ah, tudom, h konnyu, de nem akartam gonoszkodni...es nem adok fel olyant, amit nem tudok szazszazalekosan...bar egyszer megtettem a sorozatkitalalosban..es miutan nem tudta senki, ego votl, h en sem tudom a cimet a dawson utani tinisorozatnak..aztan a foszereplok utan kerestem ra......szal azota nem adok olyat, amit ne tudnék....na, ezt jol megmagyaraztam....ese írta:Mármint, ha nem vérben forgó szemekkel érkezek?! Ezen ugyan ne múljon a találkozó sikere!daw írta:Áh, akkor el se megyünk!ese írta:Kicsit őrült vagyok, de semmi gond!Ettől még nem fogok vérben forgó szemmel megjelenni a következő találkozón.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
De anélkül is tudok sokat rizsázni a DC-ről. Eddig még akikkel dumáltam ilyen témáról, ők unták meg előbb.![]()
A feladvány egyébként jó! (megjegyzem, tudom is, miből van, de nagyon pofátlan lennék, ha erre is lecsapnék - szóval még várok egy kicsit)
Dawson és haverok képekben - kvíz
Moderátor: ese
- temesed
- Főisten

- Kapcsolat:
a balanced diet is a cookie - in each hand
Nem mondtam azt, hogy könnyű! Engem ne vegyél alapul, azt már kifejtettük, hogy egy kicsit "őrült" DC-fan vagyok.temesed írta:ah, tudom, h konnyu, de nem akartam gonoszkodni...es nem adok fel olyant, amit nem tudok szazszazalekosan...bar egyszer megtettem a sorozatkitalalosban..es miutan nem tudta senki, ego votl, h en sem tudom a cimet a dawson utani tinisorozatnak..aztan a foszereplok utan kerestem ra......szal azota nem adok olyat, amit ne tudnék....na, ezt jol megmagyaraztam....
Egyébként én értettem a magyarázatodat - igaz csak második olvasatra esett le minden.
Keine Panik auf der Titanic!
- temesed
- Főisten

- Kapcsolat:
en most nezem a 3-at...es amint irtam, 6 reszbol meg egyet sem lattam.....ijjeszo (2 j-vel helyesen irtam?Kornbabe írta:Én megfejteném...ha láttam volna. De sajna nem. Csak 5-6-ban vagyok otthon. A 4-ből meg néhány részt láttam.
de azert varjuk a tovabbi megfejtoket.....
ijjeszo? Az mi?temesed írta:en most nezem a 3-at...es amint irtam, 6 reszbol meg egyet sem lattam.....ijjeszo (2 j-vel helyesen irtam?Kornbabe írta:Én megfejteném...ha láttam volna. De sajna nem. Csak 5-6-ban vagyok otthon. A 4-ből meg néhány részt láttam.)
- temesed
- Főisten

- Kapcsolat:
Kornbabe írta:ijjeszo? Az mi?temesed írta:en most nezem a 3-at...es amint irtam, 6 reszbol meg egyet sem lattam.....ijjeszo (2 j-vel helyesen irtam?Kornbabe írta:Én megfejteném...ha láttam volna. De sajna nem. Csak 5-6-ban vagyok otthon. A 4-ből meg néhány részt láttam.)
Na ide azzal a feladvánnyal, vagy megint valaki szétoffolja ezt a fránya topicot!!!! Nnnnna!
Szóval a 2.sorozat 18.részében temették el Abby Morgant. Abby Morgan nyugodjék békében! A rész folyamán Jen végig teljesen kivolt. (érthető) és a temetés után Andie odament hozzá, hogy beszéljen vele. Itt, ha jól emlékszem arról tanakodtak, hogy ha Abby anyukája kezébe kerül Abby naplója, azt nem fogja az anyukája túlélni. Elég durva dolgok voltak benne olvashatóak.
Szóval a 2.sorozat 18.részében temették el Abby Morgant. Abby Morgan nyugodjék békében! A rész folyamán Jen végig teljesen kivolt. (érthető) és a temetés után Andie odament hozzá, hogy beszéljen vele. Itt, ha jól emlékszem arról tanakodtak, hogy ha Abby anyukája kezébe kerül Abby naplója, azt nem fogja az anyukája túlélni. Elég durva dolgok voltak benne olvashatóak.
- temesed
- Főisten

- Kapcsolat:
teljesen jo....juheee!!!!ese írta:Na ide azzal a feladvánnyal, vagy megint valaki szétoffolja ezt a fránya topicot!!!! Nnnnna!![]()
egyebekent szerintem nem a naplorol van so a kepen, hanem arrol,h Jen belatta, h mennyire elszurta a dolgokat es h hany embert bantott meg....latod az arckifejezeset.....csupa bunbanat es keseruseg, onvad....
de a valasz perfect, varom a kepeket!!! kezdek belemelegedni ebbe a jatekba is!
Nagyon helyes, akkor keresek olyan képet, amit meg is tudsz fejteni!temesed írta:teljesen jo....juheee!!!!ese írta:Na ide azzal a feladvánnyal, vagy megint valaki szétoffolja ezt a fránya topicot!!!! Nnnnna!![]()
egyebekent szerintem nem a naplorol van so a kepen, hanem arrol,h Jen belatta, h mennyire elszurta a dolgokat es h hany embert bantott meg....latod az arckifejezeset.....csupa bunbanat es keseruseg, onvad....
de a valasz perfect, varom a kepeket!!! kezdek belemelegedni ebbe a jatekba is!
Bocsi!Kornbabe írta:Légyszi majd szánjatok meg olykor és adjatok az 5-6-ból is.
De szerintem egy Construx nevű fazonnak mintha lett volna anno egy egész gyűjteménye. Bár lehet, hogy rosszul emlékszem.
- temesed
- Főisten

- Kapcsolat:
hm, oksa.....akkor en ezutan csak abbol adok..bar amelyik reszt lattam....de erdekes, h te az utolso 2 sorit lattad, a bsotoni eveket, eleg keszekusza volt....nekem annyira nem jott be, veled megis megszeretette a sorit....de az elso, es a 2-4....az mar vmi!!!!!Kornbabe írta:Légyszi majd szánjatok meg olykor és adjatok az 5-6-ból is.
jaj, mikor adjak mar ki a dvd-t.....annyi sz..-t kiadnak, ez miert keslekedik???
ÁÁÁ, félreérted, nyugodtan adj, akárhonnan, csak néha legyen 5-6-ból is. Jó?temesed írta:hm, oksa.....akkor en ezutan csak abbol adok..bar amelyik reszt lattam....de erdekes, h te az utolso 2 sorit lattad, a bsotoni eveket, eleg keszekusza volt....nekem annyira nem jott be, veled megis megszeretette a sorit....de az elso, es a 2-4....az mar vmi!!!!!Kornbabe írta:Légyszi majd szánjatok meg olykor és adjatok az 5-6-ból is.
jaj, mikor adjak mar ki a dvd-t.....annyi sz..-t kiadnak, ez miert keslekedik???
Temesed is felajánlotta az első négyet, hogy átírja, de nem szeretném angolul megnézni. Tudod egyszer az egyik részt a 6-ból nem láttam. Letöltöttem, de sok mindent nem értettem belőle, még úgy sem, hogy előtte olvastam a rész forgatókönyvét. Ezért remélem, hogy kiadják majd egyszer DVD-n.ese írta:Bocsi!Kornbabe írta:Légyszi majd szánjatok meg olykor és adjatok az 5-6-ból is.Rendben főni, meglesz! De eggyel több ok, hogy megszerezd az 1-4.sor.-t. Sok kedves ember van itt, akik bizti szívesen kölcsönadják neked. Én azért nem ajánlkozom, mert nekem csak részletek vannak meg az egyes részekből. Abból nem derül ki minden.
De szerintem egy Construx nevű fazonnak mintha lett volna anno egy egész gyűjteménye. Bár lehet, hogy rosszul emlékszem.
Ez nem az a kupaktanács a teszttel kapcsolatban?Kornbabe írta:ESE FELADVÁNYA
ese írta:
sajna csak ennyi ugrik be, lehet, ha hallgattam volna, bölcs maradtam volna, de én is szeretnék váégre részt venni ebben a játékban is. (eddig nem igazán tudtam hozzászólni a dolgokhoz)
Szóval csak annyira emlékszem: teszt, és h. végül Andie visszaélt vele, de arra már nem, h. megszerezték a tesztet, és közösen eldöntötték, h. nem használják fel, v. hogy itt tanakodnak arról, h. ki lopta el.
bár végiggondolva, az előbbi valószínű.
jó helyen tapogatózom?
M.
Sajna egy sorozattal előrébb tapogatózol. (hopsz, máris segítettemMary írta:Ez nem az a kupaktanács a teszttel kapcsolatban?Kornbabe írta:ESE FELADVÁNYA
ese írta:
sajna csak ennyi ugrik be, lehet, ha hallgattam volna, bölcs maradtam volna, de én is szeretnék váégre részt venni ebben a játékban is. (eddig nem igazán tudtam hozzászólni a dolgokhoz)
Szóval csak annyira emlékszem: teszt, és h. végül Andie visszaélt vele, de arra már nem, h. megszerezték a tesztet, és közösen eldöntötték, h. nem használják fel, v. hogy itt tanakodnak arról, h. ki lopta el.
jó helyen tapogatózom?
M.
Ez az a rész, amikor Abby és Jen elfognak egy levelet, amiben egy pár arról értekezik, hogy a köztük lévő szex mindent megváltoztatott. Abbyék pedig összehívja a lehetséges párokat: Jack és Joey, Pacey és Andie, és Dawson is odakeveredik valahogy, de az most nem ugrik be, hogy hogy. Ez pedig, ha minden igaz, az a részlet, amikor összejönnek egy osztályteremben, hogy kiderítsék, hogy kitől származik a levél.ese írta:Sajna egy sorozattal előrébb tapogatózol. (hopsz, máris segítettemMary írta:Ez nem az a kupaktanács a teszttel kapcsolatban?Kornbabe írta:ESE FELADVÁNYA
jó helyen tapogatózom?
M.)
Az egy másik kupaktanács.
Tervezem, hogy januárban veszek egy DVD-videó kombót és mivel nekem megvan (azt hiszem) minden rész videón szinkronnal- és ha nem zavar, hogy csak videó minőség és nem DVD-, akkor átvehetem neked az első 4 sorozatot DVD-re.Kornbabe írta:Temesed is felajánlotta az első négyet, hogy átírja, de nem szeretném angolul megnézni.
Welcome to Silent Hill.
Enjoy your death.
Enjoy your death.
Az nagyon-nagyon jó lenne.daw írta:Tervezem, hogy januárban veszek egy DVD-videó kombót és mivel nekem megvan (azt hiszem) minden rész videón szinkronnal- és ha nem zavar, hogy csak videó minőség és nem DVD-, akkor átvehetem neked az első 4 sorozatot DVD-re.Kornbabe írta:Temesed is felajánlotta az első négyet, hogy átírja, de nem szeretném angolul megnézni.
A válaszod 99%-ban tökéletes! Annyit korrigálnék benne, hogy Abby segédje ez esetben Chris volt (a fickó, aki a Roswellben Max-et játszottabizsu írta:Ez az a rész, amikor Abby és Jen elfognak egy levelet, amiben egy pár arról értekezik, hogy a köztük lévő szex mindent megváltoztatott. Abbyék pedig összehívja a lehetséges párokat: Jack és Joey, Pacey és Andie, és Dawson is odakeveredik valahogy, de az most nem ugrik be, hogy hogy. Ez pedig, ha minden igaz, az a részlet, amikor összejönnek egy osztályteremben, hogy kiderítsék, hogy kitől származik a levél.ese írta:
Ettől függetlenül a választ elfogadom! Te jössz!