Talált, süllyedt... (Affene, inkább ezt kellett volna feladnom.)ese írta:
Marcsi kérdésére a válasz: True Love
Ese 50 pont
Bizsu 20 pont
Construx 20 pont
Mary 20 pont
M.
Moderátor: ese

jaj, te, te, mindig csak te!ese írta:két dolog.construx írta:miről beszélsz?ese írta:Ese 40 pont
Bizsu 20 pont
Construx 20 pont
Mary 20 pont
iszonyatos harcok dúlnak a 2.helyért!
mindenki második!
1. én nem vagyok második
ezt én is meg akartam tőled kérdezni, de rá kellett jönnöm, hogy végülis mindenben ő volt az első emlékeim szerint. az első barátnő, az első szex. szóval csupa izgalmas jó dolog!construx írta:hahh! az első mi?
construx írta:aki mond egy hihető indokot arra, miért vonjak le Esétől harminc pontot, annak adok tízet!
miért? ő hogy hívta a bátyját?Mary írta:Én csak arra emlékszem, Andie hogy hívta a bátyját...
M.
NA? Akkor mi van? Fejthetek? VAgy mi?ese írta:miért? ő hogy hívta a bátyját?Mary írta:Én csak arra emlékszem, Andie hogy hívta a bátyját...
M.![]()
....
juj, igazad van!!! Andie hívta a bátyját spec néven, és nem fordítva! híííí, na ez ciki! menten lemondok a modi címemről! ilyen helyen szégyen ilyen titulussal rendelkeznem!![]()
oké, akkor szavazzuk meg! fordítsuk meg a kérdést, és hagyjuk, hogy Marcsi fejtsen, vagy storno az egész és tegyek fel új kérdést?!
Marcsin kívül mindenki mással szemben ez utóbbi lenne a korrekt, szóval én arra szavazok. avagy! mivel Marcsi tudta, hogy én valójában mit is akartam kérdezni, ezért +10 pontot szavazzunk meg neki?