Itten mostan nem találtam

A mostani részben volt egy elég dúrva szinkronhiba.
Joey-t megkérdezték valamiről és erre azt válaszolta:
hogy a növére ezért tartja Body-t
Szerintem ez inkább Buddy akart lenni Joey sógora.
Moderátor: ese
Úgy tudom, Bodie-nak kell írni.Remete írta:A mostani részben volt egy elég dúrva szinkronhiba.
Joey-t megkérdezték valamiről és erre azt válaszolta:
hogy a növére ezért tartja Body-t
Szerintem ez inkább Buddy akart lenni Joey sógora.
Helyes!ese írta:Júúúúúúúújjj de jó, becsempésztétek a régi "topicomat"! Nem vagyok ego, csak a régi fórumban én hoztam létre.
Ennek örömére muszáj lesz feltöltenem jó sok bakival!Mert bár ugye akadnak.
Utána is fogok nézni, csak győzzétek kivárni!
De jó, ese, a régi fórumban is (akkor még csak olvasó voltam) ez volt a kedvenc topcom...ese írta:Júúúúúúúújjj de jó, becsempésztétek a régi "topicomat"! Nem vagyok ego, csak a régi fórumban én hoztam létre.
Ennek örömére muszáj lesz feltöltenem jó sok bakival!Mert bár ugye akadnak.
Utána is fogok nézni, csak győzzétek kivárni!
jbb, ha atmented...vhol megvan a regi topiknak a cime is, de meg nem tudtam belenezni.....es lehet, h sokaig nem is fogok...szal kerlek, hadd legyenek meg itt is.ese írta:Most néztem bele ismét ebbe a topicba, amit sajnos nekem is sikerült eléggé elhanyagolnom. Amit rettentően szégyellek is, azok után, hogy mennyire lelkesedtem a visszatérésemkor.![]()
![]()
![]()
Esetleg átmentsem a régi fórumból az ott felsorakoztatottakat, amíg nem állok elő újjal (de rosszul néz ki ez a szó így), vagy hagyjam, azt is lehet olvasni valahol?
Kérésed számomra parancs! Igyekszem ügyeskedni valamit! Ha nagyon nem megy, majd kérek segítéset a főnökségtől!temesed írta:jbb, ha atmented...vhol megvan a regi topiknak a cime is, de meg nem tudtam belenezni.....es lehet, h sokaig nem is fogok...szal kerlek, hadd legyenek meg itt is.
Megnéztem én is, ugyanazt a localhost-os error üzenetet írja ki, ami régebben is csomószor előfordult.ese írta:Ígéretemhez híven megpróbáltam belépni a régi fórumra, ám sajnos ott - a régi honlapról elérni nem lehet.Eseteleg nálamnál okosabb és ügyesebb fórumtársaim tudnának ebben segíteni? Tényleg jó lenni kimenteni a régebben összeszedett bakikat, hogy azok is tudjanak egy kicsit rajta szórakozni, akik anno lemaradtak róla. (és addig nekem is lesz egy kis időm, hogy eljussak ismét a DC részek megtekintéséhez - bár ez mostanában nem sanszos
)
Ismételten tettem egy próbát a régi fórummal. Most már nem írta ki a local host... üzit, de valami free.enveco(???) reklámot vagy mit írt ki és semmilyen fórum nem volt ott.temesed írta:jbb, ha atmented...vhol megvan a regi topiknak a cime is, de meg nem tudtam belenezni.....es lehet, h sokaig nem is fogok...szal kerlek, hadd legyenek meg itt is.
Itt a közvetlen linkje:ese írta:Ismételten tettem egy próbát a régi fórummal. Most már nem írta ki a local host... üzit, de valami free.enveco(???) reklámot vagy mit írt ki és semmilyen fórum nem volt ott.temesed írta:jbb, ha atmented...vhol megvan a regi topiknak a cime is, de meg nem tudtam belenezni.....es lehet, h sokaig nem is fogok...szal kerlek, hadd legyenek meg itt is.![]()
Construx! Esetleg tudsz abban segíteni, hogy más irányból érjem el, és ne régi honlapról? Vagy az a fórum már teljesen megszűnt?
Sajna én is ugyanerre a következtetésre jutottam!construx írta:Itt a közvetlen linkje:ese írta:Ismételten tettem egy próbát a régi fórummal. Most már nem írta ki a local host... üzit, de valami free.enveco(???) reklámot vagy mit írt ki és semmilyen fórum nem volt ott.temesed írta:jbb, ha atmented...vhol megvan a regi topiknak a cime is, de meg nem tudtam belenezni.....es lehet, h sokaig nem is fogok...szal kerlek, hadd legyenek meg itt is.![]()
Construx! Esetleg tudsz abban segíteni, hogy más irányból érjem el, és ne régi honlapról? Vagy az a fórum már teljesen megszűnt?
http://free.enveco.hu/servlet/forum?id= ... sort=topic
De ahogy néztem, már nincs meg. Ennyit az ingyenes fórumokról egyébként.
Sajnos úgy tűnik, onnan az összes üzink odalett.
Ó, hát ezt nagyon sajnálom!construx írta:Itt a közvetlen linkje:ese írta:Ismételten tettem egy próbát a régi fórummal. Most már nem írta ki a local host... üzit, de valami free.enveco(???) reklámot vagy mit írt ki és semmilyen fórum nem volt ott.temesed írta:jbb, ha atmented...vhol megvan a regi topiknak a cime is, de meg nem tudtam belenezni.....es lehet, h sokaig nem is fogok...szal kerlek, hadd legyenek meg itt is.![]()
http://free.enveco.hu/servlet/forum?id= ... sort=topic
De ahogy néztem, már nincs meg. Ennyit az ingyenes fórumokról egyébként.
Sajnos úgy tűnik, onnan az összes üzink odalett.
Juj, de jó, hogy felhoztad ezt a topicot Bizsu!bizsu írta:Na, a mai részt nézve rögtön ki is szúrtam egy bakit. Amikor Joey először szolgál fel Drewnak, és önti neki a jeges teát, egyik pillanatban még Drewt mutatják, és látni Joey kezében a poharat, és a kancsót, utána pedig a következő képen, már Joeyt látjuk közelröl, aki megigazítja a haját, pedig egy pillanattal előtte még tele volt mindkét keze, és hallani se lehetett arra utaló hangot, hogy letette volna a kancsót.
Tudom, hogy ez már szőrszálhasogatásnak hat, de akkor is imádom ezeket figyelni a filmekben. És asszem nem vagyok ezzel egyedül, ugye, ese?
igen így kell írni. most elgondolkoztam. tényleg?bizsu írta:Nekem egy logikai baki tűnt föl a részben. Jen ebben a részben Billyről mondja, hogy vele találták meg őt a szülői ágyban, a 4. évadban meg Drew (így kell írni????)-ról állítja ugyanezt.
hihíííííííííííííííííí! ez eddig fel sem tűnt, de ezt meghallgatom/megnézem még egyszer! klassz! anyám! 2 napig szülinapozik és mégis vacak kedve van? ezt a csávót!Mary írta:És a tegnapi részhez mit szóltok? Pacey kétnapos szülinapjához?
Vagy csak félreértettem vmit?
ugye reggel megvan a "szentbeszéd", aztán P. megbukik a vizsgán, aztán összefutnak D-nal, ahol P. próbál célozgatni, h. aznap van a szülinapja. Aztán a naplós jelenet, aztán ismét összefutás Pacey-vel, ahol D. közli, hogy tegnap beleolvasott J. naplójába... És ezek után a szülinapi buli, ahol többször elmomdják, h. aznap van a szülinapja...
M.
no, végre lehetőségem nyílt rá, hogy ismét meghallgassam eme remek bakit. és a magyar egyértelműen elrontotta. sikerült meghallgatnom orig hanggal is, és azért ott mintha nem lenne egyértelműen elcseszve. igaz, hogy mikor D végre eszmél, azt pont nem értem kristálytisztán, de mintha vmi "today-t" emlegetne, szóval necces. de később, mikor Joeyval is közli ezt a hírt Dawson a magyarban azt mondja: 'ma van P szülinapja", az orig pedig, hogy 'I forgot Pacey's birthday."Mary írta:És a tegnapi részhez mit szóltok? Pacey kétnapos szülinapjához?
ugye reggel megvan a "szentbeszéd", aztán P. megbukik a vizsgán, aztán összefutnak D-nal, ahol P. próbál célozgatni, h. aznap van a szülinapja. Aztán a naplós jelenet, aztán ismét összefutás Pacey-vel, ahol D. közli, hogy tegnap beleolvasott J. naplójába... És ezek után a szülinapi buli, ahol többször elmomdják, h. aznap van a szülinapja...
M.
Arról meg már ugye beszélnem sem kell, hogy a 4. évadban Pacey szülinapja átkerül tél közepére.Mary írta:És a tegnapi részhez mit szóltok? Pacey kétnapos szülinapjához?
M.