Melyik filmre gondolok? - kvízjáték
Moderátor: ese
Igen! Éljen!Ronibaba írta:Egy makulátlan elme örökös ragyogása???
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Ameline 2005.11.28. 17:59-kor.
Á L L Á S:
Kornbabe:290 pont
Temesed: 280 pont
Ronibaba: 200 pont
Bizsu: 100 pont
Construx: 50 pont
Mary: 30 pont
Temesed: 280 pont
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Ameline 2005.11.29. 17:25-kor.
- construx
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Eddig úgy volt, hogy mindig a feladó dönthette el, mit fogadott el, de talán valóban megkönnyítenénk mindenki dolgát, ha mostantól meghatároznánk "alapszabályként", hogy a pontozásos játékokban csak pontos megfejtést fogadunk el. (A névelők nem számítanak bele.)Kornbabe írta:Szerintem maradjunk a pontos címeknél. Nem mindegy hogy első 50 randi vagy 50 első randi. A "valami ilyesmi a címe" sem pontos megfejtés. De akár megvárhatjuk construxot is a döntéssel, ő a játékmester, de én a pontos megfejtés mellett szavazok.
Némi könnyítés gyanánt szerintem elfogadható a film eredeti (tehát nem magyar) címe is.
Remélem, így mindenkinek megfelel a dolog.
Viszont mivel ezt nem szögeztük le korábban, visszaadnám Nórinak a labdát, mert azt még neki kell eldöntenie, elfogadja-e így a megfejtést.
- Family you can see any time.
But a one-night stand only happens one night.
B.D.
But a one-night stand only happens one night.
B.D.
- Ronibaba
- Olümposzi istenség

- Kapcsolat:
Köszi!construx írta:Viszont mivel ezt nem szögeztük le korábban, visszaadnám Nórinak a labdát, mert azt még neki kell eldöntenie, elfogadja-e így a megfejtést.
Hát akkor legyen az, hogy elfogadom, mert most nincs kedvem kiagyani egy újabbat!

"A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették hogyan kell repülni."
- temesed
- Főisten

- Kapcsolat:
oké, koszi, ha tudom, h csak pontos cimet lehet, utana nezek!Ronibaba írta:Köszi!construx írta:Viszont mivel ezt nem szögeztük le korábban, visszaadnám Nórinak a labdát, mert azt még neki kell eldöntenie, elfogadja-e így a megfejtést.![]()
![]()
Hát akkor legyen az, hogy elfogadom, mert most nincs kedvem kiagyani egy újabbat!
mostani pontallas:
Temesed: 320 pont
ujabb feladvany. stop. elso info. stop. 50 pontert. stop.
őrült nő
a balanced diet is a cookie - in each hand
Tudod lehet, hogy valaki tudta volna a pontos címet is. De most már mindegy. Ha annyira hajtunk az igazságosságra, ami az egyenlőtlen nethozzáférés miatt eleve nem lehetséges, akkor szerintem teljesen elfogadható ez a "szabály", bár én személy szerint ezt evidensnek tekintettem. Az más kérdés, ha senki nem látta az adott filmet, csak egy valaki, az viszont nem emlékszik a pontos címre. Viszont jelen esetben nem erről van szó.temesed írta: oké, koszi, ha tudom, h csak pontos cimet lehet, utana nezek!de nem ebben a topikban fogadtunk amr el korulirasokat is?????
- temesed
- Főisten

- Kapcsolat:
senki sem latta a filmet??? pedig nagyon jo!Kornbabe írta:Tudod lehet, hogy valaki tudta volna a pontos címet is. De most már mindegy. Ha annyira hajtunk az igazságosságra, ami az egyenlőtlen nethozzáférés miatt eleve nem lehetséges, akkor szerintem teljesen elfogadható ez a "szabály", bár én személy szerint ezt evidensnek tekintettem. Az más kérdés, ha senki nem látta az adott filmet, csak egy valaki, az viszont nem emlékszik a pontos címre. Viszont jelen esetben nem erről van szó.temesed írta: oké, koszi, ha tudom, h csak pontos cimet lehet, utana nezek!de nem ebben a topikban fogadtunk amr el korulirasokat is?????
termeszetesen en is elfogadom a szabalyokat. es igyekszem majd pontos cimeket adni, ha tudom!
de van egy feladvany...latom, vegre sikerult nehezet adnom!
a balanced diet is a cookie - in each hand
Én láttam. Meg szerintem más is. Pont erre akartam utalni.temesed írta: senki sem latta a filmet??? pedig nagyon jo!ez es a Kismenő mind a ketto jol sikerult darab Adam Sandlertol.....
termeszetesen en is elfogadom a szabalyokat. es igyekszem majd pontos cimeket adni, ha tudom!![]()
de van egy feladvany...latom, vegre sikerult nehezet adnom!
Nekem van tippem a filmre, több is, megvárom a következő infót!