Melyik filmre gondolok? - kvízjáték
Moderátor: ese
- construx
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
szerintem tíz pontért k*rvára mindegy..temesed írta:de melyik resz?roberto írta:Körtemesed írta: ne haragudjatok, megint haza mentem, hogy beadjam a vizumom!
De akkor az utolso segitseg 10 pontert:
nagyon mely kut lezarva!
- Family you can see any time.
But a one-night stand only happens one night.
B.D.
B.D.
- temesed
- Főisten

- Kapcsolat:
Kornbabe, tied a kemenyen megszerzett tiz pont!!!!Kornbabe írta:Én is tippelek: a másodiktemesed írta: de melyik resz?
egyebeknt csak a masodik reszben lep fel Astoria, ahova koltoztek es ekkor mutatjak csak a lany orult edesanyjat!!
akkor te adsz!!
Construx, egyebkent nem te mondtad, h adjunk fel nehezeket, hogy ne rogotn talaljuk ki a feladvanyokat. Ebben az esetben 10 pont is er vmit!
a balanced diet is a cookie - in each hand
- temesed
- Főisten

- Kapcsolat:
hogyne, de olyan infot adtam meg, amely csak az egyik reszre ervenyes! na mind1, varjuk Kornbabe feladvanyat!roberto írta:Én csak tippeltem...nem láttam a filmet magáttemesed írta: Kornbabe, tied a kemenyen megszerzett tiz pont!!!!![]()
egyebeknt csak a masodik reszben lep fel Astoria, ahova koltoztek es ekkor mutatjak csak a lany orult edesanyjat!!gondoltam egy tippet megér
- construx
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Dehogynem, persze, remekül csináltad, csak ezen a kérdéseden akkorát röhögtem, hogy muszáj volt beírnom!temesed írta:Construx, egyebkent nem te mondtad, h adjunk fel nehezeket, hogy ne rogotn talaljuk ki a feladvanyokat. Ebben az esetben 10 pont is er vmit!
És valóban, az így kiküzdött 10 pont szerintem akár többet ér, mint a túl könnyű feladványért szerezhető 50 mondjuk..
- Family you can see any time.
B.D.
B.D.
- temesed
- Főisten

- Kapcsolat:
hm...hm....es miert is nevettel ezen a kerdesemen????construx írta:Dehogynem, persze, remekül csináltad, csak ezen a kérdéseden akkorát röhögtem, hogy muszáj volt beírnom!temesed írta:Construx, egyebkent nem te mondtad, h adjunk fel nehezeket, hogy ne rogotn talaljuk ki a feladvanyokat. Ebben az esetben 10 pont is er vmit!![]()
És valóban, az így kiküzdött 10 pont szerintem akár többet ér, mint a túl könnyű feladványért szerezhető 50 mondjuk..
egyebeknt Kornbabe, a feladvanyod Kegyetlen jatekok??