Harry Potter-kvíz
Moderátor: ese
- construx
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
én?? aki csupa jószándékból nem szeretne vízihullaként látni??julica írta:Gonosz! Gonosz! Gonosz!!!:D:D
hát létezhet nálam ártatlanabb lény a földön???
Godric kérdésére figyeljünk ellenben:
Hogy hívják Ginny törpegolymókját?
- Family you can see any time.
But a one-night stand only happens one night.
B.D.
B.D.
Godric írta:jajjaj, elnézést kérek mindenkitől, új munka és egy kicsit kevesebb itthon töltött idő...
a válasz Arnold lett volna.
új kísérlet:
meg lehet különböztetni a hím és a nőstény durrfarkú szurcsókot?
bocsi, picit offolok, mert nem tudom, hogy Godric mennyire látogatja a kvízen kívüli topicokat. hátha így kapok választ.
szóval megkérdezhetem, hogy milyen új munka? rólad még alig tudunk valamit.
Keine Panik auf der Titanic!
- construx
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
ja nem, úgy értettem, megtippeltük a két lehetséges választ, így biztosan kipipálhatjuk a kérdést.julica írta:Okké, hiszek neked, de akkor mondd is meg, hogy mibenconstrux írta:szerintem igen, és így a kérdést hamar dűlőre is vittük.
Godric majd megmondja, melyikünk találta el.
B.D.
B.D.
- Godric
- Ötcsillagos haver

néha belenézek egy-két címbe, de valóban nem jellemző.
most például nem tudom, hogy ez a munka kérdés hol lenne jó helyen, hogy construx ne kapjon szívgörcsöt a kvíz szétoffolása miatt.
egyébként eddig egy étteremben dolgoztam bartenderként (ezt lehet, hogy már említettem is), múlt héten kezdtem egy ügyvédi irodában gyakornokoskodni és még nem akartam folytonos neten lógással kihúzni a gyufát. szeretném az éttermet is megtartani, mert azt igazán szeretem, de a kettő együtt nagyon emberölő, ez pedig talán hasznosabb.
most például nem tudom, hogy ez a munka kérdés hol lenne jó helyen, hogy construx ne kapjon szívgörcsöt a kvíz szétoffolása miatt.
egyébként eddig egy étteremben dolgoztam bartenderként (ezt lehet, hogy már említettem is), múlt héten kezdtem egy ügyvédi irodában gyakornokoskodni és még nem akartam folytonos neten lógással kihúzni a gyufát. szeretném az éttermet is megtartani, mert azt igazán szeretem, de a kettő együtt nagyon emberölő, ez pedig talán hasznosabb.
D.
- construx
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
kétségtelen, de a kérdésben ilyen kitétel nem szerepelt. egy eldöntendő kérdést tettél fel.Godric írta:azt szerettem volna kérni, hogy a tippedet indokold valamivel.construx írta:Godric, ne csigázz minket, melyikünk találta el?
így áll a topik...
Julica "nem" tippjét elég nehéz indokolni, de az igent...
meggyőzőbb volna.
B.D.
B.D.