Filmidézet-kitalálós játék
Moderátor: ese
- Ronibaba
- Olümposzi istenség

- Kapcsolat:
Ez az egyik kedvenc filmem, remélem többen is látták:
- Nézzétek, Én is szeretlek mindannyiótokat. Ti vagytok a családom. Különösen mióta Marna elhagyott. És figyeljetek, srácok... Tudom hogy néha lenyúltamegy kis zsozsót de csak azért...mert tudom hogy megdolgoztam érte.
- Igen. Én lefeküdtem Marnával, Dick.
- Én is.
- Vártam amig szakitasz vele, de én is.
- Én lefeküdtem Leslie-vel is, amikor veszekedtetek.
- Lefeküdtél Jeff-fel?
- Igen, de nem számitott. Azon a nyáron volt amikor úgy döntöttünk, hogy lazán vesszük a szabályokat.
- És még azt mondtad hogy szeretsz!
- Nem szerettelek. Soha sem.
- Senki közülünk nem szeret téged.
- Nézzétek, Én is szeretlek mindannyiótokat. Ti vagytok a családom. Különösen mióta Marna elhagyott. És figyeljetek, srácok... Tudom hogy néha lenyúltamegy kis zsozsót de csak azért...mert tudom hogy megdolgoztam érte.
- Igen. Én lefeküdtem Marnával, Dick.
- Én is.
- Vártam amig szakitasz vele, de én is.
- Én lefeküdtem Leslie-vel is, amikor veszekedtetek.
- Lefeküdtél Jeff-fel?
- Igen, de nem számitott. Azon a nyáron volt amikor úgy döntöttünk, hogy lazán vesszük a szabályokat.
- És még azt mondtad hogy szeretsz!
- Nem szerettelek. Soha sem.
- Senki közülünk nem szeret téged.

"A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették hogyan kell repülni."
volna egy újabb tippem,ha lehet: Majdnem híres?Ronibaba írta:Na, új segítség:
"Hello. William Miller vagyok. A Creem magazintól jöttem, hogy interjút készítsek a Black Sabbath-tal."
(bár ha jól emlékszem a reklámjára, az a fickó nem ilyen no-name újságnál volt, hanem valami nagynevűnél. de mindegy.
Keine Panik auf der Titanic!
- Ronibaba
- Olümposzi istenség

- Kapcsolat:
Pedig ez az!ese írta:volna egy újabb tippem,ha lehet: Majdnem híres?
(bár ha jól emlékszem a reklámjára, az a fickó nem ilyen no-name újságnál volt, hanem valami nagynevűnél. de mindegy.)

"A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették hogyan kell repülni."
Juj de jó! Pedig be kell, h valljam, azt a filmet se láttam.Ronibaba írta:Pedig ez az!ese írta:volna egy újabb tippem,ha lehet: Majdnem híres?
(bár ha jól emlékszem a reklámjára, az a fickó nem ilyen no-name újságnál volt, hanem valami nagynevűnél. de mindegy.)
Először még ennél a kis újságnál van, aztán megy a Rolling Stone magazinhoz.
Holnapra hozok újabb kérdést.
Húúú! de igazad van! Ezt ismét elfelejtettem! Bocsi! Töröm is a fejem valamin!temesed írta:ese, nagyon varjuk a kerdest.....bar nagyon cseles voltal...barmikor olvasom a valaszod, mindig azt olvasom, hogy holnap hozod az uj fejtenivalot...de mikor jon el az a holnap???-ez olyan koltoi volt, nem?
No de gyerekek! Ennek nem itt van a helye! Még akkor sem, ha valahogy a kvízhez kapcsolódik. Van egy csomó topicunk, pl: Filmek. Tessék ezt ott megtárgyalni! És nem elterelni a kvízemről a figyelmet!
"Kiráz a hideg tőletek emberek!"
"Rohad, rohad, rohad."
"Fekély, fekély, fekély."
Annyi segítséget adok, hogy egy vígjáték, ami Amerikában és egy európai országban játszódik.
"Kiráz a hideg tőletek emberek!"
"Rohad, rohad, rohad."
"Fekély, fekély, fekély."
Annyi segítséget adok, hogy egy vígjáték, ami Amerikában és egy európai országban játszódik.
Hűha! Már kedden megvolt a megoldás és én nem vettem észre! Azta mindenit!temesed írta:akkor ez nem egy Meg Ryan film? A francia csók????ese írta:Újabb segítség: az európai ország: Franciaország
a lány a vőlegénye után megy oda
Pedig Temesed megoldása tökéletes! Grat. Te jössz!
- temesed
- Főisten

- Kapcsolat:
jo par napja elmaradtam a kerdes feladasaval, ezert most gyuvok:
"Legyen nalad mindig a torolkozod!"
"Akkor most meg fogunk halni?
-Igen, meg fogunk halni....varj csak, mi ez??
-MI????
-Á, semmi. Meg fogunk halni!"
"Nezd meg: ez egy olyan kes, hogy megpiritja a kenyeret, mikozben levagja....es ez a szerkezet: nezz bele, es megjelenitit, amit kivansz-fánk!"
"Legyen nalad mindig a torolkozod!"
"Akkor most meg fogunk halni?
-Igen, meg fogunk halni....varj csak, mi ez??
-MI????
-Á, semmi. Meg fogunk halni!"
"Nezd meg: ez egy olyan kes, hogy megpiritja a kenyeret, mikozben levagja....es ez a szerkezet: nezz bele, es megjelenitit, amit kivansz-fánk!"
a balanced diet is a cookie - in each hand
- Ronibaba
- Olümposzi istenség

- Kapcsolat:
Nekem ez hihetetlenül nagyon ismerős, de egyszerűen nem megy, hogy mi lehet.timus írta:A feladvány:
" -Mit adtak be neked?
-Valamilyen igazságszérumot.
-Akkor most igazat kell mondanod?
-Igen.
-Kezd már hatni?
-Kérdezz valamit, amire biztosan hazudnék.
-Meg fogunk halni?
-De meg ám!
-Ez tényleg hat."