Dawson és a haverok: Kérdezz-felelek
Moderátor: ese
Nagyon jó! Tudtam Bizsu, hogy rád bizton számíthatok! Ügyes, te jössz!
Természetesen Prof.Wildert is ide lehet sorolni. És ha már őt is, akkor talán azt a srácot is fel lehet sorolni, akivel még az 1.évad legelső részeinek valamelyikében egy hajókirándulásra elment. Ha jól emlékszem, Anderson volt a srác neve. (hm. ebből is úgy sejtem, h már volt ez a kérdés
mindegy.)
Sőt! Akkor Charlie-t is fel lehet sorolni, hiszen ő is odatette magát a csaj szívéért.
Természetesen Prof.Wildert is ide lehet sorolni. És ha már őt is, akkor talán azt a srácot is fel lehet sorolni, akivel még az 1.évad legelső részeinek valamelyikében egy hajókirándulásra elment. Ha jól emlékszem, Anderson volt a srác neve. (hm. ebből is úgy sejtem, h már volt ez a kérdés
Sőt! Akkor Charlie-t is fel lehet sorolni, hiszen ő is odatette magát a csaj szívéért.
Keine Panik auf der Titanic!
Juj, és ez az én hibám!!! Ez kínos!Ameline írta:Ez nem semmi.Február 24-e óta áll a topik.
Úgy látszik, már nagyon elfelejtettük a sorit. Bár szerintem ez így van rendjén.
A 6.évad elején mivel szívatta meg Hetson prof Joeyt az egyik órán?
nem egészen erre gondoltam. ennél sokkalta személyesebb volt Joey számára az....temesed írta:hat, gondolkodm rajta egy ideje, de nem igazan megy.
volt vmi olyasmi, h mindenki elott biralta az eloadasat..nem ez volt? Ekkor szolalt fel mellette az ize es derult ki h logos. nem erre gondoltal?
temesed írta:es mire jutottal????ese írta:Hű! Ez nagyon jó kérdés, ezen még én is el kell, hogy gondolkozzak!
hááát.... őőőőő....
ha az érettségi bálra gondolsz, akkor elszakította Joey ruháját, nem friss virágot hozott Joeynak, vmi rzzant limo jött értük....
hirtelen ennyi. már ha ezekre gondoltál
- temesed
- Főisten

- Kapcsolat:
pontosan...te jossz!!!
bar azt is megemlitenem, h az utobbi idoben nem szivesen volt Joeyval, nem akart a kozeleben lenni, szinte menekult elle. Aztan lelepett par napra ahol nem lehetett elerni..a tobbiek elott nyilvanosan megalazta.
Epilogus-De h a forgatokonyvirok olyan hulyek voltak, h az evad vegere megint osszehoztak Dawsonnal! Ezzel megkerdojeleztek J es P kapcsolatanak melyseget.
bar azt is megemlitenem, h az utobbi idoben nem szivesen volt Joeyval, nem akart a kozeleben lenni, szinte menekult elle. Aztan lelepett par napra ahol nem lehetett elerni..a tobbiek elott nyilvanosan megalazta.
Epilogus-De h a forgatokonyvirok olyan hulyek voltak, h az evad vegere megint osszehoztak Dawsonnal! Ezzel megkerdojeleztek J es P kapcsolatanak melyseget.
a balanced diet is a cookie - in each hand
temesed írta:pontosan...te jossz!!!
szerintem azzal, h D-nal összehozták újra, nem a P+J kapcsolatot kérdőjelezték meg, hanem a D-nal való lelki társ kapcsolatot akarták újra meg újra felhozni.