Tudom, már egy páran írták a másik fórumba, hogy beírtak, de érkezett azóta vmi válasz v. nem tud vki vmit???
Moderátor: ese
Sziasztok visszajöttem!!!Milga írta:Éljen!!!!
Végre megtörtént, amire régóta vártunk!!!!![]()
![]()
Ha igazat ír a Szines RTV, akkor két hét múlva folytatják a sorozatot és onnan, ahol abbahagytaák, azaz a 417-es résztől.![]()
Úgyhogy rmélem mostmár végre újra fellendül a fórum forgalma, bár ennek az új fórumnak igazán be se indult.
Szóval újar be lehet élesíteni a videókat, mert folytatódik a DC!!!!!!!!!
![]()
![]()
Nekem is eszembe jutott, de úgy emlékszem, hogy már épp abbahagyták a sorozatot, amikor áttért az rtl hogy csak a második időmérőt közvetíti. Ez viszont csak egy órás és ha kettőtöl nyomják akkor háromtól már nyugodtan adhatják a Dawsont.asdf írta:Haaaaat. Ahogy kiszamoltam, pont a forma1 kezdete elotti heten lesz az 5. season utso resze. En ezt nem tartom tul biztatonak...
ha megnézed az előtted hozzászóló az "Elküldve: Szer. Jan. 12, 2005 9:41 pm" szólt hozzá a témához, szóval ez már nem aktuális. Legjobb tudomásom szerint nem vetítik most Magyarországon sehol. Jelenleg izgatottan várjuk a dvd-megjelenéstDelilah írta:őőő én igyekeztem nézni a műsorban, de nem láttam msotanában sehol... akkor most adják? nem adják? vagy már le is ment? vége van?
na! hát erre vártamconstrux írta:Igen, április 10-től!havrilob írta:Én azt hallottam, hogy 2-3 héten belül elkezdi az RTL Klub az ismétlést.![]()
(A Részek topikba írtuk, de lám, van erre is külön témánk!)
e részek topikban megvan, h hol mikor mettol!Delilah írta:na! hát erre vártamconstrux írta:Igen, április 10-től!havrilob írta:Én azt hallottam, hogy 2-3 héten belül elkezdi az RTL Klub az ismétlést.![]()
(A Részek topikba írtuk, de lám, van erre is külön témánk!)
hol, mikor, melyik részek lesznek? gondolom nem a legelejésről lesz.... vagy igen? mert akkor végre elkezdhetem nézni
Na de úgy látom itt rengeteg türelmes ember van...Másik kategóriába tartoznak azok a Warner-kötődésű sorozatok, amire más gyártó megléte miatt nem igazán lehet számítani a kiadótól, ezek a Dallas, a Dawon és a haverok (Dawson's Creek), valamint a Bűbájos boszorkák (Charmed) - de hát van bőven kiadó a piacon, hogy más behozza őket.
Hát, mi pedig ezen idézet miatt merünk reménykedni a DVD megjelenésében:Atter írta:Egyébként szerintem nyugodtan várhatjátok a DVD megjelenést, mert egyre kevesebb esély van rá...
Csak egy rövidke idézet:Na de úgy látom itt rengeteg türelmes ember van...Másik kategóriába tartoznak azok a Warner-kötődésű sorozatok, amire más gyártó megléte miatt nem igazán lehet számítani a kiadótól, ezek a Dallas, a Dawon és a haverok (Dawson's Creek), valamint a Bűbájos boszorkák (Charmed) - de hát van bőven kiadó a piacon, hogy más behozza őket.
u.i.: Elnézést a hozzászólás hangvételéért, de egyszerűen nem tudtam elmenni Kornbabe "kedves" hozzászólása mellett....
Nem tudom, melyikünknek lesz igaza, de én azért még reménykedem benne, hogy egyszer a kezemben tarthatom majd a magyar változatot!Többször is megírták már a dvd extra. hu oldalon, hogy a Dawson szeria DVD kiadása Magyarországon 2006 őszén várható. A múlt havi Vox újságban is benne volt. Lesz rajta szinkron és felirat is.
Nem tudom, mi bajod van.Atter írta: u.i.: Elnézést a hozzászólás hangvételéért, de egyszerűen nem tudtam elmenni Kornbabe "kedves" hozzászólása mellett....