Mikor lesz látható újra a sori?
Moderátor: ese
- Ronibaba
- Olümposzi istenség
- Kapcsolat:
Mikor lesz látható újra a sori?
Nem lehetne vmit csinálni, hogy folytassák a sorozatot???
Tudom, már egy páran írták a másik fórumba, hogy beírtak, de érkezett azóta vmi válasz v. nem tud vki vmit???
Tudom, már egy páran írták a másik fórumba, hogy beírtak, de érkezett azóta vmi válasz v. nem tud vki vmit???
- Ronibaba
- Olümposzi istenség
- Kapcsolat:
Hát ha vki akarja, akkor itt angolul megismerkedhet a DC képzeletbeli 7. szériájával:
http://www.virtualdc.net/
http://www.virtualdc.net/
- Milga
- Lelkes újonc
Újra van DC!!!!
Éljen!!!!
Végre megtörtént, amire régóta vártunk!!!!
Ha igazat ír a Szines RTV, akkor két hét múlva folytatják a sorozatot és onnan, ahol abbahagytaák, azaz a 417-es résztől.
Úgyhogy rmélem mostmár végre újra fellendül a fórum forgalma, bár ennek az új fórumnak igazán be se indult.
Szóval újar be lehet élesíteni a videókat, mert folytatódik a DC!!!!!!!!!
Ha igazat ír a Szines RTV, akkor két hét múlva folytatják a sorozatot és onnan, ahol abbahagytaák, azaz a 417-es résztől.
Úgyhogy rmélem mostmár végre újra fellendül a fórum forgalma, bár ennek az új fórumnak igazán be se indult.
- Ronibaba
- Olümposzi istenség
- Kapcsolat:
Re: Újra van DC!!!!
Sziasztok visszajöttem!!!Milga írta:Éljen!!!!
Igen-igen, én is olvastam! Ez egyszerűen fantasztikus!!!!
- Milga
- Lelkes újonc
Nekem is eszembe jutott, de úgy emlékszem, hogy már épp abbahagyták a sorozatot, amikor áttért az rtl hogy csak a második időmérőt közvetíti. Ez viszont csak egy órás és ha kettőtöl nyomják akkor háromtól már nyugodtan adhatják a Dawsont.asdf írta:Haaaaat. Ahogy kiszamoltam, pont a forma1 kezdete elotti heten lesz az 5. season utso resze. En ezt nem tartom tul biztatonak...
Remélem így is fogják csinálni, legalábbis ha van egy csöpp eszül mert szerintem sokkal nagyobb a nézettsége mint a környékén lévő akármelyiknek, bár azért jobb lenne, ha nem egyszerre adnák a Sliders-szel bár fogadok hogy direkt van így.
Szóval én reménykedem hogy nem lesz gond a forma 1-gyel sem és mostmár egyszerre végigadják meg a záró epizódokat is.
( Esetleg újra kezdenék : ) )
ha megnézed az előtted hozzászóló az "Elküldve: Szer. Jan. 12, 2005 9:41 pm" szólt hozzá a témához, szóval ez már nem aktuális. Legjobb tudomásom szerint nem vetítik most Magyarországon sehol. Jelenleg izgatottan várjuk a dvd-megjelenéstDelilah írta:őőő én igyekeztem nézni a műsorban, de nem láttam msotanában sehol... akkor most adják? nem adják? vagy már le is ment? vége van?
- Delilah
- Őstag
- Kapcsolat:
na! hát erre vártam hol, mikor, melyik részek lesznek? gondolom nem a legelejésről lesz.... vagy igen? mert akkor végre elkezdhetem nézniconstrux írta:Igen, április 10-től!havrilob írta:Én azt hallottam, hogy 2-3 héten belül elkezdi az RTL Klub az ismétlést.
(A Részek topikba írtuk, de lám, van erre is külön témánk! )
- temesed
- Főisten
- Kapcsolat:
e részek topikban megvan, h hol mikor mettol!Delilah írta:na! hát erre vártam hol, mikor, melyik részek lesznek? gondolom nem a legelejésről lesz.... vagy igen? mert akkor végre elkezdhetem nézniconstrux írta:Igen, április 10-től!havrilob írta:Én azt hallottam, hogy 2-3 héten belül elkezdi az RTL Klub az ismétlést.
(A Részek topikba írtuk, de lám, van erre is külön témánk! )
a balanced diet is a cookie - in each hand
Egyébként szerintem nyugodtan várhatjátok a DVD megjelenést, mert egyre kevesebb esély van rá...
Csak egy rövidke idézet:
u.i.: Elnézést a hozzászólás hangvételéért, de egyszerűen nem tudtam elmenni Kornbabe "kedves" hozzászólása mellett....
Csak egy rövidke idézet:
Na de úgy látom itt rengeteg türelmes ember van...Másik kategóriába tartoznak azok a Warner-kötődésű sorozatok, amire más gyártó megléte miatt nem igazán lehet számítani a kiadótól, ezek a Dallas, a Dawon és a haverok (Dawson's Creek), valamint a Bűbájos boszorkák (Charmed) - de hát van bőven kiadó a piacon, hogy más behozza őket.
u.i.: Elnézést a hozzászólás hangvételéért, de egyszerűen nem tudtam elmenni Kornbabe "kedves" hozzászólása mellett....
Hát, mi pedig ezen idézet miatt merünk reménykedni a DVD megjelenésében:Atter írta:Egyébként szerintem nyugodtan várhatjátok a DVD megjelenést, mert egyre kevesebb esély van rá...
Csak egy rövidke idézet:Na de úgy látom itt rengeteg türelmes ember van...Másik kategóriába tartoznak azok a Warner-kötődésű sorozatok, amire más gyártó megléte miatt nem igazán lehet számítani a kiadótól, ezek a Dallas, a Dawon és a haverok (Dawson's Creek), valamint a Bűbájos boszorkák (Charmed) - de hát van bőven kiadó a piacon, hogy más behozza őket.
Nem tudom, melyikünknek lesz igaza, de én azért még reménykedem benne, hogy egyszer a kezemben tarthatom majd a magyar változatot!Többször is megírták már a dvd extra. hu oldalon, hogy a Dawson szeria DVD kiadása Magyarországon 2006 őszén várható. A múlt havi Vox újságban is benne volt. Lesz rajta szinkron és felirat is.
Nem tudom, mi bajod van. Előtted már két ember beírt a szinkronokkal kapcsolatban, senki nem reagált rá = senki nem foglalkozik vele. Csak azt írtam le, ami az igazság.Atter írta: u.i.: Elnézést a hozzászólás hangvételéért, de egyszerűen nem tudtam elmenni Kornbabe "kedves" hozzászólása mellett....
-
- Újonc