Dawson és haverok képekben - kvíz
Moderátor: ese
- temesed
- Főisten

- Kapcsolat:
najo, latom senki sem tulekszik:
ez akkor tortent, amikor PAcey es kollegai Las vegasba mennek (bar a varosban nem vagyok biztos, de utana nezek), es a szemet fonoke felberel egy konzumholgyet, h legyen Paceyvel...ami csak az agyban derul ki, mert P azt hitte, h sajat szemelye volt hatassal a csinos nore. AMikro kiderul, h miert van vele a lany, duhbe gurult, megkereste a bulizo fonoket es lekevert neki egyet..
KOrnbabe, azert irtam, h cseles a kep, mert a lany kicsit hasonlit AUdrey-re...es caak ha alaposabban meghneztem, akkor tunt fel, h mgesem o az...
ez akkor tortent, amikor PAcey es kollegai Las vegasba mennek (bar a varosban nem vagyok biztos, de utana nezek), es a szemet fonoke felberel egy konzumholgyet, h legyen Paceyvel...ami csak az agyban derul ki, mert P azt hitte, h sajat szemelye volt hatassal a csinos nore. AMikro kiderul, h miert van vele a lany, duhbe gurult, megkereste a bulizo fonoket es lekevert neki egyet..
KOrnbabe, azert irtam, h cseles a kep, mert a lany kicsit hasonlit AUdrey-re...es caak ha alaposabban meghneztem, akkor tunt fel, h mgesem o az...
a balanced diet is a cookie - in each hand
Szerintem sem hasonlít egyáltalán Audreyra.roberto írta:Nekem nem volt csalóka a kép, láttam h nem Audrey, alkatra is mástemesed írta:KOrnbabe, azert irtam, h cseles a kep, mert a lany kicsit hasonlit AUdrey-re...es caak ha alaposabban meghneztem, akkor tunt fel, h mgesem o az...khm... mellben is gyengébb
![]()
- cinderella
- Visszatérő vendég

- Kapcsolat:
Jó inkább elmondom. Tehát Joey az esszéjéről beszélget a tanárral, amit a 22-es csapdájáról írt. Joey A- -t kapott rá, nagy örömére. Ekkor mondja meg a tanárnak Joey, hogy az angolt választja fő tárgyának és Hetsont pedig vezetőtanárnak. Hetson megkéri, hogy olvasson fel egy részt a műből, ennek az idézetnek alapján jön rá Joey, hogy mégis el kell mennie Eddie-vel az európai körútra. Sajnos, mire a koliba ér, már csak Eddie búcsúlevele várja.temesed írta:nem emlekszem a reszre, de ott van joey...es a 22-es csapdaja c konyv....es gondolom arrol beszelgetnek....azt kapja joey elemzesul....ennyia sejtesem!
Nem, ide nem tipp kell, hanem pontos megfejtés! Például tőlem!!!roberto írta:nem baj, tippelni lehettemesed írta:hm.....dawsonon oltony van....ez enged sejtetni valamit....de hanyszor neztek igy egymasra???? egymillioszor.....
Szóval, ez a rész 2.06. rész Az iskolabál. Dawson és Joey kapcsolatuk első - és utolsó
Röviden ennyi.
Keine Panik auf der Titanic!
Röviden tényleg vhogy így történtese írta:Nem, ide nem tipp kell, hanem pontos megfejtés! Például tőlem!!!(hű, de ego volt ez a mondatom)
Szóval, ez a rész 2.06. rész Az iskolabál. Dawson és Joey kapcsolatuk első - és utolsó- sulibuliján vannak. Az előző részben Jack megcsókolta Joey-t, ami miatt a lány felettébb morci volt a srácra. Persze Jack ezerrel próbált beszélni vele, és bocsánatot kérni, ám Joey-t ez nagyon nem hatotta meg. Végül Jack kibökte, hogy szerinte Joey-nak nem az a baja, hogy Jack megcsókolta, hanem, hogy Joey visszacsókolta. Ezen remekbe szabott mondata után Jack faképnél hagyta Joey-t, és persze ki állt Jack mögött, hallva az egész sztorit? Dawson! Akinek Joey persze nem mondott semmit az incidensről. Ám ez sajna a kapcsolatuk végét jelentette. Egy időre...
Röviden ennyi.
- temesed
- Főisten

- Kapcsolat:
en is erre gondoltam.....ugy titokban......roberto írta:Röviden tényleg vhogy így történtese írta:Nem, ide nem tipp kell, hanem pontos megfejtés! Például tőlem!!!(hű, de ego volt ez a mondatom)
Szóval, ez a rész 2.06. rész Az iskolabál. Dawson és Joey kapcsolatuk első - és utolsó- sulibuliján vannak. Az előző részben Jack megcsókolta Joey-t, ami miatt a lány felettébb morci volt a srácra. Persze Jack ezerrel próbált beszélni vele, és bocsánatot kérni, ám Joey-t ez nagyon nem hatotta meg. Végül Jack kibökte, hogy szerinte Joey-nak nem az a baja, hogy Jack megcsókolta, hanem, hogy Joey visszacsókolta. Ezen remekbe szabott mondata után Jack faképnél hagyta Joey-t, és persze ki állt Jack mögött, hallva az egész sztorit? Dawson! Akinek Joey persze nem mondott semmit az incidensről. Ám ez sajna a kapcsolatuk végét jelentette. Egy időre...
Röviden ennyi.te jössz ese
a balanced diet is a cookie - in each hand
- Ronibaba
- Olümposzi istenség

- Kapcsolat:
Ezt tudom, tudom. A 623-as részből van, mikor a banda 5 év múlva újra találkozik. Azért gyűlt mindenki össze, mert másnap van Gale esküvője és arra mindenki meg van hívva. Ja, és a lényeg, hogy Pacey vendéglőjében történik ez az ominózus találkozás és sikerül egy picit be is csiccsenteni pár embernek.ese írta:Oké, íme az új feladvány! (szerintem nem lesz nehéz)
Na, nekem a képhez ennyi jutott eszembe!

"A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették hogyan kell repülni."