jaj
maradjunk abban, hogy újrakezdhetjük bármelyik sorozat feladását (igen, a Columbót is), szóval hajrá!
Moderátor: ese

jajconstrux írta:hopp, igazából én csesztem el.. ez nem a másik topik, a mit tudunk a sorozatokról.. ezeket oda kéne írni inkább..
jaj![]()
maradjunk abban, hogy újrakezdhetjük bármelyik sorozat feladását (igen, a Columbót is), szóval hajrá!

nem akartam sztornózni, csak ez tényleg inkább a másikba való..Mary írta:jaj
most akkor sztornó a kérdésem?
Ki is törlöm.
De msot nem tudok másikat.
Majd holnap, ha nem gond.
M.
Köszi! Nagyon tetszett a feladvány! És mivel szinkronokra azért szoktam figyelni, és Pápai Erika és Hegyi Barbara hangja mélyen megmaradt az emlékemben, így ezt sikeresen megoldottam.Mary írta:Hűha! Ezt meg hogy?
40 pontért megtoldottam volna Liptay Claudiával.
De így, már Neked kell újabb 50 pontoson törnöd a buksid, kedves ese!
Grat!
na azért ne hidd azt, hogy minden kvízben nyerhetsz pontokat félmegoldásokkal. ebben az eredetiséget lehetne pontozni, de akár lepontozni is. maradjunk 0 pontban, jó?construx írta:a pontozott helyekre csak magánhangzót lehet írni?
íme egy megfejtés:
VUDU, LIBA, SATU, HEPE, MOSÓ, PÉK, NŐS, F*S, JÜAN, TUBA
hány pontot kapok?
mivel azt én majd legkorábban csak holnap fogom elkezdeni figyelemmel kísérni, így még nem vagyok oly tájékozott a nevekben. ebből kifolyólag nem is erre a sorozatra gondoltam.BaciLaci írta:Akkor biztosan a híres Híróz (Heroes)
BaciLaci írta:Ma körbelövős kedvemben vagyok...
Legyen a "Propán Bután, a lökés" (vagy minek a rövidítése az a PB)
BaciLaci írta:Jólvan na!
Akkor a címe a Jailhose Rock... ja, nem... Prison Break... (mindig összekeverem ezeket a táncokat).
És a vudu a Victoria Donovan
A liba meg az a kocsi... Lincoln Brougham izé Burrows
És az a májkroszoft logó, az meg a Michael Scoffield (na ez meg vajon ki lehet?)
És Temesed természetesen NEKEM drukkol, UGYE?!?