Jubileumi találkozó
Moderátor: ese
Jubileumi találkozó
Kérésetek számomra parancs! Tessék parancsolni!
Ha infóim nem csalnak, Sztike is fent lesz valamikor Pest City-ben.
Ha infóim nem csalnak, Sztike is fent lesz valamikor Pest City-ben.
Keine Panik auf der Titanic!
én a nov.6-át tutira kilőném. délelőtt suli, délután buli.
illetve 20-át is kilőném, mivel aznap meg este 5-ig sulim van.
illetve 20-át is kilőném, mivel aznap meg este 5-ig sulim van.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ese szer. okt. 27, 2010 8:40 pm-kor.
Keine Panik auf der Titanic!
- aquarius76
- Őstag
- temesed
- Főisten
- Kapcsolat:
nekem a 13 es a 27 lett volna jo...de ha maradunk a 13-anal, akkor meg hamarabb talizhatunk! )bizsu írta:Akkor jó, mert nekem csak az jó.aquarius76 írta:Akkor csak a 13. marad
talaljuk ki hogy hova megyunk es h kb hany ora korul talalkozzunk??!!
koszi Evi, hogy uj topikot nyitottal, XXX
a balanced diet is a cookie - in each hand
- temesed
- Főisten
- Kapcsolat:
en a costa coffe-t passzolnam, szerintem gyenge minosegu a kavejuk, ittam mar naluk nagyon lottyetese írta:you're wellcome.
én a Nyugatinál levő Costa Caffét tudom esetleg javasolni - a hely kellemes, kényelmes, csak a választék nem túl hatalmas.
vagy pedig maradjunk a Barbárnál. az már múltkor is bejött. múlt pénteken voltam ott ismét, és most is nagyon klassz volt.
california coffe to go - naluk egesz jo a kave, es a sutik fele annyiba kerulnek, mint a coffee heaven-ben....vagy ott van a sweet company....ok nem messze vannak az oktogontol, a hogyishivjak reszen (ahol az a sok etterem van)....hat a valasztek csodas csodas!!!!!! amerikai jellegu edessegek, gumibogyok es dekor sutik. az ar kicsit borsos, viszont olyan dolgokat lehet ott enni hogy csuhaj...(es ha latnatok a toalett reszt!!!!! az is edessegbol van kirakva, nagyon vicces!)....a beulos resz az emeleten van, amit tehettek volna sokkal komfortosabba, DE amik ott vannak azt kiiiii keeeeel probalni!
Ez a Sweet Company az, ami az Andrássy úttal párhuzamosan van az egyik mellékutcában? Azt múltkor mi is tök véletlenül fedeztük fel az egyik barátnőmmel. Tényleg nagyon finom cuccok vannak ott, és a berendezés... hihetetlen.temesed írta:en a costa coffe-t passzolnam, szerintem gyenge minosegu a kavejuk, ittam mar naluk nagyon lottyetese írta:you're wellcome.
én a Nyugatinál levő Costa Caffét tudom esetleg javasolni - a hely kellemes, kényelmes, csak a választék nem túl hatalmas.
vagy pedig maradjunk a Barbárnál. az már múltkor is bejött. múlt pénteken voltam ott ismét, és most is nagyon klassz volt.
california coffe to go - naluk egesz jo a kave, es a sutik fele annyiba kerulnek, mint a coffee heaven-ben....vagy ott van a sweet company....ok nem messze vannak az oktogontol, a hogyishivjak reszen (ahol az a sok etterem van)....hat a valasztek csodas csodas!!!!!! amerikai jellegu edessegek, gumibogyok es dekor sutik. az ar kicsit borsos, viszont olyan dolgokat lehet ott enni hogy csuhaj...(es ha latnatok a toalett reszt!!!!! az is edessegbol van kirakva, nagyon vicces!)....a beulos resz az emeleten van, amit tehettek volna sokkal komfortosabba, DE amik ott vannak azt kiiiii keeeeel probalni!
Én tükre vagyok minden mosolyoknak,
én azért élek, hogy visszamosolyogjak
- koani
- Őstag
A 13-a úgy néz ki nekem is jó, és szinte bárhova el tudok menni Budapesten belül, szóval a helyválasztással kapcsolatban nincsenek különleges igényeim Tök fura lesz, ti már ismerősként köszöntitek egymást, én leszek az egyetlen újonc...
Jah ez a Sweet Company nagyon jól hangzik, ez gondolom az a hely, amit már a tv-ben is mutattak néha, ha az akkor az tutinak nézett ki nagyon.
Jah ez a Sweet Company nagyon jól hangzik, ez gondolom az a hely, amit már a tv-ben is mutattak néha, ha az akkor az tutinak nézett ki nagyon.
Minden nap közül a legeltékozoltabb, amelyen nem nevettünk.
- temesed
- Főisten
- Kapcsolat:
igen, az!!!!!! az elso uzletuk Ujpesten nyilt, egy nagyon regota mukodo peksegbol notte ki magat....emlekszem h eppen lattam egy bemutatot rola jo par eve, es nagyon tetszett az, h a szulok regi peksege alapozta meg a lanyuk designer cukraszdajat....aztan ez most terjeszkedik, aminek en orulok, mert kellett mar egy ilyen hely, kicsit dragak az edessegek, de pl ott vettem mindenfele jot a koszoruslanyoknak ajandekba....a gumibogyo egyszeruen isteni, es legalabb 20 fajta izben kaphato....kar h az oktogonnal levo uzletuk ugy el van dugva....
Karesz, en a Keletinel nem igazan ismerek helyet, legfeljebb ha beulunk az Arenaba....de a Keletitol tenyleg nincs messze az oktogon, ha tetszik nektek az otlet, akkor biztos vallalkozik vki arra h atkiser teged
Karesz, en a Keletinel nem igazan ismerek helyet, legfeljebb ha beulunk az Arenaba....de a Keletitol tenyleg nincs messze az oktogon, ha tetszik nektek az otlet, akkor biztos vallalkozik vki arra h atkiser teged
- koani
- Őstag
gumibogyó, mint a szörp a gumi maciknál? és melyik ízt ajánlod belőle? ez felkeltette az érdeklődésem amúgy tényleg jól hangzik, hogy a lány "továbbvitte" a boltot!! (amióta többet sütögetek, egyre inkább kalandoznak a gondolataim egy álom cukrászda felé )temesed írta:igen, az!!!!!! az elso uzletuk Ujpesten nyilt, egy nagyon regota mukodo peksegbol notte ki magat....emlekszem h eppen lattam egy bemutatot rola jo par eve, es nagyon tetszett az, h a szulok regi peksege alapozta meg a lanyuk designer cukraszdajat....aztan ez most terjeszkedik, aminek en orulok, mert kellett mar egy ilyen hely, kicsit dragak az edessegek, de pl ott vettem mindenfele jot a koszoruslanyoknak ajandekba....a gumibogyo egyszeruen isteni, es legalabb 20 fajta izben kaphato....kar h az oktogonnal levo uzletuk ugy el van dugva....
Minden nap közül a legeltékozoltabb, amelyen nem nevettünk.
- aquarius76
- Őstag
Erre gondoltok, ugye? Mármint ami a Paulay Ede utcában van:
http://sugarshop.hu/index.html
Az a Keletiből vagy 1 jármű (kb. 5 megálló) és némi gyaloglás, vagy 2 jármű és kevesebb gyaloglás.
Mondjuk időben a Barbár is kb. annyi, mert oda a Keletiből 1 jármű+ 2 perc gyalog.
Az a Keletiből vagy 1 jármű (kb. 5 megálló) és némi gyaloglás, vagy 2 jármű és kevesebb gyaloglás.
Mondjuk időben a Barbár is kb. annyi, mert oda a Keletiből 1 jármű+ 2 perc gyalog.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára aquarius76 csüt. okt. 28, 2010 10:16 pm-kor.
remek helynek tűűűnikaquarius76 írta:Erre gondoltok, ugye? Mármint ami a Paulay Ede utcában van:
I want to believe!
- aquarius76
- Őstag
Szerintem, legegyszerűbb 7-es --> Blaha, onnan 4-6-os Oktogon, onnan gyalog.aquarius76 írta:Közben szerkesztettem az előzőt
Szóval a Sugarba az 1 járművel való menést nem javasolnám, mert az a troli szerintem ritkán jár és elég car környékről indul. (78-as troli Garay u.-ból indul, nemrég jártam arra, elég rossz környék)
Vagy, ha egy járművel, akkor metróval a Deákig és onnan kb. 15 perc séta.
Sejtettem, hogy Neked tetszeni fog!Sztike írta:remek helynek tűűűnikaquarius76 írta:Erre gondoltok, ugye? Mármint ami a Paulay Ede utcában van:
- aquarius76
- Őstag
Nekem a Blaháig metró+ a 4-6-os Oktogon+ gyalog jutott eszembebizsu írta:Szerintem, legegyszerűbb 7-es --> Blaha, onnan 4-6-os Oktogon, onnan gyalog.aquarius76 írta:Közben szerkesztettem az előzőt
Szóval a Sugarba az 1 járművel való menést nem javasolnám, mert az a troli szerintem ritkán jár és elég car környékről indul. (78-as troli Garay u.-ból indul, nemrég jártam arra, elég rossz környék)
Vagy, ha egy járművel, akkor metróval a Deákig és onnan kb. 15 perc séta.
Karesz, ha gondolod, nekem útba esik a Keleti, mert metróval megyek az Örs vezér tértől.
Ani, engem sem ettek meg a lányok
Akik jönnének, csak Évivel, Zsuzsival meg Klarussal találkoztam eddig, szóval én sem találkoztam mindenkivel
Azért, mert két járművel kell menni, ezek még nincsenek messze egymástól, plusz a 7-es meg a 4-6-os is kb. fél percenként jár. A Keletitől sztem 15 perc alatt ott lehet lenni.construx írta:hát, őszintén szólva, ha már 5-6 óra útra talán 2-3 óra találkozó jut, nem sok értelmét látom annak a felét is utazgatással tölteni...
- construx
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
meg négy jegy az úgy 1000+ forint...bizsu írta:Azért, mert két járművel kell menni, ezek még nincsenek messze egymástól, plusz a 7-es meg a 4-6-os is kb. fél percenként jár. A Keletitől sztem 15 perc alatt ott lehet lenni.construx írta:hát, őszintén szólva, ha már 5-6 óra útra talán 2-3 óra találkozó jut, nem sok értelmét látom annak a felét is utazgatással tölteni...
- Family you can see any time.
But a one-night stand only happens one night.
B.D.
But a one-night stand only happens one night.
B.D.