Sorozat-kitalálós játék
Moderátor: ese
Ne mondjátok, hogy ebből sem vágjátok!!! Ezt az infót akartam utolsónak beadni, mert azt hittem, hogy innentől az nyer, aki előbb megnézi...BaciLaci írta:Na, jó, eltelt egy nap, így új infót kaptok:
3. mérgeskígyó (30)
Csak ki kellene találni, hogy melyik mérgeskígyóról van szó, és megvan a cím is! Könyörgőőőőőm!
4. Ha így sem megy, akkor este új infó (bár nem tudom, hogy mit lehet még...)
Nevem volt... de most?
Cobra 11-ben gombnyomásra páncél??? Azért azt csak tudod, hogy országúti rendőrség, meg hétköznapi bűnügyek...
Kicsit késtem a tegnap estéhez képest, de azért jön az új infó...
4. Dodge/Chrisler legütősebb sportkocsija... megbütykölve (20)
Na már csak ki kell találni a típust, és megvan a cím...
Látván a forrongó lelkesedést, elég az eredeti angol (amerikai) cím. A magyarban ugyanis van még egy szó a címben, az meg úgy már bonyi
Kicsit késtem a tegnap estéhez képest, de azért jön az új infó...
4. Dodge/Chrisler legütősebb sportkocsija... megbütykölve (20)
Na már csak ki kell találni a típust, és megvan a cím...
Látván a forrongó lelkesedést, elég az eredeti angol (amerikai) cím. A magyarban ugyanis van még egy szó a címben, az meg úgy már bonyi
Nevem volt... de most?
Azért ez már teljesítmény, hogy olyan sorit tudok, amit senki más nem látott...ese írta:van egy olyan érzésem, hogy ezt a sorit közülünk egyedül csak te láttad.
De a végén legalább már valaki, aki egy kicsit is ismeri az autótípusokat, az egyből kellene vágnia, hogy melyik járgány az... és a kocsi típusa a megfejtése a feladványnak... Construx, vagy Roberto!!!!... A Need 4 Speed 1-ben is volt már ilyen gép.
Nevem volt... de most?
Oáááááá-oá-oááááá!
Viper - Száguldó vipera
Hasonlóan Sci-fi, mint a Kngiht Rider... De hogy senki sem hallott még róla... Na jó, nem egy világrengetően hűdejó valami... még a Májkel Nájt vauvau-ja sem hangzik fel, mikor valami trükk jól sikerül, és nem pajtizza le a kocsiját a fickó (szóval még röhögni sem lehet).
De legyen egy újabb...
1. Szerepcsere (50)
Viper - Száguldó vipera
Hasonlóan Sci-fi, mint a Kngiht Rider... De hogy senki sem hallott még róla... Na jó, nem egy világrengetően hűdejó valami... még a Májkel Nájt vauvau-ja sem hangzik fel, mikor valami trükk jól sikerül, és nem pajtizza le a kocsiját a fickó (szóval még röhögni sem lehet).
De legyen egy újabb...
1. Szerepcsere (50)
Nevem volt... de most?