a torony tetején alakult ki ez a nem éppen vidám jelenet, DD Draco Malfoy-jal beszélgetett elég sokáig, Harry kővé dermesztve állt a fal mellett, aztán egyszer csak megérkezett a többi halálfaló, volt némi szóváltás, majd az egyikük előlépett, felemelte a pálcáját, DD mondottt neki valamit (asszem 2 szó, ez lenne a kérdés) az említett halálfaló pedig kimondta a halálos átkot. DD az átok erejétől hátrarepült, át a torony korlátján, le a mélybe és meghalt.temesed írta:Godric írta:asszem ez a feladványom is zátonyra futott..![]()
ott volt Amycus és Allecto Carrow, egy nagydarab szőke halálfaló, aki vaktában szórta a gyilkos átkokat, Fenrir Greyback, a vérfarkas, Draco Malfoy és persze Piton. ez összesen 6 emberke.
hogy közülük ki a hivatalos halálfaló és ki nem, az elég bizonytalan...
próbáljuk újra:
mik voltak Dumbledore utolsó szavai?
kis segitsseg????![]()
Harry Potter-kvíz
Moderátor: ese
- Godric
- Ötcsillagos haver

D.
- temesed
- Főisten

- Kapcsolat:
-mert senki nem hisze neki, h Voldemort tenyleg visszajottconstrux írta:Miért rendkívül dühös az ötödik év során Harry?
-mert rengeteg hazugsagot irnak rola a Reggeli Prófétában
-mert nehezen tudja feldolgozni, h meghalt Sirius
-mert a baratai egesz nyarra magara hagytak es nem irtak semmit a kulvilagrol
kb ezekre emlekszem.
a balanced diet is a cookie - in each hand
- construx
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
és Dumbledore sem szólt hozzá, de a fentiek is mind remek válaszok, megérdemelt értük a 10 pont!temesed írta:-mert senki nem hisze neki, h Voldemort tenyleg visszajottconstrux írta:Miért rendkívül dühös az ötödik év során Harry?
-mert rengeteg hazugsagot irnak rola a Reggeli Prófétában
-mert nehezen tudja feldolgozni, h meghalt Sirius
-mert a baratai egesz nyarra magara hagytak es nem irtak semmit a kulvilagrol
kb ezekre emlekszem.
Construx: 410
BaciLaci: 365
Godric: 345
Julica: 210
Temesed: 194
Timus: 160
Ese: 115
Ronibaba: 90
Bizsu: 85 pont
- Family you can see any time.
But a one-night stand only happens one night.
B.D.
B.D.
- julica
- Őstag

- Kapcsolat:
Szerintem száz, mert tudod van az, mikor Ginny kiakad Ronra, amiért ő kiakad rá mert talán éppen Michael Cornerrel jár... és tudod Ginny meg Hermione egész jó barátnők. És akkor mondja Ginny Ronnak, hogy mit van úgy kiakadva azon, hogy emberek csókolóznak, már rajta kívül mindenki csókolózott, pl. Harry Choval, meg Hermione is Krummal....construx írta:Hermione tuti? mert mintha a hatosban visszatérnének a kérdésre, de nem kapnánk egyértelmű választ...
(nem a megoldásodba akarok belekötni, csak érdekel a dolog.)

- construx
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
ahaa, akkor jó.julica írta:Szerintem száz, mert tudod van az, mikor Ginny kiakad Ronra, amiért ő kiakad rá mert talán éppen Michael Cornerrel jár... és tudod Ginny meg Hermione egész jó barátnők. És akkor mondja Ginny Ronnak, hogy mit van úgy kiakadva azon, hogy emberek csókolóznak, már rajta kívül mindenki csókolózott, pl. Harry Choval, meg Hermione is Krummal....
(nem mindenki kerülhet össze azzal, akivel én szeretném.. hüpp..)
B.D.
B.D.
- julica
- Őstag

- Kapcsolat:
Miért? Kit kivel szeretnél?construx írta:ahaa, akkor jó.julica írta:Szerintem száz, mert tudod van az, mikor Ginny kiakad Ronra, amiért ő kiakad rá mert talán éppen Michael Cornerrel jár... és tudod Ginny meg Hermione egész jó barátnők. És akkor mondja Ginny Ronnak, hogy mit van úgy kiakadva azon, hogy emberek csókolóznak, már rajta kívül mindenki csókolózott, pl. Harry Choval, meg Hermione is Krummal....

- construx
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
-> Haverok -> HP-topikjulica írta:Miért? Kit kivel szeretnél?construx írta:ahaa, akkor jó.julica írta:Szerintem száz, mert tudod van az, mikor Ginny kiakad Ronra, amiért ő kiakad rá mert talán éppen Michael Cornerrel jár... és tudod Ginny meg Hermione egész jó barátnők. És akkor mondja Ginny Ronnak, hogy mit van úgy kiakadva azon, hogy emberek csókolóznak, már rajta kívül mindenki csókolózott, pl. Harry Choval, meg Hermione is Krummal....
B.D.
B.D.
- julica
- Őstag

- Kapcsolat:
Hehetemesed írta:áá, megerdemled a 10 pontot (gondoltam h egy csak fogja megfejteni, mert csak mi emlekszunk ilyen reszletekre)
(jaj olyan nehéz a hetedik elolvasása után az első hatból feltenni a kérdéseket
Hány (igazán igazi!) valódi jóslat írható Trelawney professzor számlájára?

- julica
- Őstag

- Kapcsolat:
Upsz la, bocsi, a megoldás természetesen helyes, így jár a pont Godricnak 
Godric: 365
Julica: 230
Szóval Godric jóvoltából egy kis időre dobogós lettem, mert baciLacival épp most állnak egyenlően, azaz osztoznak a 2. helyen. Szóval ez is egy megközelítése volt Godric feljebbjutásának a leírásának
Godric: 365
Julica: 230
Szóval Godric jóvoltából egy kis időre dobogós lettem, mert baciLacival épp most állnak egyenlően, azaz osztoznak a 2. helyen. Szóval ez is egy megközelítése volt Godric feljebbjutásának a leírásának

én jólelkű modi vagyok. és a szőrősszívű sportszakember admin ellenére én is felengedlek a dobogó 3. fokára. hiszen az olimpián pl a vizipólósok is felférnek mindannyian.julica írta:Jóvanna, én nem vagyok sportszakember, csak egy lelkes résztvevő, és az én kicsi szívemben megférnek a kettes számú lépcsőn ketten is, és akkor én felállhatok a hármasra
Keine Panik auf der Titanic!
- julica
- Őstag

- Kapcsolat:
ugye? Ugye????ese írta:én jólelkű modi vagyok. és a szőrősszívű sportszakember admin ellenére én is felengedlek a dobogó 3. fokára. hiszen az olimpián pl a vizipólósok is felférnek mindannyian.julica írta:Jóvanna, én nem vagyok sportszakember, csak egy lelkes résztvevő, és az én kicsi szívemben megférnek a kettes számú lépcsőn ketten is, és akkor én felállhatok a hármasra![]()
![]()
Köszönöm!!