3.infó 30 pontért:
a film után a főszereplő színész páros házaspárként élt tovább
Moderátor: ese
ez a 3.infóra igaz lenne, de hogy jön a képbe az első kettő????construx írta:Mr és Mrs Smith?
oké, gond egy szál se. a megfejtés sajna nem jó, de értékelem, hogy tippeltél.construx írta:úgy, hogy nem láttam a filmet, de legalább tippeltem, jó?ese írta:ez a 3.infóra igaz lenne, de hogy jön a képbe az első kettő????construx írta:Mr és Mrs Smith?
sajna nem jó.

nekem erről a Destroy All Humans című videojáték ugrott be, de tudjátok be foglalkozási ártalomnak...temesed írta:oooook, kapjatok ossze magatokat, mert jon is az ujabb film!!!!! (vagyis remelem, h ez nem a sorozatos topik)
1. info:
tehenek

grrrrr.......mar hogy lenne a Lucky Luke-ban beszelo tehen????? he?he?he? meg jódlizó marhatolvaj!construx írta:Lucky Luke és a Daltonok?
(ezt a filmet is de jó lett volna látni..)

mittudomén, nem láttam!temesed írta:grrrrr.......mar hogy lenne a Lucky Luke-ban beszelo tehen????? he?he?he? meg jódlizó marhatolvaj!construx írta:Lucky Luke és a Daltonok?
(ezt a filmet is de jó lett volna látni..)
![]()
![]()
![]()
![]()

nekem sikerült beírnom.. talán próbáld újra.temesed írta:A sorozatos kvízbe nem tudok irni, mert amikor elkuldenem a valaszt, akkor azt irja ki, h nincs hozzászólástípus kiválasztva....pedig megvan a tippem, Twin Peaks! kerlek ese ezt vedd ugy, mintha abba a topikba irtam volna!:)