Filmidézet-kitalálós játék
Moderátor: ese
- Ronibaba
- Olümposzi istenség

- Kapcsolat:
Mindenütt nő?ese írta:nem vagy mocsok, én értettelek félre. azt hittem tudodtemesed írta:mocsok leszek de hozz ujat!:)
"-Mr.Bufford. Aláírta a papírokat. Mi a baj?
- Ő igen. Maga nem.
- Mi? Még mindig férjnél vagyok?"

"A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették hogyan kell repülni."
Látom eddig nem nagyon megy, beírom az előtte lévő pár mondatot is, úgy már tuti rá fogtok jönni!
"Oh, kapitány, kapitányom". Miből idéztem? Senki? Semmi ötlet?
Nos, az idézet Walt Whitman verséből van, és Lincolnról szól. Szóval, szólíthatnak Mr. Keating-nek...vagy a bátrabbak "Oh, kapitány, kapitányom"-nak. Mielőtt minden pletykát elhisznek...
"Oh, kapitány, kapitányom". Miből idéztem? Senki? Semmi ötlet?
Nos, az idézet Walt Whitman verséből van, és Lincolnról szól. Szóval, szólíthatnak Mr. Keating-nek...vagy a bátrabbak "Oh, kapitány, kapitányom"-nak. Mielőtt minden pletykát elhisznek...
Jóvanna.construx írta:Mary, be merry és adj egy feladványt!
Mindennap eszemben volt, de most meg befürödtem: amiből idézni akartam, nem indítja el a dvd-lejátszó...
De zseniális férjem adott egy másik tippet, úgyhogy:
"1963 nyarán történt.... ez még Kennedy elnök meggyilkolása előtt volt, még a Beatles-korszak előtt, amikor még alig vártam, hogy beléphessek a Békehadtestbe, és amikor még azt hittem, sosem találok még egy olyan remek embert, mint az apám."
hajrá!
M.