bizsu írta:Én is észrevettem, hogy minden férfi hosszúhaj-mániás, és én sem értem, miért. Karesz az üdítő kivétel!
Sokan tényleg a hosszú hajat szeretik, bár lehet inkább az a rossz, hogy minden médiumból az sugárzik, hogy akkor vagy nőies nő, ha hosszú hullámos hajad van. Miután megbeszéltük ezt egyik ismerősömmel kb azután vágattam én is le, és ő is csak ő egész "fiús" rövidre, és egyikünk sem bánta meg végül
temesed írta:en olyan hajat akarok mint amilyen Katie-nek volt...nem a teljes bubust, hanem a kocos rovid
sajnos legalabb szeptemberig nem vagathatom le a hajzuhatagomat a templomi eskuvo miatt, h tudjanak majd szep konyot hordani...
Szerintem is jól állt Katie-nek az a haj, szóval én támogatom az ötletet így látatlanba és ismeretlenbe
Viszont már gondolkodtam azon én is (bár egyenlőre nem aktuális) hogy milyen hajat szeretnék majd esküvőre, és én nagyon hajlok a sima leengedettre is a konty helyett. Bár lehet azért is van úgy, mert igazság szerint nekem még nem volt soha kontyom, így nem is tudom, az hogy állna.
Minden nap közül a legeltékozoltabb, amelyen nem nevettünk.