Melyik filmre gondolok? - kvízjáték
Moderátor: ese
Nem hiszem el, hogy senki nem látta ezt a filmet. Azonnal tessék pótolni ezt a hiányosságot!!!!!!
De azért még teszek egy próbát!
5. infó 10 pontért
A film címe egy Budapesti tér neve, ami egy népszerű találkozási pont, különösen az "óra alatt". Többek között annak a villamosnak/villamosoknak is itt van a végállomása, ami átszeli szinte az egész pesti oldalt.
De azért még teszek egy próbát!
5. infó 10 pontért
A film címe egy Budapesti tér neve, ami egy népszerű találkozási pont, különösen az "óra alatt". Többek között annak a villamosnak/villamosoknak is itt van a végállomása, ami átszeli szinte az egész pesti oldalt.
szóval addig nem kapok pontokat?bizsu írta:Hát, csak akkor adom meg a pontokat, ha megígéred, hogy pótolod eme nagymértékű és alapműveltségbeli hiányosságaidat, majd erről bizonyítékkel is tudsz szolgálni!ese írta:Az úgy ér, hogy fixen nem láttam a filmet, de az utsó segítség alapján kisakkoztam?![]()
![]()
Szerintem ez a Moszkva tér
Karesz fenekelős hsz-ére inkább nem reagálok.
Keine Panik auf der Titanic!
Nem, a pontokat megadom az igéret ellenében, csak később bizonyítsd be, hogy nem csak a pontok iránti olthatatlan kapzsiság ingerelt az ígéret megtételére. Én a fenekelésre nem tartok igényt, kösz.ese írta:szóval addig nem kapok pontokat?bizsu írta:Hát, csak akkor adom meg a pontokat, ha megígéred, hogy pótolod eme nagymértékű és alapműveltségbeli hiányosságaidat, majd erről bizonyítékkel is tudsz szolgálni!ese írta:Az úgy ér, hogy fixen nem láttam a filmet, de az utsó segítség alapján kisakkoztam?![]()
![]()
Szerintem ez a Moszkva tér![]()
![]()
de szigorúan mérsz ám te csaj!
Karesz fenekelős hsz-ére inkább nem reagálok.![]()
Persze, hogy magyar film, bár a piros ladából és a '89-es érettségiből nem tudom, még milyen nemzetíségű filmre lehet asszociálni.temesed írta:Moszkva tér? ez nem egy magyar film????
en egeszen masra gondoltam.....![]()
no mind1, en lattam a filmet, de nekem nem volt olyan nagy szam. de a lepusztultsagot jol abrazolta, amiben szeirntem tobb ezer magyar tengodik.
hmm. oké. nem ígérek semmit. de azt betartom!bizsu írta:Nem, a pontokat megadom az igéret ellenében, csak később bizonyítsd be, hogy nem csak a pontok iránti olthatatlan kapzsiság ingerelt az ígéret megtételére. Én a fenekelésre nem tartok igényt, kösz.ese írta:szóval addig nem kapok pontokat?bizsu írta: Hát, csak akkor adom meg a pontokat, ha megígéred, hogy pótolod eme nagymértékű és alapműveltségbeli hiányosságaidat, majd erről bizonyítékkel is tudsz szolgálni!![]()
![]()
de szigorúan mérsz ám te csaj!
Karesz fenekelős hsz-ére inkább nem reagálok.![]()
Keine Panik auf der Titanic!
Na jó, nem kekeckedem tovább, Eséjé a 10 pont, ő jön újabb feladvánnyal!
Temesed: 1300 pont
Ameline: 1250 pont
Ronibaba: 1160 pont
Ese: 810 pont
Construx: 720 pont
Timus: 540 pont
Bizsu: 570 pont
Roberto: 200 pont
BaciLaci: 200 pont
Mary: 150 pont
Delilah: 70 pont
PaGa: 50 pont
daw: 40 pont
comixer: 10 pont[/quote]
Temesed: 1300 pont
Ameline: 1250 pont
Ronibaba: 1160 pont
Ese: 810 pont
Construx: 720 pont
Timus: 540 pont
Bizsu: 570 pont
Roberto: 200 pont
BaciLaci: 200 pont
Mary: 150 pont
Delilah: 70 pont
PaGa: 50 pont
daw: 40 pont
comixer: 10 pont[/quote]
- construx
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
hát..ese írta:construx írta:Moulin Rogue?
... avagy 2., 3. infók?![]()
![]()
![]()
![]()
döbb! ez ennyire egyszerű volt?
tied az összes pont és minden elismerésem.
talán az egyetlen párizsi mulató, amiről valaha hallottam.
néha a kis tudás a nagy tudás?
- Family you can see any time.
But a one-night stand only happens one night.
B.D.
B.D.
- construx
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
egyszer próbálok meg valami újat feladni, az se jön össze..temesed írta:szerintem ez nem megy senkinek....aruld el, h mi volt es adj fel ujat!
A 23-as szám lett volna.
na jó, nagyon be vagyok indulva most a vígjátékokra, lássunk egy ilyet:
1. infó 50 pontért:
Hangszerek a középpontban
- Family you can see any time.
B.D.
B.D.
- temesed
- Főisten

- Kapcsolat:
Rocksuliconstrux írta:egyszer próbálok meg valami újat feladni, az se jön össze..temesed írta:szerintem ez nem megy senkinek....aruld el, h mi volt es adj fel ujat!![]()
A 23-as szám lett volna.
na jó, nagyon be vagyok indulva most a vígjátékokra, lássunk egy ilyet:
1. infó 50 pontért:
Hangszerek a középpontban
a balanced diet is a cookie - in each hand