték magukat és elindultak kéz a kézben hazafelé. :smt055

Egyébként ehhez a jelenethez tartozik egy nagyon jó Aranyköpés Pacey-től, amit majd az arra illetékes topicban fogok kifejteni. (a régiben is leírtam, ha jól emlékszem)

Viszont később, a 3.sorozatban volt még egy jelenetük, ami számomra a mai napig kérdéses. Volt ugye Andie-nek egy rövid afférja Robbal - Joey benzinkutas főnökével. Majd Andie előadott valami sztorit arról, hogy Rob erőszakoskodott vele. A sztori lényege, hogy egy ideig Pacey vigyázott a lányra - hol máshol, mint a készülő hajóján! És ekkor Andie indított "támadást" Pacey érzelmei "ellen". Szerintem, ha máskor nem is, de ekkor megtörténhetett... Bár konkrétan nem mondta ki ezt senki, de később az Audrey-val való beszélgetésből nekem is kezdett gyanús lenni - gondolom, mint sokan mások, én is elkezdtem összeszámolni a lányokat. :P És csak úgy jön ki, ha Andie-t is számbavesszük. :D Ekkor gondoltam újra végig a dolgot és döbbentem rá arra, hogy ez a 3.sorozatbeli sztori mégiscsak az volt, amire gondoltam. :P Na de ezt már nem ragozom tovább! :lol:

daw
Tag
Tag

Hozzászólás Szerző: daw » 2005.12.30. 17:13

Kornbabe írta:Az nagyon-nagyon jó lenne. :D Remélem a Chobitsot és az Ayashit nem felejtetted el. :wink:
Szólok, ha megvettem. :wink: Nem felejtettem el, köszike, de az Ayashiról próbáltak lebeszélni. Azt mondták az olyan, mint egy szappanopera csak japán anime változatban. Javíts ki, ha túloztak! :)
Welcome to Silent Hill.
Enjoy your death.

Ameline
Olümposzi istenség
Olümposzi istenség

Hozzászólás Szerző: Ameline » 2005.12.30. 17:37

daw írta:
Kornbabe írta:Az nagyon-nagyon jó lenne. :D Remélem a Chobitsot és az Ayashit nem felejtetted el. :wink:
Szólok, ha megvettem. :wink: Nem felejtettem el, köszike, de az Ayashiról próbáltak lebeszélni. Azt mondták az olyan, mint egy szappanopera csak japán anime változatban. Javíts ki, ha túloztak! :)
Baromság. :evil: Ronibabának is nagyon tetszett. Gyönyörű történet. Mindegy, én nem erőltetem. :evil:

temesed
Főisten
Főisten
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: temesed » 2005.12.30. 17:43

Ese legutobbi meretes hisztis szipiehez csatolnam: azt hiszem, A es P megis lefekudtek azon az esten.....(huhaaa, meg mindig errol beszelunk? :wink: )...ezt abbol gonodlom, h amikor kiderult, h Pacey irta a levelet, A nagyon kiborult es vmi olyasmit mondott: lefekudtel velem, aztan meg elloksz magadtol....naa, nem emlekszem pontosa, de az idezet elso fele az stimmel. Tehat A csak nem mondhatta jatszasibol....es amikor vegul talalkoznak es megbeszelik, minden jel arra utalt, h megtortent....nem olyan regen lattam ezeket a reszeket, es nekem ketseg sem fert hozza, hogy volt vmi..de gondoljunk csak bele: amikor kiderul, h A megcsalta P, miert nem azt mondta: lefekudtel massal, mig velem meg nem???? de nem ezt mondta...tehat....

na jo, stoppolom magam....off
a balanced diet is a cookie - in each hand

temesed
Főisten
Főisten
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: temesed » 2005.12.30. 17:45

ööööö....es mi ez a "elkezdtem szamolni a lanyokat es csak ugy jon ki" mondat???? Pacey mondta vmikor h hany novel volt.....es kalkulalgatattok??? vagy mi is?? :roll:

daw
Tag
Tag

Hozzászólás Szerző: daw » 2005.12.30. 17:50

Kornbabe írta:Baromság. :evil: Ronibabának is nagyon tetszett. Gyönyörű történet. Mindegy, én nem erőltetem. :evil:
Most komolyan. A véleményedet kérdeztem. Miért kell így felkapni a vizet? :? Nekem mondtak valamit, amit nem fogadtam el és kíváncsi voltam a te véleményedre ezzel kapcsolatban. :?
Welcome to Silent Hill.
Enjoy your death.

bizsu
Olümposzi istenség
Olümposzi istenség

Hozzászólás Szerző: bizsu » 2005.12.30. 18:33

ese írta:
bizsu írta:De most akkor Te is azt mondod, hogy Pacey és Andie végül nem feküdt le egymással azon a bizonyos éjszakán. Pedig, szeritnem, igen. Sajnos nincs meg nekem ez a rész, így nem tudom megmondani, miért volt ez az érzésem. De arra emlékszem, hogy ez számomra egyértelmű volt, és már akkor sem értettem, hogy a többiek miért mondják, hogy mégse történt meg a dolog. :roll:
Szerintem egyidőben írhattuk a válaszunkat, csak te gyorsabban befejezted és én nem láttam már a te válaszodat.
De a kérdésedre - ha megkésve is, de válaszolok.
Szóval, szerintem A+P akkor este bizti nem feküdtek le egymással. Bár nagyon szerette volna mindkettő. Andie tétovázott ugyan rendesen - de Pacey abszolút romantikus estéje :smt054 , amit összehozott neki, végülis meggyőzte arról, hogy igen, ő is akarja. Ám erre Pacey mondott állj-t a dolognak, mert bár ő is akarta, de úgy érezte Andie még nem áll teljesen készen a dologra, és nem akarta erőltetni.
Szóval ezzel a lendülettel összeszedték magukat és elindultak kéz a kézben hazafelé. :smt055

Egyébként ehhez a jelenethez tartozik egy nagyon jó Aranyköpés Pacey-től, amit majd az arra illetékes topicban fogok kifejteni. (a régiben is leírtam, ha jól emlékszem)

Viszont később, a 3.sorozatban volt még egy jelenetük, ami számomra a mai napig kérdéses. Volt ugye Andie-nek egy rövid afférja Robbal - Joey benzinkutas főnökével. Majd Andie előadott valami sztorit arról, hogy Rob erőszakoskodott vele. A sztori lényege, hogy egy ideig Pacey vigyázott a lányra - hol máshol, mint a készülő hajóján! És ekkor Andie indított "támadást" Pacey érzelmei "ellen". Szerintem, ha máskor nem is, de ekkor megtörténhetett... Bár konkrétan nem mondta ki ezt senki, de később az Audrey-val való beszélgetésből nekem is kezdett gyanús lenni - gondolom, mint sokan mások, én is elkezdtem összeszámolni a lányokat. :P És csak úgy jön ki, ha Andie-t is számbavesszük. :D Ekkor gondoltam újra végig a dolgot és döbbentem rá arra, hogy ez a 3.sorozatbeli sztori mégiscsak az volt, amire gondoltam. :P Na de ezt már nem ragozom tovább! :lol:
Én se akarom offolni a topikot, inkább átmegyek Részek topikba, és ott válaszolok!

bizsu
Olümposzi istenség
Olümposzi istenség

Hozzászólás Szerző: bizsu » 2005.12.30. 18:51

Kornbabe írta:
bizsu írta:És akkor nézzük az új feladványt!

Kép
Ez a hatodik szériában van. :D Joey és Pacey elkísérik Hetson lányát az iskolai bálba. A bálon Harley barátja elkezd verekedni. Joey a pityergő Harleyval beszélget a női mosdóban, Pacey pedig az "ifjú lovaggal". Az előző részben érkezett meg Eddie, Joey pedig ezen az estén mondja meg Paceynek, hogy hiába érzik jól magukat, ez nem szerelem. Pacey elég kétségbeesett lesz. :cry: Végül felkéri Joeyt táncolni. A rész végén Joey felkeresi Eddie-t. Ja, ez a bébiretek-virág, ha jól emlékszem. :lol:
Helyes a megfejtés! :smt041 :smt041 :smt041 Te jössz!

Ameline
Olümposzi istenség
Olümposzi istenség

Hozzászólás Szerző: Ameline » 2005.12.30. 18:56

Azt hiszem, ez nem lesz nehéz :D:

Kép

roberto
Törzstag
Törzstag

Hozzászólás Szerző: roberto » 2005.12.30. 21:41

Kornbabe írta:Azt hiszem, ez nem lesz nehéz :D:

Kép
Ez nem tán az a rész amikor ketten együtt benn ragadnak a bevásárlóközpontban és Joey ráveszi Paceyt h borotválkozzon meg, illetve csak h szabaduljon meg a szajálltól és Joey megteszi ezt neki :)

ese
Moderátor
Moderátor

Hozzászólás Szerző: ese » 2005.12.30. 21:43

roberto írta:Ez nem tán az a rész amikor ketten együtt benn ragadnak a bevásárlóközpontban és Joey ráveszi Paceyt h borotválkozzon meg, illetve csak h szabaduljon meg a szajálltól és Joey megteszi ezt neki :)
De bizony az! Viszont várjuk meg a kvíz feladójának bólintását is! :wink:

roberto
Törzstag
Törzstag

Hozzászólás Szerző: roberto » 2005.12.30. 21:44

ese írta:De bizony az! Viszont várjuk meg a kvíz feladójának bólintását is! :wink:
Így van :wink: megvárjuk.... 8)

Ameline
Olümposzi istenség
Olümposzi istenség

Hozzászólás Szerző: Ameline » 2005.12.31. 05:00

roberto írta: Ez nem tán az a rész amikor ketten együtt benn ragadnak a bevásárlóközpontban és Joey ráveszi Paceyt h borotválkozzon meg, illetve csak h szabaduljon meg a szajálltól és Joey megteszi ezt neki :)
Igen! :smt041 Te jössz. :wink:

roberto
Törzstag
Törzstag

Hozzászólás Szerző: roberto » 2006.01.01. 14:32

Remélem h láccani fog az új feladvány :)
Kép

Ameline
Olümposzi istenség
Olümposzi istenség

Hozzászólás Szerző: Ameline » 2006.01.01. 17:02

Én tudom. :D

ese
Moderátor
Moderátor

Hozzászólás Szerző: ese » 2006.01.01. 17:28

Kornbabe írta:Én tudom. :D
Én is. De mondd TE! Én már túl sokat megfejtettem. Most másokon a sor.

roberto
Törzstag
Törzstag

Hozzászólás Szerző: roberto » 2006.01.01. 17:36

Akkor ki vele :wink:

Ameline
Olümposzi istenség
Olümposzi istenség

Hozzászólás Szerző: Ameline » 2006.01.01. 18:07

roberto írta:
Akkor ki vele :wink:
Tehát ez az a rész, mikor Joeyék elmennek Audrey szüleinek nyaralójába. Charlie addig ügyeskedik, míg rá nem talál Joeyra, aki végig kacérkodik vele. Audrey találkozik az ő "Dawson"-jával, aki meg is csókolja, de végül mindent megbeszélnek Paceyvel és Audrey "hivatalosan" is a barátnője lesz. Jen megbetegszik. Dawson és Oliver éppen úton vannak, Dawson Joeyról beszél. Oliver ráébreszti Dawsont, hogy Joey a mindene és menjen, keresse meg. Joey és Charlie az éjszakát egy sátorban tölti, reggel megcsókolják egymást. Dawson az este folyamán beszél az összeroppant Jack-kel. Reggel Pacey fogadja nem túl kedvesen Dawsont (fúúú,de haragudtam rá akkor :evil: ) és közli vele, Joey már Charlie-val van. :cry:

roberto
Törzstag
Törzstag

Hozzászólás Szerző: roberto » 2006.01.01. 18:13

Kornbabe írta: Tehát ez az a rész, mikor Joeyék elmennek Audrey szüleinek nyaralójába. Charlie addig ügyeskedik, míg rá nem talál Joeyra, aki végig kacérkodik vele. Audrey találkozik az ő "Dawson"-jával, aki meg is csókolja, de végül mindent megbeszélnek Paceyvel és Audrey "hivatalosan" is a barátnője lesz. Jen megbetegszik. Dawson és Oliver éppen úton vannak, Dawson Joeyról beszél. Oliver ráébreszti Dawsont, hogy Joey a mindene és menjen, keresse meg. Joey és Charlie az éjszakát egy sátorban tölti, reggel megcsókolják egymást. Dawson az este folyamán beszél az összeroppant Jack-kel. Reggel Pacey fogadja nem túl kedvesen Dawsont (fúúú,de haragudtam rá akkor :evil: ) és közli vele, Joey már Charlie-val van. :cry:
A megfejtés természetesen helyes :) te gyüssz :wink:
Kornbabe írta:Joey és Charlie az éjszakát egy sátorban tölti, reggel megcsókolják egymást.
Ez nagyon megmaradt, mi? :D

Ameline
Olümposzi istenség
Olümposzi istenség

Hozzászólás Szerző: Ameline » 2006.01.01. 18:29

roberto írta:
Kornbabe írta:Joey és Charlie az éjszakát egy sátorban tölti, reggel megcsókolják egymást.
Ez nagyon megmaradt, mi? :D
A reggeli csókokat soha nem szoktam érteni a filmekben. :roll: :lol:

roberto
Törzstag
Törzstag

Hozzászólás Szerző: roberto » 2006.01.01. 18:32

Kornbabe írta: A reggeli csókokat soha nem szoktam érteni a filmekben. :roll: :lol:
Miért? :shock: Jah, no off :D gyerünk Csevegjünkbe :wink:

Ameline
Olümposzi istenség
Olümposzi istenség

Hozzászólás Szerző: Ameline » 2006.01.01. 18:32

Új feladvány:

Kép

temesed
Főisten
Főisten
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: temesed » 2006.01.02. 14:30

Kornbabe írta:Új feladvány:

Kép
ezt tudom, de meg varok egy kicsit....egyebeknt nagyon jo a kep!!!!!! kicsit csaloka.... :wink:

Lezárt