Na jó, annyit segítek, hogy a "nő" Joey, és ötödik szezonos részről van szó.temesed írta:bizsu írta:Itt is van az új feladvány!![]()
ott a letra, es dawson apja, de nem tudok rajonni, ki lehet a no, es nem ugrik be semmi.....egy kis segitseg, vagy megvarjuk sasszarnyu ese lecsapasat?
Dawson és haverok képekben - kvíz
Moderátor: ese
senki? akkor majd én.bizsu írta:Na jó, annyit segítek, hogy a "nő" Joey, és ötödik szezonos részről van szó.temesed írta:bizsu írta:Itt is van az új feladvány!![]()
ott a letra, es dawson apja, de nem tudok rajonni, ki lehet a no, es nem ugrik be semmi.....egy kis segitseg, vagy megvarjuk sasszarnyu ese lecsapasat?
Dawson apja az előző rész végén halt meg. Ebben pedig mindenki visszaemlékszik egy korábbi történésre vele kapcsolatban.
Joey arra, amikor Mitch felállította neki a létrát D ablaka alá, mert veszélyes lett volna a falon másznia. Ők mégsem pókemberné, vagy mi?
Ja igen, annyit még a pontosság kedvéért. Ez a kép az 5.04.részben volt, és ha jól emlékszem Hosszú búcsú volt a címe.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ese 2006.04.11. 19:43-kor.
Keine Panik auf der Titanic!
Bizsu: 30 pont
Ese: 30 pont
Temesed: 20 pont
Timus: 10 pont
Roberto: 10 pont
Ronibaba: 10 pont
Ez még a megfejtés után lemaradt Bizsu! De én úgy veszem, hogy benne voltál a helyes megfejtés utáni 10 percben, amit Construx szabott, és nem vonok le pontot. Ő meg lehet, hogy észre sem veszi.
Szóval pszt!

Ez még a megfejtés után lemaradt Bizsu! De én úgy veszem, hogy benne voltál a helyes megfejtés utáni 10 percben, amit Construx szabott, és nem vonok le pontot. Ő meg lehet, hogy észre sem veszi.
Ó, de rövid az eszem! Örök hálám, Ese!ese írta:Bizsu: 30 pont
Ez még a megfejtés után lemaradt Bizsu! De én úgy veszem, hogy benne voltál a helyes megfejtés utáni 10 percben, amit Construx szabott, és nem vonok le pontot. Ő meg lehet, hogy észre sem veszi.Szóval pszt!
![]()
Oké, gondolkodjunk együtt! Ki a kislány? Ha ez megvan, akkor már sejteni lehet, hogy mikor született? Ha az tudjuk, akkor pár részt kizárhatunk. Ha nagyon nem megy a sztori, akkor legalább ezekre a kérdésekre adjatok választ. Főleg az 1.re.ese írta:Pedig ezeket a részeket "nem annyira régen" láthattuk!Kornbabe írta:Azt én is tudom, de hogy mi történet pontosan abban a részben, ahol ez a képkocka szerepelt...temesed írta:nemnagyon, de van egy tippem, h milyen kapcsolatban lehet a holgyike Dawsonnal....
Jól gondoltad! A kislány Dawson húga az utsó dupla részből.temesed írta:sajnalom ese, en nem tudok valaszolni. rosszul gondoltam...ha nem regen "lathattuk", akkor valoszinuleg most adjak ismetlesben...es en ebbol egyet sem lattam meg, es a ksilanyra sem. arra tippeltem, hogy Dawson huga az utolso reszekbol....
A sztori annyi volt mindössze, h D hazament Capesideba az anyja esküvőjére, és amikor belépett a házba, előbb az anyja ugrott a nyakába, majd Lilly, a húga, aki aztán dvd-zni is hívta bátyját.
Te jössz!
sejtettem, h nem voltam egyértelmű.temesed írta:en azt hittem, h a "nem regen lattuk" azt jelenti, h most megy ismetlesbe....en sultkrumpli...![]()
![]()
nos, ujat kell neznem, de egy kis turelmeteket kernem.
no ezt nem ragozom. várjuk a feladványod.
Hát itt is "kénytelen" vagyok mindenki elől elhappolni a megfejtést.
Ez a 3.évad 2.részében volt, mikor is Andie-t hazahozták a szanatóriumból, ám Pacey-vel elég furi, távolságtartó volt. Majd egy ominózus suliösszejövetel során Andie bevallotta Pacey-nek, hogy míg távol voltak egymástól, a lány megcsalta egy másik sráccal.
Ezen persze Pacey eléggé bepöccent és morcin-szomorúan vitte haza Joey-t (ha már Andie-t nem vihette.
) Joey még próbált beszélni a sráccal, h próbálja meg tisztázni a dolgot Andie-vel, de ő hajthatatlan volt és inkább szakított a lánnyal.
A képen épp száll ki Joey a kocsiból a sikertelen rábeszélés után.
Ez a 3.évad 2.részében volt, mikor is Andie-t hazahozták a szanatóriumból, ám Pacey-vel elég furi, távolságtartó volt. Majd egy ominózus suliösszejövetel során Andie bevallotta Pacey-nek, hogy míg távol voltak egymástól, a lány megcsalta egy másik sráccal.
Ezen persze Pacey eléggé bepöccent és morcin-szomorúan vitte haza Joey-t (ha már Andie-t nem vihette.
- temesed
- Főisten

- Kapcsolat:
najo, most megfogtal, en nagyon nem erre a jelentre gondoltam.....ha ennyire biztos vagy benne, viva, viva....de hogy en miert hibazok neha melle.ese írta:Hát itt is "kénytelen" vagyok mindenki elől elhappolni a megfejtést.
Ez a 3.évad 2.részében volt, mikor is Andie-t hazahozták a szanatóriumból, ám Pacey-vel elég furi, távolságtartó volt. Majd egy ominózus suliösszejövetel során Andie bevallotta Pacey-nek, hogy míg távol voltak egymástól, a lány megcsalta egy másik sráccal.![]()
Ezen persze Pacey eléggé bepöccent és morcin-szomorúan vitte haza Joey-t (ha már Andie-t nem vihette.) Joey még próbált beszélni a sráccal, h próbálja meg tisztázni a dolgot Andie-vel, de ő hajthatatlan volt és inkább szakított a lánnyal.
a balanced diet is a cookie - in each hand
- cinderella
- Visszatérő vendég

- Kapcsolat:
Bocsi, hogy beleszólok, de szerintem Esenek van igaza. Amikor Joey és Pacey először csókolóznak tél volt, és nem rövidujjúban, és vállpántos ruhában ültek a kocsiban. Utánanéztem a katiholmespictures.com-on, és bár pont ezt a képet nem találtam meg, de hasonlót igen, és az pedig a 3.szezon 2. részéből van, amikor Paceyék elmennek Andieért.temesed írta:igen, pontosan erre gondoltam....de ese, tied a....feladas joga. nalad a jogar!timus írta:Azt hiszem arra gondolt temesed, amikor Pacey megcsókolta Joeyt.
Csak az évszak nem stimmel.
Itt van a kép másik szemszögből:
http://www.katieholmespictures.com/gall ... 575&pos=24