Filmidézet-kitalálós játék
Moderátor: ese
- temesed
- Főisten

- Kapcsolat:
ese írta:Kegyetlen játékok 1. (az egyik kedvenc filmem volt egy ideig) Ja igen, és szerepelt benne Josh is!Chi írta:Na! Sikerült kitalálnom,végre, mit adjak.![]()
-" Miért akarnálak téged ennyire, hiszen ez egy nagyon drága autó!"
- "Azért, mert én vagyok az egyetlen csaj, akit nem kaphatsz meg, és ez nyilván halálra kínoz téged."
a balanced diet is a cookie - in each hand
Mármint mire nem emlékszel? A mondatra és a jelenetre, amiben elhangzott, vagy Joshra?temesed írta:ese írta:Kegyetlen játékok 1. (az egyik kedvenc filmem volt egy ideig) Ja igen, és szerepelt benne Josh is!Chi írta:Na! Sikerült kitalálnom,végre, mit adjak.![]()
-" Miért akarnálak téged ennyire, hiszen ez egy nagyon drága autó!"
- "Azért, mert én vagyok az egyetlen csaj, akit nem kaphatsz meg, és ez nyilván halálra kínoz téged."![]()
tenyleg? erre nem emlekszem%!!!!!!
Keine Panik auf der Titanic!
Nem tudom, mire gondolsz, a feladványra vagy a képekre, de ha a képekre, az biztos, hogy a Kegyetlen játékokból vannak!daw írta:Tévedek, ha azt hiszem, hogy a Rémségek könyve? Abban volt meleg Joshua.
Én már csak hevesen bólogatni tudok Bizsu hozzászólásához!bizsu írta:Nem tudom, mire gondolsz, a feladványra vagy a képekre, de ha a képekre, az biztos, hogy a Kegyetlen játékokból vannak!daw írta:Tévedek, ha azt hiszem, hogy a Rémségek könyve? Abban volt meleg Joshua.A rémségek könyvében nem játszott meleget Joshua, csak egy lúzer fickót. Megtévesztő lehet, hogy ott is szőke volt.
Egyébként arra emlékeztek, hogy a Rémségek könyvében Josh utsó jelenetében - valami autóban ült egy lánnyal, bekapcsolta a rádiót és mi szólalt meg? A Dawson főcímzenéje! (Paula Cole: I don't want to wait)
És íme két kép a Rémségek könyvéből:

- temesed
- Főisten

- Kapcsolat:
igen, azt....erdekes, neztem nehany infot, de nekem egyaltalan nem tunik tininek.....sőőt!!!!!!!ese írta:Mármint a Rémségek könyvét? Tipikus tini-horror. Szerintem egyszer biztos nézhető darab.temesed írta:en nem is lattam ezt a filmet...
Sok újat nem ad a filmvilágnak, de legalább láthatod benne Josht.
amugy sem nezek horrort, a szitakotőt is csak nappal mertem megnézni....a kör 2-vel jártam csak rosszul, de errol mér meséltem.....
- temesed
- Főisten

- Kapcsolat:
hm..........lehetseges.....kar, h nem lehet bemutatni a fejrazasukat...nehany baratom mostanaban nezte meg, es mindig ilyen fejbégatással koszontenek az utcan..áááá, nem ciki....de vhogy ragad....Kornbabe írta:Diszkópatkányok esetleg?ese írta:Úgy érzem, ez a feladvány kifogott a többieken!
Kornbabe, megmondjam a megoldást és adjak újat?
ööö...szoval ese, talalt?
Hát persze, hogy AZ! Kornbabe, miért vártál eddig????!!!! Ez nálad a "csattanó"?Kornbabe írta:Diszkópatkányok esetleg?ese írta:Úgy érzem, ez a feladvány kifogott a többieken!
Kornbabe, megmondjam a megoldást és adjak újat?
Tied az elismerés
- temesed
- Főisten

- Kapcsolat:
most jol megkapjuk...hihiese írta:Hát persze, hogy AZ! Kornbabe, miért vártál eddig????!!!! Ez nálad a "csattanó"?Kornbabe írta:Diszkópatkányok esetleg?ese írta:Úgy érzem, ez a feladvány kifogott a többieken!
Kornbabe, megmondjam a megoldást és adjak újat?(ja, lehet, hogy ezt nem fogod érteni, ha nem láttad a DC 1.sorozatát
)
Tied az elismerés![]()
![]()
és a jog, hogy kiad számunkra a következő feladványt!
- temesed
- Főisten

- Kapcsolat:
Jaj, KOrnabe, mindig sikerul eltalanod azt a feladvanyt ami itt van a nyelvemen, rettentoen ismeros..de sosem ugrik be, majd amikor vki megfejte, a fejemre csapok-hat persze.....Kornbabe írta:Íme:
A sör a kretének itala. Én alkoholt iszom, tisztán és abból is a legjobbat.
ez is nagyon ismeros!!!! good job!
Én tudom, de Temesed, gondolkozz még egy kicsit. Rá fogsz jönni! Ha nagyon nem, akkor lecsapok rá!temesed írta:Jaj, KOrnabe, mindig sikerul eltalanod azt a feladvanyt ami itt van a nyelvemen, rettentoen ismeros..de sosem ugrik be, majd amikor vki megfejte, a fejemre csapok-hat persze.....Kornbabe írta:Íme:
ez is nagyon ismeros!!!! good job!![]()
![]()
- temesed
- Főisten

- Kapcsolat:
sztem vmilyen ragadozo-madar nev jobban illene hozzad...mindenre lecsapsz!ese írta:Én tudom, de Temesed, gondolkozz még egy kicsit. Rá fogsz jönni! Ha nagyon nem, akkor lecsapok rá!temesed írta:Jaj, KOrnabe, mindig sikerul eltalanod azt a feladvanyt ami itt van a nyelvemen, rettentoen ismeros..de sosem ugrik be, majd amikor vki megfejte, a fejemre csapok-hat persze.....Kornbabe írta:Íme:
ez is nagyon ismeros!!!! good job!![]()
![]()
- temesed
- Főisten

- Kapcsolat:
nekem is el kell vhogy tuntetnem a nyomokatr, ha mar annyit offolok.....uff!ese írta:ezzel a helyes kis felhívással adod át a stafétát másoknak? Pl. nekem?temesed írta:Kornbabe feladvanya!!!! Figyelem! Figyelem!!!Kornbabe írta:Íme:
de nyugodtan megfejtheted, igy legalabb nem fogok azon gondolkodni, h melyik filmben is latam...melyik ilmben is..melyik...