igen, lecci!!!!! evfordulos talalkozo??? vagy jubileumi? )))construx írta:csinálhatunk ám külön topikot a dolognak!
Íme az új fórum!
Moderátor: ese
- construx
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
ese írta:Karesz, azzal mit lehet kezdeni, ha a pü-kben semmit nem látni a hsz-ből, amit kapunk, csak akkor ha Idézetként rákattintunk? úgy néz ki, mintha egy tök üres üzit kaptál volna...
én ilyet még nem tapasztaltam...
- Family you can see any time.
But a one-night stand only happens one night.
B.D.
B.D.
- koani
- Őstag
Nálam is ugyanez a helyzet, de furcsa módon, csak amikor Évivel váltunk üzenetet. Nórival nem volt gond, mással pedig mostanában nem váltottam levelet, de korábban sem volt ilyen problémám. Viszont most a képek kapcsán, nálam is mindig ez volt, hogy csak ha rámentem, hogy idézet akkor lett számomra látható, az amit küldtél Évi.... Furcsálltam is, de azt hittem csak nálam van a gond.ese írta:Karesz, azzal mit lehet kezdeni, ha a pü-kben semmit nem látni a hsz-ből, amit kapunk, csak akkor ha Idézetként rákattintunk? úgy néz ki, mintha egy tök üres üzit kaptál volna...
Minden nap közül a legeltékozoltabb, amelyen nem nevettünk.
- construx
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
akkor Évivel lehet valami baja a rendszernek..koani írta:Nálam is ugyanez a helyzet, de furcsa módon, csak amikor Évivel váltunk üzenetet. Nórival nem volt gond, mással pedig mostanában nem váltottam levelet, de korábban sem volt ilyen problémám. Viszont most a képek kapcsán, nálam is mindig ez volt, hogy csak ha rámentem, hogy idézet akkor lett számomra látható, az amit küldtél Évi.... Furcsálltam is, de azt hittem csak nálam van a gond.ese írta:Karesz, azzal mit lehet kezdeni, ha a pü-kben semmit nem látni a hsz-ből, amit kapunk, csak akkor ha Idézetként rákattintunk? úgy néz ki, mintha egy tök üres üzit kaptál volna...
küldjetek mindketten nekem egy pü-t, hogy megvizsgálhassam a szituációt!
B.D.
B.D.
- temesed
- Főisten
- Kapcsolat:
dettokoani írta:Nálam is ugyanez a helyzet, de furcsa módon, csak amikor Évivel váltunk üzenetet. Nórival nem volt gond, mással pedig mostanában nem váltottam levelet, de korábban sem volt ilyen problémám. Viszont most a képek kapcsán, nálam is mindig ez volt, hogy csak ha rámentem, hogy idézet akkor lett számomra látható, az amit küldtél Évi.... Furcsálltam is, de azt hittem csak nálam van a gond.ese írta:Karesz, azzal mit lehet kezdeni, ha a pü-kben semmit nem látni a hsz-ből, amit kapunk, csak akkor ha Idézetként rákattintunk? úgy néz ki, mintha egy tök üres üzit kaptál volna...
a balanced diet is a cookie - in each hand
lehet, hogy túl sok Fringe-t néztem mostanság, de most nagyon nem értek valamit...
a főoldalon látom, hogy a Kvíz topic-ok valamelyikében Roni írt egy új hsz-t. 3:33-kor.
belemegyek, hogy lássam melyik topicba is írt, és sehol nem találom. egyiket se jelzi, hogy új hsz lenne benne és dátum és felhasználó szerint sem találom Roni hsz-ét.
somebody help me!!!!
na, most már nem látom az új hsz jelzést a főoldalon se.
a főoldalon látom, hogy a Kvíz topic-ok valamelyikében Roni írt egy új hsz-t. 3:33-kor.
belemegyek, hogy lássam melyik topicba is írt, és sehol nem találom. egyiket se jelzi, hogy új hsz lenne benne és dátum és felhasználó szerint sem találom Roni hsz-ét.
somebody help me!!!!
Keine Panik auf der Titanic!
- Ronibaba
- Olümposzi istenség
- Kapcsolat:
Mert töröltem.ese írta:lehet, hogy túl sok Fringe-t néztem mostanság, de most nagyon nem értek valamit...
somebody help me!!!!
"A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették hogyan kell repülni."
Igen, ebben mertem bízni....Ronibaba írta:Mert töröltem.ese írta:lehet, hogy túl sok Fringe-t néztem mostanság, de most nagyon nem értek valamit...
somebody help me!!!!
Keine Panik auf der Titanic!
- construx
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
úgy emlékszem, nagyjából azóta, hogy a fórum megint elkezdett akadozni..ese írta:csak puszta kíváncsiságból kérdezem. a freeweb mióta írja a nevét i-vel? (friweb)
felteszem, az ügyfeleik annyira képzetlenek angolból, hogy sokan képesek voltak fonetikusan beírni a címet, ezért gondolták úgy, hogy lépniük kell valamit.
B.D.
B.D.
- construx
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
ilyesmivel még nem találkoztam. szerintem egyszerűen engedélyeztesd, ha tűzfal mögött vagy. nem tudom, mire lehet allergiás.temesed írta:sajnos az oldal ugy jelenik meg nekem h highly malicious website....es minden alkalommal megkerdezi h biztos h meg akarom e nyitni.....ezzel tudtok kezdeni vmit?
más is tapasztalt hasonlót?
B.D.
B.D.
- koani
- Őstag
én szerencsére nem.construx írta:ilyesmivel még nem találkoztam. szerintem egyszerűen engedélyeztesd, ha tűzfal mögött vagy. nem tudom, mire lehet allergiás.temesed írta:sajnos az oldal ugy jelenik meg nekem h highly malicious website....es minden alkalommal megkerdezi h biztos h meg akarom e nyitni.....ezzel tudtok kezdeni vmit?
más is tapasztalt hasonlót?
- construx
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
mivel a freeweb úgy tűnik, mindenképp fizetőssé teszi magát (érzitek a finom iróniát a nevükkel?), valószínűleg hamarosan költöznünk kell.
a lehetőségeket még vizsgáljuk, sajnos láthatóan egyre kevesebb a megbízható elérést biztosító ingyenes, php-t, mysql-t is futtatni képes tárhely.
mindenesetre a tippeket, ötleteket, javaslatokat szívesen vesszük, hogy ne tűnjön el végleg a fórum.
a legnagyobb nehézséget a mostanra felgyűlt többszáz megabájtnyi fórumadatbázis átvitele (és a már most megbízhatatlannak bizonyuló szolgáltatók, mint pl. az uw és az atw) okozza.
de nem adjuk fel.
a lehetőségeket még vizsgáljuk, sajnos láthatóan egyre kevesebb a megbízható elérést biztosító ingyenes, php-t, mysql-t is futtatni képes tárhely.
mindenesetre a tippeket, ötleteket, javaslatokat szívesen vesszük, hogy ne tűnjön el végleg a fórum.
a legnagyobb nehézséget a mostanra felgyűlt többszáz megabájtnyi fórumadatbázis átvitele (és a már most megbízhatatlannak bizonyuló szolgáltatók, mint pl. az uw és az atw) okozza.
de nem adjuk fel.
B.D.
B.D.
- koani
- Őstag
Nekem elég érdekesen alakul, ha alapból próbálok belépni (friwebes címmel, ami elvileg jó) akkor eljutok a bejelentkezésig beírom a nevet, jelszót, és utána hibát ír ki, viszont ha közvetlenül ezután rákattintok az Évi által e-mailben küldött linkre, (amivel előtte is kezdem az egész hercehurcát) akkor már bejelentkezettként jön fel az oldal és tudok mindent csinálni... Szóval elég fura... Remélem megoldódik a tárhely!Muncika írta:Remélem sikerül megoldani... (örülök, hogy most be tudtam lépni, mert a napokban nem nagyon sikerült)
Nálam ez úgy műkodik, hogy a belépés után nekem is hibát ír ki, de ha nyomok egy vissza gombot mégis be vagyok jelentkezve. Ami még megszűnt a számomra, hogy a topicok előtti kis narancssárga ikonra kattintva eddig mindig odaugrott a legfrissebb hozzászólásokhoz, de most ha erre kattintok, szintén hibát ír ki.koani írta:Nekem elég érdekesen alakul, ha alapból próbálok belépni (friwebes címmel, ami elvileg jó) akkor eljutok a bejelentkezésig beírom a nevet, jelszót, és utána hibát ír ki, viszont ha közvetlenül ezután rákattintok az Évi által e-mailben küldött linkre, (amivel előtte is kezdem az egész hercehurcát) akkor már bejelentkezettként jön fel az oldal és tudok mindent csinálni... Szóval elég fura... Remélem megoldódik a tárhely!Muncika írta:Remélem sikerül megoldani... (örülök, hogy most be tudtam lépni, mert a napokban nem nagyon sikerült)
Én tükre vagyok minden mosolyoknak,
én azért élek, hogy visszamosolyogjak
Be van jelölve, de ettől még néha előfordul, hogy a böngésző kidob v. ilyesmi.construx írta:könyörgöm, jelöljétek be a beléptetve tartó kis pipát!
én sosem lépek ki, nem is volt ilyen gondom
ettől függetlenül hamarosan minden bizonnyal költöznünk kell
- construx
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
velem még sosem fordult elő.bizsu írta:Be van jelölve, de ettől még néha előfordul, hogy a böngésző kidob v. ilyesmi.construx írta:könyörgöm, jelöljétek be a beléptetve tartó kis pipát!
Firefoxot használok.
B.D.
B.D.
Nem a böngésző hibája, hanem a gépemé, ami elég régi már. Mindenfajta böngésző lefagy benne néha, az újraindítás után pedig újra be kell jelentkeznem a fórumra. Ez van, együtt tudok vele élni...construx írta:velem még sosem fordult elő.bizsu írta:Be van jelölve, de ettől még néha előfordul, hogy a böngésző kidob v. ilyesmi.construx írta:könyörgöm, jelöljétek be a beléptetve tartó kis pipát!
Firefoxot használok.
- construx
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
ezt régebben az enyém is csinálta.. vagyis inkább a régebbi gépem.bizsu írta:Nem a böngésző hibája, hanem a gépemé, ami elég régi már. Mindenfajta böngésző lefagy benne néha, az újraindítás után pedig újra be kell jelentkeznem a fórumra. Ez van, együtt tudok vele élni...construx írta:velem még sosem fordult elő.bizsu írta: Be van jelölve, de ettől még néha előfordul, hogy a böngésző kidob v. ilyesmi.
Firefoxot használok.
az új frissítések viszont sokat segítettek a problémákon, esetleg próbáld feltenni a legújabb verziót.
B.D.
B.D.
- construx
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
Póló
Ja igen: "Íme az új fórum!"
MEGÉRKEZETT FÓRUMUNK HIVATALOS PÓLÓJA!
Ez persze csak vicc, de szerintem remekül néz ki, szóval aki teheti, vegye, jól fogunk benne mutatni a találkozókon!
(Nem én forgattam el, hanem a képfeltöltő oldal, nem tudom miért.. Katt a képre, az elvisz a feltöltőoldalra, majd ott is katt rá, és akkor már nem lesz elforgatva!)
MEGÉRKEZETT FÓRUMUNK HIVATALOS PÓLÓJA!
Ez persze csak vicc, de szerintem remekül néz ki, szóval aki teheti, vegye, jól fogunk benne mutatni a találkozókon!
(Nem én forgattam el, hanem a képfeltöltő oldal, nem tudom miért.. Katt a képre, az elvisz a feltöltőoldalra, majd ott is katt rá, és akkor már nem lesz elforgatva!)
B.D.
B.D.