Bakivadászat
Moderátor: ese
- Remete
- Tag
Bakivadászat
A régi fórumban volt ilyen topik is, bár soha nem jeleskedtem benne
Itten mostan nem találtam
Ha van akkor Construx rakd át a hozzászólásomat
A mostani részben volt egy elég dúrva szinkronhiba.
Joey-t megkérdezték valamiről és erre azt válaszolta:
hogy a növére ezért tartja Body-t
Szerintem ez inkább Buddy akart lenni Joey sógora.
Itten mostan nem találtam
Ha van akkor Construx rakd át a hozzászólásomat
A mostani részben volt egy elég dúrva szinkronhiba.
Nem szenvedek elmebetegségben.
Minden percét élvezem.
Kvak, Kvak, Kvak...
Minden percét élvezem.
Kvak, Kvak, Kvak...
- construx
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Re: Bakivadászat
Úgy tudom, Bodie-nak kell írni.Remete írta:A mostani részben volt egy elég dúrva szinkronhiba.
Végülis Jo nagyjából így ejtette.
- Family you can see any time.
But a one-night stand only happens one night.
B.D.
B.D.
- construx
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Helyes!ese írta:Júúúúúúúújjj de jó, becsempésztétek a régi "topicomat"! Nem vagyok ego, csak a régi fórumban én hoztam létre.
Ennek örömére muszáj lesz feltöltenem jó sok bakival! Mert bár ugye akadnak.
Utána is fogok nézni, csak győzzétek kivárni!
Remekszuper!
Már alig bírom kivárni...
B.D.
B.D.
De jó, ese, a régi fórumban is (akkor még csak olvasó voltam) ez volt a kedvenc topcom...ese írta:Júúúúúúúújjj de jó, becsempésztétek a régi "topicomat"! Nem vagyok ego, csak a régi fórumban én hoztam létre.
Ennek örömére muszáj lesz feltöltenem jó sok bakival! Mert bár ugye akadnak.
Utána is fogok nézni, csak győzzétek kivárni!
Én ezeket a bakikat sosem vettem észre...
M.
Most néztem bele ismét ebbe a topicba, amit sajnos nekem is sikerült eléggé elhanyagolnom. Amit rettentően szégyellek is, azok után, hogy mennyire lelkesedtem a visszatérésemkor.
Esetleg átmentsem a régi fórumból az ott felsorakoztatottakat, amíg nem állok elő újjal (de rosszul néz ki ez a szó így ), vagy hagyjam, azt is lehet olvasni valahol?
Esetleg átmentsem a régi fórumból az ott felsorakoztatottakat, amíg nem állok elő újjal (de rosszul néz ki ez a szó így ), vagy hagyjam, azt is lehet olvasni valahol?
Keine Panik auf der Titanic!
- temesed
- Főisten
- Kapcsolat:
jbb, ha atmented...vhol megvan a regi topiknak a cime is, de meg nem tudtam belenezni.....es lehet, h sokaig nem is fogok...szal kerlek, hadd legyenek meg itt is.ese írta:Most néztem bele ismét ebbe a topicba, amit sajnos nekem is sikerült eléggé elhanyagolnom. Amit rettentően szégyellek is, azok után, hogy mennyire lelkesedtem a visszatérésemkor.
a balanced diet is a cookie - in each hand
Kérésed számomra parancs! Igyekszem ügyeskedni valamit! Ha nagyon nem megy, majd kérek segítéset a főnökségtől!temesed írta:jbb, ha atmented...vhol megvan a regi topiknak a cime is, de meg nem tudtam belenezni.....es lehet, h sokaig nem is fogok...szal kerlek, hadd legyenek meg itt is.
Ígéretemhez híven megpróbáltam belépni a régi fórumra, ám sajnos ott - a régi honlapról elérni nem lehet. Eseteleg nálamnál okosabb és ügyesebb fórumtársaim tudnának ebben segíteni? Tényleg jó lenni kimenteni a régebben összeszedett bakikat, hogy azok is tudjanak egy kicsit rajta szórakozni, akik anno lemaradtak róla. (és addig nekem is lesz egy kis időm, hogy eljussak ismét a DC részek megtekintéséhez - bár ez mostanában nem sanszos )
Megnéztem én is, ugyanazt a localhost-os error üzenetet írja ki, ami régebben is csomószor előfordult. Szerintem csak várni kell egy pár napot, és talán újra elérhető lesz!ese írta:Ígéretemhez híven megpróbáltam belépni a régi fórumra, ám sajnos ott - a régi honlapról elérni nem lehet. Eseteleg nálamnál okosabb és ügyesebb fórumtársaim tudnának ebben segíteni? Tényleg jó lenni kimenteni a régebben összeszedett bakikat, hogy azok is tudjanak egy kicsit rajta szórakozni, akik anno lemaradtak róla. (és addig nekem is lesz egy kis időm, hogy eljussak ismét a DC részek megtekintéséhez - bár ez mostanában nem sanszos )
Ismételten tettem egy próbát a régi fórummal. Most már nem írta ki a local host... üzit, de valami free.enveco(???) reklámot vagy mit írt ki és semmilyen fórum nem volt ott.temesed írta:jbb, ha atmented...vhol megvan a regi topiknak a cime is, de meg nem tudtam belenezni.....es lehet, h sokaig nem is fogok...szal kerlek, hadd legyenek meg itt is.
Construx! Esetleg tudsz abban segíteni, hogy más irányból érjem el, és ne régi honlapról? Vagy az a fórum már teljesen megszűnt?
- construx
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Itt a közvetlen linkje:ese írta:Ismételten tettem egy próbát a régi fórummal. Most már nem írta ki a local host... üzit, de valami free.enveco(???) reklámot vagy mit írt ki és semmilyen fórum nem volt ott.temesed írta:jbb, ha atmented...vhol megvan a regi topiknak a cime is, de meg nem tudtam belenezni.....es lehet, h sokaig nem is fogok...szal kerlek, hadd legyenek meg itt is.
Construx! Esetleg tudsz abban segíteni, hogy más irányból érjem el, és ne régi honlapról? Vagy az a fórum már teljesen megszűnt?
http://free.enveco.hu/servlet/forum?id= ... sort=topic
De ahogy néztem, már nincs meg. Ennyit az ingyenes fórumokról egyébként.
Sajnos úgy tűnik, onnan az összes üzink odalett.
B.D.
B.D.
Sajna én is ugyanerre a következtetésre jutottam!construx írta:Itt a közvetlen linkje:ese írta:Ismételten tettem egy próbát a régi fórummal. Most már nem írta ki a local host... üzit, de valami free.enveco(???) reklámot vagy mit írt ki és semmilyen fórum nem volt ott.temesed írta:jbb, ha atmented...vhol megvan a regi topiknak a cime is, de meg nem tudtam belenezni.....es lehet, h sokaig nem is fogok...szal kerlek, hadd legyenek meg itt is.
Így viszont többet kell várnotok, míg eljutok odáig, hogy nekiesek, és az elejétől megnézem. Majd előbányászom belőle a bakikat. Szóval türelem!
Ó, hát ezt nagyon sajnálom!construx írta:Itt a közvetlen linkje:ese írta:Ismételten tettem egy próbát a régi fórummal. Most már nem írta ki a local host... üzit, de valami free.enveco(???) reklámot vagy mit írt ki és semmilyen fórum nem volt ott.temesed írta:jbb, ha atmented...vhol megvan a regi topiknak a cime is, de meg nem tudtam belenezni.....es lehet, h sokaig nem is fogok...szal kerlek, hadd legyenek meg itt is.
Na, a mai részt nézve rögtön ki is szúrtam egy bakit. Amikor Joey először szolgál fel Drewnak, és önti neki a jeges teát, egyik pillanatban még Drewt mutatják, és látni Joey kezében a poharat, és a kancsót, utána pedig a következő képen, már Joeyt látjuk közelröl, aki megigazítja a haját, pedig egy pillanattal előtte még tele volt mindkét keze, és hallani se lehetett arra utaló hangot, hogy letette volna a kancsót.
Tudom, hogy ez már szőrszálhasogatásnak hat, de akkor is imádom ezeket figyelni a filmekben. És asszem nem vagyok ezzel egyedül, ugye, ese?
Tudom, hogy ez már szőrszálhasogatásnak hat, de akkor is imádom ezeket figyelni a filmekben. És asszem nem vagyok ezzel egyedül, ugye, ese?
Juj, de jó, hogy felhoztad ezt a topicot Bizsu!bizsu írta:Na, a mai részt nézve rögtön ki is szúrtam egy bakit. Amikor Joey először szolgál fel Drewnak, és önti neki a jeges teát, egyik pillanatban még Drewt mutatják, és látni Joey kezében a poharat, és a kancsót, utána pedig a következő képen, már Joeyt látjuk közelröl, aki megigazítja a haját, pedig egy pillanattal előtte még tele volt mindkét keze, és hallani se lehetett arra utaló hangot, hogy letette volna a kancsót.
Örülök. Én nem szúrtam ki anno ezt, most meg nem tudom nézni.
És igen, én is imádom az ilyeneket kiszúrni, mert ez igenis vágási baki!
További jó vadászatot!
2 és fél év után, hála a Coolnak, most ismét kollektív D-nézés van, úgyhogy feléledhet a topic.
Én a mai részben a tipikus itt van a haja , hopsz most ott- bakit láttam, de nagyon zavart. Amikor Joeyhoz berohant D, és egymással szemben álltak, Joeynak szemből mutatva elől volt a haja, amikor D-t mutatták szemből a füle mögött...
M.
Én a mai részben a tipikus itt van a haja , hopsz most ott- bakit láttam, de nagyon zavart. Amikor Joeyhoz berohant D, és egymással szemben álltak, Joeynak szemből mutatva elől volt a haja, amikor D-t mutatták szemből a füle mögött...
M.
bizony-bizony. ezt én is láttam.
de volt benne egy másik is. amikor Joeyt elhívta Pacey a bulira és Joey a Jégbüfében lévő teltház kellős közepén dolgozva vadul pakolja le egy asztalról az üres tányérokat - mindent Pacey-re sózva - majd az utsó két tányért magánál tartva elindul. képváltás, Joeynál semmilyen tányér nincs, majd újabb képváltás és Joey min. 1 tányért letesz a kezéből.
de volt benne egy másik is. amikor Joeyt elhívta Pacey a bulira és Joey a Jégbüfében lévő teltház kellős közepén dolgozva vadul pakolja le egy asztalról az üres tányérokat - mindent Pacey-re sózva - majd az utsó két tányért magánál tartva elindul. képváltás, Joeynál semmilyen tányér nincs, majd újabb képváltás és Joey min. 1 tányért letesz a kezéből.
igen így kell írni. most elgondolkoztam. tényleg? hmm... ki tudja, hány sráccal találták az ágyban?bizsu írta:Nekem egy logikai baki tűnt föl a részben. Jen ebben a részben Billyről mondja, hogy vele találták meg őt a szülői ágyban, a 4. évadban meg Drew (így kell írni????)-ról állítja ugyanezt.
a tegnapi (2.01) részben is volt egy bibi - vagyis inkább "lustaság" vagy időhiány vagy ki tudja mi okozta? netán hiba a mátrixban?
ha alaposabban megfigyelitek a D+Joey randi végén a hintánál azt a híres 2. és 3.csókot, szerintem tök ugyanaz a felvétel, csak egyik sokkal közelebbről.... (kicsit túl nagy D+J fan voltam, h ilyeneket is kiszúrtam? )
ha alaposabban megfigyelitek a D+Joey randi végén a hintánál azt a híres 2. és 3.csókot, szerintem tök ugyanaz a felvétel, csak egyik sokkal közelebbről.... (kicsit túl nagy D+J fan voltam, h ilyeneket is kiszúrtam? )
És a tegnapi részhez mit szóltok? Pacey kétnapos szülinapjához?
Vagy csak félreértettem vmit?
ugye reggel megvan a "szentbeszéd", aztán P. megbukik a vizsgán, aztán összefutnak D-nal, ahol P. próbál célozgatni, h. aznap van a szülinapja. Aztán a naplós jelenet, aztán ismét összefutás Pacey-vel, ahol D. közli, hogy tegnap beleolvasott J. naplójába... És ezek után a szülinapi buli, ahol többször elmomdják, h. aznap van a szülinapja...
M.
ugye reggel megvan a "szentbeszéd", aztán P. megbukik a vizsgán, aztán összefutnak D-nal, ahol P. próbál célozgatni, h. aznap van a szülinapja. Aztán a naplós jelenet, aztán ismét összefutás Pacey-vel, ahol D. közli, hogy tegnap beleolvasott J. naplójába... És ezek után a szülinapi buli, ahol többször elmomdják, h. aznap van a szülinapja...
M.
hihíííííííííííííííííí! ez eddig fel sem tűnt, de ezt meghallgatom/megnézem még egyszer! klassz! anyám! 2 napig szülinapozik és mégis vacak kedve van? ezt a csávót!Mary írta:És a tegnapi részhez mit szóltok? Pacey kétnapos szülinapjához?
M.
no, végre lehetőségem nyílt rá, hogy ismét meghallgassam eme remek bakit. és a magyar egyértelműen elrontotta. sikerült meghallgatnom orig hanggal is, és azért ott mintha nem lenne egyértelműen elcseszve. igaz, hogy mikor D végre eszmél, azt pont nem értem kristálytisztán, de mintha vmi "today-t" emlegetne, szóval necces. de később, mikor Joeyval is közli ezt a hírt Dawson a magyarban azt mondja: 'ma van P szülinapja", az orig pedig, hogy 'I forgot Pacey's birthday."Mary írta:És a tegnapi részhez mit szóltok? Pacey kétnapos szülinapjához?
M.
és ha már időeltolódásos bakikról van szó, nekem a 2.01-es részben volt egy fura párbeszédem. (mondjuk ott a magyar szinkron csak hülyeségeket beszélt, de mindegy)
szóval Pacey elindulna a rendőrautóval Christy után, ám Andie "megállítja", megtörténik az "eszmecsere", majd Pacey rendőr elengedi a lányt. pár jelenettel később, még mindig ugyanabban a ruciban, mint korábban találkoznak a suliban, ám Andie közli Pacey-vel, hogy álmatlan éjszakája volt emiatt. azért annyira nem lehetnek igénytelenek, h mindketten több napig hordják ugyanazt a rucit.
Arról meg már ugye beszélnem sem kell, hogy a 4. évadban Pacey szülinapja átkerül tél közepére.Mary írta:És a tegnapi részhez mit szóltok? Pacey kétnapos szülinapjához?
M.
Ja, még valami eszembe jutott. Elég érdekes, hogy az első évad utolsó részében kb. kora tavaszi idő van, Joey vastag pulcsiban és farmerdzsekiben mászkál a városban, a második évad első részében pedig, ami elvileg egy nappal később játszódik, már vállpántos felsőben és rövidnadrágban megy iskolába. Ilyen gyorsan változna arrafelé az időjárás?