Melyik filmre gondolok? - kvízjáték
Moderátor: ese
- construx
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
mert az infóadásnál így igazságos.temesed írta:nem ertem..a valaszadasnal nem kell varni egy napot, eleg megvarni az ejfelt, infonal meg megvarod a 24 orat???
képzeld el, ha adnék egy infót este, meg rögtön egy másikat éjfél után.
senki se szerezhetne 50 pontot!
hagyni kell elég időt, hogy mindenki megnézhesse és tippelhessen!
a tippelésnél azért nem kell megvárni 24 órát, mert nem mindenki tud úgy időzíteni, hogy 24 óra 1 perc múlva legyen netnél, és úgy kimaradhatna két napja is, annak meg semmi értelme, nem visszatartani akarjuk a játékosokat.
persze infóadásnál nem kötelező kivárni pont 24 órát, de legalább megközelítőleg legyen meg az egy nap a fent említettek miatt. hogy mindenki játszhasson.
- Family you can see any time.
But a one-night stand only happens one night.
B.D.
B.D.
- construx
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
yep, it is!Ronibaba írta:Kisiklottakconstrux írta:4. infó 20 pontért:
Jennifer Aniston, Clive Owen
mivel eggyel ezelőtt Ese elfelejtett pontokat adni (amiért meglesz a büntetése), kicsit nehezen bogarásztam ki (és kénytelen voltam jóváírni magamnak is 40-et a Shrek 2-ért), de íme az állás:
Ameline: 1250 pont
Temesed: 1240 pont
Ronibaba: 1130 pont
Ese: 690 pont
Construx: 630 pont
Timus: 540 pont
Bizsu: 470 pont
Roberto: 200 pont
BaciLaci: 200 pont
Mary: 150 pont
Delilah: 70 pont
PaGa: 50 pont
daw: 40 pont
comixer: 10 pont
B.D.
B.D.
kénytelen voltál jóváírni magadnak pontokat??? de szar lehetett! én seperc alatt elveszem tőled, hogy ne szenvedj annyira ettől a kényszertől.construx írta:mivel eggyel ezelőtt Ese elfelejtett pontokat adni (amiért meglesz a büntetése), kicsit nehezen bogarásztam ki (és kénytelen voltam jóváírni magamnak is 40-et a Shrek 2-ért), de íme az állás:
Keine Panik auf der Titanic!
- construx
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
mert rossz kislány vagy!ese írta:kénytelen voltál jóváírni magadnak pontokat??? de szar lehetett! én seperc alatt elveszem tőled, hogy ne szenvedj annyira ettől a kényszertől.és különben is, miféle büntit terveztél már megint be nekem? engem te folyton bántani akarsz! hol fenekelés, hogy kilátásba helyezett bünti, hol nem kapom meg a beígért plazma tv-t... nem járja ez hosszú távon, még be találok sértődni.
![]()
ha besértődsz, esetleg majd megvigasztallak. vagy kiengesztellek. vagy mit szokás ilyenkor.
B.D.
B.D.