Jaj, ez a sztárbaba-rangsoroló.Mary írta:a viván Katie és Tom! Most!
M.
(ahol a 3. a Michelle Williamsé)
M.
Moderátor: ese
olyan nincs, Amerikában ezt mindenki szereti!ese írta:nyilván őt annyira nem köti le ez a sport, mint férjurát?construx írta:Tom Cruise élőben a Sport 2-n!!!
figyeli a Seattle-Washington NFL-meccset a VIP-szektorból és épp telefonál.
...de hol lehet Katie?
"Aranyvirágom, hát tedd már le azt a dzsipót! Nem igaz, hogy még mindig nem tudod megcsinálni a párhuzamos parkolást! Nem érdekel, hogy sír az öledben a gyerek! Meghívom a szektás haverokat vacsorára, ha nem vagy itt öt percen belül!"ese írta:akkor nem tom. lehet, hogy éppen Katie-vel beszélt telefonon és őt navigálta, h hova is kell jönnie, melyik szektorba?
<nehéz sóhaj>temesed írta:de kááááár...pedig az alairasodat elrejtve orizgettem!:Dconstrux írta:eldöntöttem. nem leszek filmsztár.ese írta:lol és egyben juj!
ezek idióta torzszülöttek.
a dec.20-as hajtás kellős közepén, egyik nap végén - este 10 magasságában - egyik barátnőmmel végig sms-eztem a hazautat. ő is akkor indult haza, én is - apró különbség, hogy ő céges karácsonyi buliról, én meg melóból.temesed írta:es mit fog szinkronizalni? a fokakat???? ú-ú-ú-ú-ú-ú-ú-ú-ú
lehet, h oscarra is jelolik!
ne aggódj Edina! zsenge tizenéves koromban én is imádtam az akkor még nagyon helyes mosolyú srácot. de hát igen, azóta én is felnőttem. és Katie-vel való kapcsolata a kezdetektől fogva nevetséges volt...aquarius76 írta:Na, végre megjött az ifjú ara esze.
Vagy elszállt szeme elől a rózsaszín köd.
És én 14 évesen, mikor a Rain Mant láttam, kicsit beleszerettem Cruiseba.
Azóta sokat változott az ízlésem