Ilyen képek láttán én is elgondolkozom. Én amúgy egyre kevésbbé szimpatizálok K. Holmessal. Nem a gyereknek kellene nevelnie a szüleit oly módon, hogy mit követel ki magának, hanem a szülőnek azt mondani dolgokra, hogy NEM. Azt a gyerekcipőboltot/márkát meg nem kellett volna megmutatni a gyereknek, s akkor járhatna egészségesebb lábbeliben. Az ilyen szülők láttán ugrani tudnék. Grrrrconstrux írta:Amerikában minden szarért elveheti a gyámügy a gyereked.
ilyesmiért vajon nem tehetnék meg?
http://velvet.hu/blogok/tejbenvajban/20 ... uri_ruzsa/
Tom Cruise és Katie Holmes
Moderátor: ese
- aquarius76
- Őstag
- aquarius76
- Őstag
Pedig tök elképzelhető. Melyik 5 éves kislány ne próbálná ki az anyukája rúzsát vagy próbálná fel az anyukája magassarkú cipőját. Én is ilyen voltam, ez természetes. Csak engem lelültetett az anyukám, lemosatta a rúzst, és elmagyarázta, hogy mért vagyok még ehhez kicsi, és majd mikor lesz itt az ideje...construx írta:wow. bennem fel sem merült, hogy a gyerek ezek közül bármelyiket maga kérte volna.
Én tükre vagyok minden mosolyoknak,
én azért élek, hogy visszamosolyogjak
én azért élek, hogy visszamosolyogjak
- temesed
- Főisten
- Kapcsolat:
egyetertek veled Bizsu...sajnos ugy tunik ennek a kislanynak mindent megengednek es egy elvielhetetlen kenyes felnottet nevelnek belole...10 ev mulva azzal lesznek tele a lapok h drogosan ittasan randalirozikbizsu írta:Pedig tök elképzelhető. Melyik 5 éves kislány ne próbálná ki az anyukája rúzsát vagy próbálná fel az anyukája magassarkú cipőját. Én is ilyen voltam, ez természetes. Csak engem lelültetett az anyukám, lemosatta a rúzst, és elmagyarázta, hogy mért vagyok még ehhez kicsi, és majd mikor lesz itt az ideje...construx írta:wow. bennem fel sem merült, hogy a gyerek ezek közül bármelyiket maga kérte volna.
a balanced diet is a cookie - in each hand
- construx
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
ha belegondolunk, Drew Barrymore 10 évesen drogfüggő volt..temesed írta:egyetertek veled Bizsu...sajnos ugy tunik ennek a kislanynak mindent megengednek es egy elvielhetetlen kenyes felnottet nevelnek belole...10 ev mulva azzal lesznek tele a lapok h drogosan ittasan randalirozikbizsu írta:Pedig tök elképzelhető. Melyik 5 éves kislány ne próbálná ki az anyukája rúzsát vagy próbálná fel az anyukája magassarkú cipőját. Én is ilyen voltam, ez természetes. Csak engem lelültetett az anyukám, lemosatta a rúzst, és elmagyarázta, hogy mért vagyok még ehhez kicsi, és majd mikor lesz itt az ideje...construx írta:wow. bennem fel sem merült, hogy a gyerek ezek közül bármelyiket maga kérte volna.
Hollywood durva lehet gyerekeknek
de főleg a felnőttek miatt
- Family you can see any time.
But a one-night stand only happens one night.
B.D.
B.D.
- construx
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
ez most csak Katie Tom nélkül - meglehetősen bevállalós módon reklámoz ékszert:
http://velvet.hu/blogok/tejbenvajban/20 ... ie_holmes/
B.D.
B.D.
- Ronibaba
- Olümposzi istenség
- Kapcsolat:
Nekem nem tetszik ez a kép....olyan fura.construx írta:ez most csak Katie Tom nélkül - meglehetősen bevállalós módon reklámoz ékszert:
A videó sokkal jobb.
"A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették hogyan kell repülni."
- koani
- Őstag
Nekem főleg az arca nem tetszik, a teste szerintem nagyon szép, jó alakja van, de az arca valahogy tényleg fura, ahogy írod... Fiatalon olyan kis helyes, bájos arca volt, mostanra meg már szerintem egyrészt túl sovány az arca, másrészt szerintem nem áll jól neki, hogy "megöregedett".Ronibaba írta:Nekem nem tetszik ez a kép....olyan fura.construx írta:ez most csak Katie Tom nélkül - meglehetősen bevállalós módon reklámoz ékszert:
A videó sokkal jobb.
Minden nap közül a legeltékozoltabb, amelyen nem nevettünk.
ezt nagyon jól megfogalmaztad! nekem is vmi ilyesmi járt a fejemben, hogy Joey-ként olyan kis helyes volt, de vhogy nem tudtam kifejezni, hogy mi is a bajom? hát ez!koani írta:Nekem főleg az arca nem tetszik, a teste szerintem nagyon szép, jó alakja van, de az arca valahogy tényleg fura, ahogy írod... Fiatalon olyan kis helyes, bájos arca volt, mostanra meg már szerintem egyrészt túl sovány az arca, másrészt szerintem nem áll jól neki, hogy "megöregedett".Ronibaba írta:Nekem nem tetszik ez a kép....olyan fura.construx írta:ez most csak Katie Tom nélkül - meglehetősen bevállalós módon reklámoz ékszert:
A videó sokkal jobb.
Keine Panik auf der Titanic!
- Ronibaba
- Olümposzi istenség
- Kapcsolat:
Nem, dehogy, csak szerintem lehetne úgy fotózni, ne egy vámpírra hasonlítson.construx írta:most azt várjátok tőle, hogy mindig legyen 18 éves?
Nekem erről a képről nem az jut eszembe, hogy egy szexi nő...inkább, hogy fura. De persze én női szemmel nézem.
Nekem pl. a karja is tök fura, - nemcsak az arca - olyan, mintha egy férfi karja lenne.
"A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették hogyan kell repülni."
- construx
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
szerintem nem.Ronibaba írta:Szerintem ezt most nagyon félremagyarázod, de mindegy...construx írta:elképesztő, mennyire megfordítja a nők véleményét valaki irányába a szimpátiájuk...
de a lényeg, van ott még több fotó is (kattra), ha esetleg az az egy nem tetszett volna.
egyébként azzal én is egyet tudok érteni, hogy nem jó dolog a nőket összevissza sminkelni csak azért, hogy így, úgy vagy amúgy nézzenek ki ("dögös", "vamp", "domina", meg ki tudja, hány ezer ilyen "stílus" létezik még), ez rám soha nincs pozitív hatással. nem tartom igazinak, a mű pedig nem kell. (ezért mondom pl., hogy a Playboyban még sosem láttam olyan nőt, aki különösebben tetszene - de ezt meg a csajok nem hiszik el...)
én leginkább természetes mivoltukban szeretem a csajokat, nem azt mondom, hogy smink nélkül, de szerintem 30 alatt mondjuk nagyrészt felesleges is, másrészt csak annyira, hogy ne változtassa meg az egyéniségüket.
de Katie bizony lassan már félúton lesz a 40 felé, szóval a kislányos imidzsének megtartása akár már perverziónak is felfogható lenne..
hát valószínűleg ebből akar kitörni, illetve próbálgatni magát.
bárcsak filmekben is szerepelne.
B.D.
B.D.