hiába, a globális felmelegedés csodákra képes.bizsu írta:Arról meg már ugye beszélnem sem kell, hogy a 4. évadban Pacey szülinapja átkerül tél közepére.
Ja, még valami eszembe jutott. Elég érdekes, hogy az első évad utolsó részében kb. kora tavaszi idő van, Joey vastag pulcsiban és farmerdzsekiben mászkál a városban, a második évad első részében pedig, ami elvileg egy nappal később játszódik, már vállpántos felsőben és rövidnadrágban megy iskolába. Ilyen gyorsan változna arrafelé az időjárás?
ez már nekem is feltűnt, de szerintem ezzel nem igazán lehetett nagyon mit kezdeni. az első évad még csak 13 részes volt, tehát tutira nem tartott nyár elejéig a forgatás. még tél sem volt náluk. viszont a 2.évad forgatását szerintem már a szokásos rendben kezdhették - lévén az már normális huszonx rész hosszúságú. és így az évszakokhoz nem tudtak alkalmazkodni.
avagy lehet úgy is értelmezni, hogy amíg Joey csak "szenvedett" Dawson miatt, addig "ősz" volt, ám amint összejöttek, kitavaszodott, sőt, nyár lett Joey lelkében és ez vetült ki? (na jó, műelemzésben soha nem voltam jó )