Jubileumi találkozó
Moderátor: ese
- koani
- Őstag
ugye én is Pestiként, azt mondom nekem mindegy, melyikbe megyünk, főleg, hogy egyikben sem voltam még. És a leírások alapján mindkettő szimpatikus.aquarius76 írta:Mivel én pesti vagyok, nekem mindegy, hogy hova megyünk. A barbárnak hangulatos a külön babzsákos része, finom a kávé, tea, sütemény, a másikban meg még nem voltam.Tényleg kellene dönteni, mert helyet kellene foglalni, nehogy ott álljunk hely nélkül.
Minden nap közül a legeltékozoltabb, amelyen nem nevettünk.
no ez jó kérdés.Ronibaba írta:Most akkor hányan leszünk???
szerintem a pestiek fixen jönnek:
Dinus, Zsuzsi, Roni, Koani és én
Klarus hazatér angol honból, csakhogy lásson minket.
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Eszti is ígérte magát, de neki még 50%, hogy tényleg tud-e jönni?
Karesz - szokás szerint - kéreti magát.....
Móni? - hű Móni, te mit is mondtál? vmiért az rémlik, hogy te most nem tudsz jönni, de cáfolj meg, ha tévedek (és akkor ezer bocsi és egy anyamedve a tévedésemért)
és Marcsi sajna nem tud csatlakozni hozzánk...
így, ha jól számolom, 6-an már fixen leszünk, de akár 9 fő is összejöhet.
ugye nem hagytam ki senkit????
Keine Panik auf der Titanic!
Én sajnos novemberben semmiképp nem tudok menni. Most hogy végre összejött a munka, novemberben szombatonként is dolgozni kell, december meg csak szinte fél hónap..ese írta:Móni? - hű Móni, te mit is mondtál? vmiért az rémlik, hogy te most nem tudsz jönni, de cáfolj meg, ha tévedek (és akkor ezer bocsi és egy anyamedve a tévedésemért)Ronibaba írta:Most akkor hányan leszünk???
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
(Decemberben viszont Pesten leszek valamelyik szombaton, akkor aki ráér, mindenképp szívesen találkoznék. de ez még a jövő kérdése)
- temesed
- Főisten
- Kapcsolat:
ezt en sem ertem....Karesz mondta h jonconstrux írta:ez honnan jött?ese írta:Karesz - szokás szerint - kéreti magát.....
Szamitasaim szerint leszunk biztosan heten es Sztike meg kerdeses, vele egyutt 8-an, ami egesz szep szam! juheeeeee
dontsuk el hogy mikor kezdjuk es hogy HOL talalkozunk...
Sugar - nem tudtam h foglalni kell asztalt, mondjuk az kicsit gaz, h akkor meg 1500-ot kell fogyasztani...a Barbarban azt hiszem 1000/fo fogyasztast kernek ha lefoglaljuk a babzsakos reszt, ami egesz hangulatos tenyleg...Roni hsz-e utan en mar lehet h a Barbarra szavazok (nem fogok magamba tomni 3 sutit csak azert h meglegyen a fogyasztas)
a balanced diet is a cookie - in each hand
- construx
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
ezt némileg cáfolandó, most néztem meg az Eseménynaptárat.
mindig, szóval mindig vasárnap vannak a hazai BL-meccseink, erre mit látok?
november 13 és november 20 a két utolsó...
biztos a hülye Viasat miatt kell átpakolgatni, akik nem elég, hogy nem is mindig a helyszínről közvetítenek, mostanában közvetíteni is alig bírnak!
hú, most mérges vagyok.
november 13 és november 20 a két utolsó...
biztos a hülye Viasat miatt kell átpakolgatni, akik nem elég, hogy nem is mindig a helyszínről közvetítenek, mostanában közvetíteni is alig bírnak!
![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
hú, most mérges vagyok.
- Family you can see any time.
But a one-night stand only happens one night.
B.D.
B.D.
- Ronibaba
- Olümposzi istenség
- Kapcsolat:
Mondjuk, ha megeszel egy sütit + iszol valamit, már szerintem akkor eléred vele az 1500 Ft-ot, mert a Sugar nem kicsit drága!!!temesed írta:dontsuk el hogy mikor kezdjuk es hogy HOL talalkozunk...
Sugar - nem tudtam h foglalni kell asztalt, mondjuk az kicsit gaz, h akkor meg 1500-ot kell fogyasztani...a Barbarban azt hiszem 1000/fo fogyasztast kernek ha lefoglaljuk a babzsakos reszt, ami egesz hangulatos tenyleg...Roni hsz-e utan en mar lehet h a Barbarra szavazok (nem fogok magamba tomni 3 sutit csak azert h meglegyen a fogyasztas)
Vannak tányérdesszertek, azok árai mind 1000 Ft fölöttiek. A sütik 500-700 Ft közé esnek. A shake-k úgy 650-700 Ft-ok.
Ezt mindenképpen mérlegelni kell!
![Kép](http://kepkezelo.com/images/axhi2mq1o7rgyo0qqqi.jpg)
"A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették hogyan kell repülni."
- temesed
- Főisten
- Kapcsolat:
ez azt jelenti h nem jossz?construx írta:ezt némileg cáfolandó, most néztem meg az Eseménynaptárat.
november 13 és november 20 a két utolsó...![]()
![]()
![]()
biztos a hülye Viasat miatt kell átpakolgatni, akik nem elég, hogy nem is mindig a helyszínről közvetítenek, mostanában közvetíteni is alig bírnak!![]()
![]()
![]()
hú, most mérges vagyok.
- construx
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
szerinted?temesed írta:ez azt jelenti h nem jossz?construx írta:ezt némileg cáfolandó, most néztem meg az Eseménynaptárat.
![]()
![]()
biztos a hülye Viasat miatt kell átpakolgatni, akik nem elég, hogy nem is mindig a helyszínről közvetítenek, mostanában közvetíteni is alig bírnak!![]()
![]()
![]()
hú, most mérges vagyok.
- Family you can see any time.
B.D.
B.D.
- temesed
- Főisten
- Kapcsolat:
2 megoldas lehetseges - vagy attesszuk 27-re, hogy Karesz is ott tudjon lenni, de akkor meg Sztike nem tud jonni, vagy talalkozunk most szombaton....bar Sztikenek meg igy is kerdeses....
en azt szeretnem ha minel tobben ott lennenek, az lenne az igazi unneples
de persze megertheto, h ha ez nehezen valosithato meg
en azt szeretnem ha minel tobben ott lennenek, az lenne az igazi unneples
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
- koani
- Őstag
Huha, egyre bonyolódik a találkatemesed írta:2 megoldas lehetseges - vagy attesszuk 27-re, hogy Karesz is ott tudjon lenni, de akkor meg Sztike nem tud jonni, vagy talalkozunk most szombaton....bar Sztikenek meg igy is kerdeses....
en azt szeretnem ha minel tobben ott lennenek, az lenne az igazi unneplesde persze megertheto, h ha ez nehezen valosithato meg
Viszont lenne egy technikai kérdésem a fogyasztásos dologgal kapcsolatban: a Sugarban ebbe az 1500 Ft-os fogyasztásba nem számít mondjuk az bele, ha veszek cukrot, csokit, bármit, amit elviszek haza, mondjuk ajándékba? Vagy konkrétan ott helyben kell ekkora értékben fogyasztanom? Csak mert nem világos számomra, nem vagyok annyira otthon ezekben a dolgokban
- Ronibaba
- Olümposzi istenség
- Kapcsolat:
Konkrétan ott kell fogyasztani!koani írta:Huha, egyre bonyolódik a találkaNekem igazából a 27-e is jó, meg ugye a most szombat is, szóval ahogy gondoljátok, én szívesen megismernék minél több mindenkit személyesen is
Viszont lenne egy technikai kérdésem a fogyasztásos dologgal kapcsolatban: a Sugarban ebbe az 1500 Ft-os fogyasztásba nem számít mondjuk az bele, ha veszek cukrot, csokit, bármit, amit elviszek haza, mondjuk ajándékba? Vagy konkrétan ott helyben kell ekkora értékben fogyasztanom? Csak mert nem világos számomra, nem vagyok annyira otthon ezekben a dolgokban
"A barátok angyalok, akik mindig segítenek, ha a szárnyaink elfelejtették hogyan kell repülni."
Nem is tudom, kinek a szlogene a "video"...construx írta:szerinted?temesed írta:ez azt jelenti h nem jossz?construx írta:ezt némileg cáfolandó, most néztem meg az Eseménynaptárat.
![]()
![]()
![]()
![]()
hú, most mérges vagyok.
Btw, 27-e nekem sem jó.
Én tükre vagyok minden mosolyoknak,
én azért élek, hogy visszamosolyogjak
én azért élek, hogy visszamosolyogjak
- aquarius76
- Őstag
gyerekek, a 27-e úgy tűnik többeknek nem jó. nekem spec suli szempontjából jó lenne (aznap nem lesz órám), de ne halogassuk, mert lassan beindul a feltöltési időszak a cégnél és a vizsgaidőszak (még ha csak elő-) a suliban, szóval minél későbbre tesszük, én annál kevésbé leszek mobil...
Keine Panik auf der Titanic!
- temesed
- Főisten
- Kapcsolat:
a vasarnap tokjooo otlet Bizsu!! mert szombaton igazabol lenne masik 2 programom, de miattatok lemondtam, de ha vasarnapra tennenk at a talalkozot, akkor igy minden szepen beleferne....ese írta:nekem jó a 14-e is. nyitva vannak a vendéglátó helyek aznap is, ugye?bizsu írta:És nem lehetne vasárnapra tenni? Mondjuk 14-re vagy 21-re?
most mar csak az a kerdes, hogy mindenki raer e? en a 14-ire szavazok, mert lehet h a honap vegin R jon utanam, hogy a hetveget Budapesten toltsuk...
Evi, szerintem akkor is nyitva van minden, bar utana nezhetunk
- Ronibaba
- Olümposzi istenség
- Kapcsolat:
Hát nekem az van, hogy a 14. nem nagyon lesz jó, mert de. színházba megyek, aztán utána apukám szülinapját ünnepeljük. Mondjuk az a kérdés, hogy mikor lenne a tali? Mert talán úgy 3-tól lehet ráérnék, de előbb semmiképpen sem!
- koani
- Őstag
A 14-e sajnos nekem se nagyon jó, illetve én meg pont 3-tól megyek színházba, és az eléggé kettészeli a napot, szóval szerintem nem nagyon tudnánk úgy alakítani, hogy jó legyen. Hiszen előtte azért ott kell lenni, és ráadásul nem is Pesten, hanem Szigethalmon lesz az előadás, úgyhogy még a utazást is bele kellene kalkulálni. Szóval ha 14. akkor az nekem elég necces/esélytelen.
De ettől függetlenül, ha a többség arra szavaz, akkor menjetek nyugodtan, és max csúszik a megismerkedésünk.
- temesed
- Főisten
- Kapcsolat:
akkor maradjon a szombat, bar lehet h akkor en kesobb tudok csak csatlakozni, mert a terhes baratnom megkert h segitsek neki uj kismama ruhat valasztani, plusz szulinapja alkalmabol is fel kell koszontenem
de ha jol idozitjuk es meg delelott bemegyunk a varosba, akkor delutanra mar el fog faradni, es akkor tudok veletek talalkozni ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
- aquarius76
- Őstag