Íme az új fórum!
Moderátor: ese
- construx
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
az ilyen botokból minden nap több regisztrál, de a védelmi rendszernek hála nem nagyon szoktak tudni írni.Joss írta:Regisztált egy nagyon fura új "tag", bizonyos Erenskesect. Profilja szerint Mongóliában él, biztosításokkal foglalkozik. Le kellene törölni amilyen hamar csak lehet, mielőtt még szétspameli a fórumot
a botok folyamatosan törlésre kerülnek.
- Family you can see any time.
But a one-night stand only happens one night.
B.D.
B.D.
- aquarius76
- Őstag
- construx
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
veled még nem fordult elő, hogy regisztráltál valahova, aztán soha többé nem jártál arra?aquarius76 írta:Karesz, szerinted miért regisztráltak koani óta vagy kilencen, ha soha nem írnak? Ennyire szeretnek minket olvasni?
B.D.
B.D.
- aquarius76
- Őstag
akkor hajrá! ha jól tudom, sajnos ehhez csak neked van jogosultságod. én sem értem túlzottan a sok néma tag értelmét, és szívem szerint én is jelentősen megnyírbálnám a létszámukat. az, hogy bizonyos topicokok le vannak tiltva, nem sokat ér...construx írta:jaaa, az más, akkor igen!temesed írta:pppffffffconstrux írta:nem.
Keine Panik auf der Titanic!
- temesed
- Főisten
- Kapcsolat:
en orulnek, ha komolyan is gondolnad, mert ismerjuk egymast vagy 5-6 eve es engem spec nagyon zavar a rengeteg kosza regelo, akiknek azert jogkoruk van h mindenbe beleolvassanak...es azert mi itt osztunk meg szemelyes jellegu dolgokat is. vagy csak siman elkezdunk felszinesek lenni a biztonsagunk erdekeben, biztos sokat fog javitani a forum minosegen es ertekenese írta:de igen, csak szeretjük nem kihallani belőle és így lecsapni az első adandó lehetőségre, hogy rosszul halljuk.construx írta:ti nem értitek az iróniát?
a balanced diet is a cookie - in each hand
- construx
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
ezt a vitát nem indítjuk újra. senki nem olvassa a fórumot, aki nem tartozik ide, viszont szeretném, ha mindenki látná, mennyien ránk találtak már ránk az évek hosszú sora alatt.temesed írta:en orulnek, ha komolyan is gondolnad, mert ismerjuk egymast vagy 5-6 eve es engem spec nagyon zavar a rengeteg kosza regelo, akiknek azert jogkoruk van h mindenbe beleolvassanak...es azert mi itt osztunk meg szemelyes jellegu dolgokat is. vagy csak siman elkezdunk felszinesek lenni a biztonsagunk erdekeben, biztos sokat fog javitani a forum minosegen es ertekenese írta:de igen, csak szeretjük nem kihallani belőle és így lecsapni az első adandó lehetőségre, hogy rosszul halljuk.construx írta:ti nem értitek az iróniát?
B.D.
B.D.
- temesed
- Főisten
- Kapcsolat:
a statisztika mindent visz?construx írta:ezt a vitát nem indítjuk újra. senki nem olvassa a fórumot, aki nem tartozik ide, viszont szeretném, ha mindenki látná, mennyien ránk találtak már ránk az évek hosszú sora alatt.temesed írta:en orulnek, ha komolyan is gondolnad, mert ismerjuk egymast vagy 5-6 eve es engem spec nagyon zavar a rengeteg kosza regelo, akiknek azert jogkoruk van h mindenbe beleolvassanak...es azert mi itt osztunk meg szemelyes jellegu dolgokat is. vagy csak siman elkezdunk felszinesek lenni a biztonsagunk erdekeben, biztos sokat fog javitani a forum minosegen es ertekenese írta: de igen, csak szeretjük nem kihallani belőle és így lecsapni az első adandó lehetőségre, hogy rosszul halljuk.
a balanced diet is a cookie - in each hand
- construx
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
ÉÉÉS ELÉRTÜK A KEREK 46-OT!!!
ha jól emlékszem, a fórum történetében még soha nem volt példa ilyen magas napi hozzászólás-arányra (akinek könyvelő az anyukája, utánanézhet) - szóval mindenkinek köszi, aki részt vett benne, és csak így tovább!!!
be ne álljon a szátok!
ha jól emlékszem, a fórum történetében még soha nem volt példa ilyen magas napi hozzászólás-arányra (akinek könyvelő az anyukája, utánanézhet) - szóval mindenkinek köszi, aki részt vett benne, és csak így tovább!!!
be ne álljon a szátok!
B.D.
B.D.
még jó, hogy meghagytad az opciót, hogy csak utánanézhet az, akinek könyvelő az anyukája. bár a napokban volt róla pont szó így családi körben, hogy Anyukám is könyvelő, de én ennek tutira nem nézek utána.
amúgy pedig Sztikének bejött a sejtése. a keddi őrületetek úgy tűnik megtette hatását.
amúgy pedig Sztikének bejött a sejtése. a keddi őrületetek úgy tűnik megtette hatását.
ez?construx írta:és mi volt a lelkesedés?ese írta:ebben mi volt a morgolódás?construx írta:ezt a morgolódós lelkesedést...
hidd el! emellett a szobámat háromszor körbetáncoltam és négy cigánykereket is hánytam.ese írta:amúgy pedig Sztikének bejött a sejtése. a keddi őrületetek úgy tűnik megtette hatását.
anyám! ez annyira metafórikus volt. ezt már nehezen értelmezem ....construx írta:komolyan, néha olyan vagy, mint az elefánt a porcelánboltban.
belépsz, és kidurrogatod lelkem piros luftballonjait.
ettől függetlenül hidd el, én tényleg nagyon örülök ennek. és jót mosolyogtam, amikor olvastam, mert tényleg igaza lett Sztikének. ő komolyan megjósolta, hogy ezzel a keddi nappal mi új rekordot fogunk dönteni. és bejött!