Nem a 22-es csapdája? Akkor beszélgetett Hetsonnal erről a könyvről, és mire visszement, akkor Eddie már sehol nem volt.Kornbabe írta:Mi volt annak a regénynek a címe, amit Joey akkor olvasott, mikor végleg szakítottak Eddie-vel?
Dawson és a haverok: Kérdezz-felelek
Moderátor: ese
- Ronibaba
- Olümposzi istenség

- Kapcsolat:

"A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették hogyan kell repülni."
- temesed
- Főisten

- Kapcsolat:
hm, az első szériában egy sráccal, akivel az étteremben ismerkedtek meg. megpróbálta titkolni, hogy ott dolgozik, majd elmentek vitorlázni, és egy lakatlan szigeten megcsókolta Joey-t. asszem, a srác gazdag volt, talán New Yorki...vagy ennél konkrétabban kell leírni, névvel meg minden?Ronibaba írta:Joey kivel csókolózott először és ennek mi a története (csak nagyvonalakban)?Kornbabe írta:Igen, tökéletes megfejtés!![]()
Te jössz.
- Ronibaba
- Olümposzi istenség

- Kapcsolat:
Nem, jó lesz így!temesed írta:hm, az első szériában egy sráccal, akivel az étteremben ismerkedtek meg. megpróbálta titkolni, hogy ott dolgozik, majd elmentek vitorlázni, és egy lakatlan szigeten megcsókolta Joey-t. asszem, a srác gazdag volt, talán New Yorki...vagy ennél konkrétabban kell leírni, névvel meg minden?
Te jössz!

"A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették hogyan kell repülni."
- temesed
- Főisten

- Kapcsolat:
hM, NEZZUK CSAK!Ronibaba írta:Nem, jó lesz így!temesed írta:hm, az első szériában egy sráccal, akivel az étteremben ismerkedtek meg. megpróbálta titkolni, hogy ott dolgozik, majd elmentek vitorlázni, és egy lakatlan szigeten megcsókolta Joey-t. asszem, a srác gazdag volt, talán New Yorki...vagy ennél konkrétabban kell leírni, névvel meg minden?Teljesen megfelelő ez a válasz, a neve nem érdekes!
Te jössz!
MIRŐL SZÓLT DAWSON ELSŐ FILME?
- Ronibaba
- Olümposzi istenség

- Kapcsolat:
Huhaaa...tényleg igazad van, elsiklottam a dolog felett!PaGa írta:én ugy emlékszem, a szigeten nem csókolták meg egymást, mert Joey elhajolt, mikor a srác meg akarta csókolni. A kikötőben csattant el a csók szerintem. Amugy nem kötözködök, csak legyünk pontosak

- temesed
- Főisten

- Kapcsolat:
huha....akkor most mi is van????.....en a szigetesre emelkszem, de ha megsem, akkor bocs!Ronibaba írta:Huhaaa...tényleg igazad van, elsiklottam a dolog felett!PaGa írta:én ugy emlékszem, a szigeten nem csókolták meg egymást, mert Joey elhajolt, mikor a srác meg akarta csókolni. A kikötőben csattant el a csók szerintem. Amugy nem kötözködök, csak legyünk pontosak
egyebkent meg PaGa, helyes a megfejtes, erre gondoltam, de lehet, h nem nekem kellett volna feltenni a kerdest....elfogadjatok?
- Ronibaba
- Olümposzi istenség

- Kapcsolat:
Jajj, szerintem ez nem nagy hiba, meg már adtál úgyis feladványt, amit PaGa megfejtett!temesed írta:huha....akkor most mi is van????.....en a szigetesre emelkszem, de ha megsem, akkor bocs!![]()
egyebkent meg PaGa, helyes a megfejtes, erre gondoltam, de lehet, h nem nekem kellett volna feltenni a kerdest....elfogadjatok?

- temesed
- Főisten

- Kapcsolat:
oké, PaGa, te jössz!Ronibaba írta:Jajj, szerintem ez nem nagy hiba, meg már adtál úgyis feladványt, amit PaGa megfejtett!temesed írta:huha....akkor most mi is van????.....en a szigetesre emelkszem, de ha megsem, akkor bocs!![]()
- construx
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
egen, így gondoltam én is.daw írta:Ugyanezt mondta ő is, nem? A tiedet elfogadták, feltettél egy újat, amire én válaszoltam. Ha azt elfogadod helyesnek, akkor én jövök.temesed írta:(de ne felejtsd, elfogadtak az en valaszomat is!)
Azt hiszem...
édes, hogy valaki nem emlékszik a saját kérdésére.
- Family you can see any time.
But a one-night stand only happens one night.
B.D.
But a one-night stand only happens one night.
B.D.
- temesed
- Főisten

- Kapcsolat:
bocs, teljesen ugy emlekeztem, h PaGa irta a viziszornyeset....es ezert irtam, h o jon. Bocs daw, termeszetesen nalad a labda!Kornbabe írta:Igen, te jössz.daw írta:Ugyanezt mondta ő is, nem? A tiedet elfogadták, feltettél egy újat, amire én válaszoltam. Ha azt elfogadod helyesnek, akkor én jövök.temesed írta:(de ne felejtsd, elfogadtak az en valaszomat is!)
Azt hiszem...
Szerintem.