Dawson és a haverok: Kérdezz-felelek
Moderátor: ese
Ezzel nem lőjük le a poént azok előtt, akik még nem látták a részt?daw írta:Igen, bocs, rosszul tettem fel a kérdést.Mary írta:Mármint hogy hogyan került be a medencébe?daw írta:Végül is mi történt azzal a hajóval, ami bekerült a medencébe?
Ez a kérdés?
M.
Szerintem az egyik legjobb rész volt ez.
Szóval Kornbabe, és a többiek, akik kihagyták az első néhány évadot, ha nem akarjátok az egyik legjobb rész izgalmait kihagyni, most ne olvassatok tovább...
P. és D. - asszem Jackkel karöltve - jó kis kelepcét állítottak a nagyképű gazdag ficsúrnak (nem jut eszembe a neve), és teljesen ráverték a balhét, pedig ők csenték be a medencébe a hajót...
EZ a válasz így megfelel, daw?
Kornbabe írta:Mary ad új kérdést.
Most két napig nem is leszek netközelben, úgyhogy szeretném átruházni Kornbabe-re a feladványadás jogát. (Köszi, Adri, majd alkalmadtán visszacseréljük...
HA nem vállalja, akkor ő nevezzen meg vkit...
Elnézést Mindenkitől, de így talán nem akad meg a játék...
Aztán meg kiötlök vmi jó kis fejtörős rejtvényt...
Köszi a megértést!
M.
A kinevezést elfogadom.Mary írta:Kornbabe írta:Mary ad új kérdést.Bocsi, kiment a fejemből, h. új feladványon gondolkozzam...
![]()
Most két napig nem is leszek netközelben, úgyhogy szeretném átruházni Kornbabe-re a feladványadás jogát. (Köszi, Adri, majd alkalmadtán visszacseréljük...)
HA nem vállalja, akkor ő nevezzen meg vkit...
Elnézést Mindenkitől, de így talán nem akad meg a játék...
Aztán meg kiötlök vmi jó kis fejtörős rejtvényt...![]()
Köszi a megértést!
M.
Akkor a kérdésem:
Milyen koncerten voltak a 6. szériában? Kinek nem sikerült bejutnia?
- construx
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Khúúl!Ronibaba írta:Igen!construx írta:Csak tipp: Dawsonnal a tékában?Ügyi!
Bocs, újat nemtrom mikor fogok tudni adni, most rohanok zuhi, aztán buli, holnap meg meló, sztem utána alvás... szóval valamikor ezek között..
- Family you can see any time.
But a one-night stand only happens one night.
B.D.
B.D.
- construx
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Nem tudom, de kitaláltam Nóri gondolatát, ez csak megér egy pontot, nem?bizsu írta:Bocsi, hogy beleszólok, de nem a Barkácsboltban találkoztak először?Ronibaba írta:Igen!construx írta:Csak tipp: Dawsonnal a tékában?Ügyi!
(Most mi legyen?)
B.D.
B.D.
- Ronibaba
- Olümposzi istenség

- Kapcsolat:
Én teljes mértékben a tékára emléxem, de most mindjárt megnézem! Ha mégis az, akkor lelövöm magam, zazskót húzok a fejemre és elsűlyedek!!!bizsu írta:Bocsi, hogy beleszólok, de nem a Barkácsboltban találkoztak először?

"A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették hogyan kell repülni."
- Ronibaba
- Olümposzi istenség

- Kapcsolat:
Ronibaba írta:Én teljes mértékben a tékára emléxem, de most mindjárt megnézem! Ha mégis az, akkor lelövöm magam, zazskót húzok a fejemre és elsűlyedek!!!bizsu írta:Bocsi, hogy beleszólok, de nem a Barkácsboltban találkoztak először?
Annyira sajnálom! Komolyan tényleg nem adok mostanában feladványt, mert mindig elcs...szem! Tényleg a barkácsboltban találkoztak!

"A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették hogyan kell repülni."
- construx
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
hú... gondolkodom egy olyan kérdésen, amit többen is tudnak, mert egy ideig most nem leszek itt, hogy megerősítsem a választ.. (magyarán aki megmondja a megoldást, tegyen fel rögtön újat!)
á, megvan!
Mi volt Jen rendkívül kitartó, nála fiatalabb udvarlójának teljes neve?
Annyit segítek, hogy arra gondolok, aki sportoló volt - de szerintem úgyis tudjátok.
á, megvan!
Mi volt Jen rendkívül kitartó, nála fiatalabb udvarlójának teljes neve?
Annyit segítek, hogy arra gondolok, aki sportoló volt - de szerintem úgyis tudjátok.
B.D.
B.D.
vmilyen licitáláson vette meg, úgy, h. vmilyen ereklyéjét (talán egy híres baseballjátékos fogvédőjét, v. milyét) eladta, így ő csókolhatta meg a szurkolócsapat vezérét, azaz Jent.PaGa írta:Akkor az előzőhez kapcsolva: Mikor csókolta meg Henry Jen-t először és milyen körülmények között, hogyan sikerült neki?
Nem?