dawsonscreek.freeweb.hu - az új oldalunk
Moderátor: ese
- construx
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
dawsonscreek.freeweb.hu - az új oldalunk
A korábbi fórumban anno csak hónapok után derült ki, hogy voltak olyan felhasználók, aki nem is tudtak a Dawson-oldal létezéséről, hanem külön találtak rá a fórumra. Ennek természetesen örülünk , de azért a fórum mégiscsak a honlap része marad (ezúttal már jobban integrálva).
Mindenesetre okulva a múltból, most már a témacímben leírtam az elérhetőséget.
Ebbe a témába tehát az oldallal kapcsolatos véleményeket, ötleteket, javaslatokat várom - és persze szavazhattok is.
Mindenesetre okulva a múltból, most már a témacímben leírtam az elérhetőséget.
Ebbe a témába tehát az oldallal kapcsolatos véleményeket, ötleteket, javaslatokat várom - és persze szavazhattok is.
- Ronibaba
- Olümposzi istenség
- Kapcsolat:
Nem tudom milyen lehetőségek vannak az oldal fejlesztésével kapcsolatban, de esetleg lehetne újabb képeket felrakni + esetleg kis videókat!
Nekem van egy pár ilyen videóm, én esetleg fel tudok ajánlani párat! (Van olyan is, amit én csináltam. )
Illetve lehetne egy olyat is, hogy DC fanok által csinált alkotásoknak egy külön rész. Pl. háttérkép, egy esetleges novella, mondjuk a folytatásról stb.
Nekem van egy pár ilyen videóm, én esetleg fel tudok ajánlani párat! (Van olyan is, amit én csináltam. )
Illetve lehetne egy olyat is, hogy DC fanok által csinált alkotásoknak egy külön rész. Pl. háttérkép, egy esetleges novella, mondjuk a folytatásról stb.
- construx
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Ezek jó ötletek!Ronibaba írta:Nem tudom milyen lehetőségek vannak az oldal fejlesztésével kapcsolatban, de esetleg lehetne újabb képeket felrakni + esetleg kis videókat!
Régebben működött is hasonló a mostanra megtépázott Flash-mentes oldalon, Egyéb menü volt a neve, csak sajnos amikor a tar.hu elvesztette az adatainkat, vele veszett minden. Nekem itthon nincs ADSL-em, így azóta nem próbálkoztam meg feltöltéssel. A freeweb remélhetőleg stabilabb, így hamarosan ez is megtörténhet.
Jövő hét elején nem leszek itt, de utána megpróbálok egyeztetni attissal a menü kibővítéséről.
Apropó: a bal oldali menüsor a főoldalon mindenkinek működik?
- Family you can see any time.
But a one-night stand only happens one night.
B.D.
But a one-night stand only happens one night.
B.D.
- Ronibaba
- Olümposzi istenség
- Kapcsolat:
Na, mivel itt a honlapról van szó, szeretném egy kicsit bereklámozni, hogy van egy Pacey & Joey honlapom (még egy kicsit alakuló félben)!
http://gportal.hu/portal/paceyandjoey/
Vannak már fent videók + néhány kép! De terveim szerint felkerülnek a DC zenék + majd kitalálom mit tegyek fel!
Szóval PJ rajongók, kukkantsatok be! De azért nem csak ők jöhetnek!
http://gportal.hu/portal/paceyandjoey/
Vannak már fent videók + néhány kép! De terveim szerint felkerülnek a DC zenék + majd kitalálom mit tegyek fel!
Szóval PJ rajongók, kukkantsatok be! De azért nem csak ők jöhetnek!