nocsak! Sztikének sikerült rábeszélnie? ügyi csaj!construx írta:nos, úgy néz ki, az augusztus 20-i hosszú hétvégén megyünk a Balcsira!
2. Balatoni találkozó
Moderátor: ese
- koani
- Őstag
lenne néhány kérdésem: hány napra gondoltatok, vagy akár azt is belefér gondolom, ha mondjuk leugrom egy napra, aztán hazajövök? Eddig hányan vannak a biztos résztvevők, illetve pontosan a Balcsi melyik részéről van szó, Siófok?construx írta:nos, úgy néz ki, az augusztus 20-i hosszú hétvégén megyünk a Balcsira!
Minden nap közül a legeltékozoltabb, amelyen nem nevettünk.
- construx
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
majd nézzük ki mielőbb a szállást! (20-a zsúfolt lesz közlekedési, szállási szempontból is gondolom.)
Évi, emlékszel még, hol voltunk legutóbb??
na oda NE foglaljunk!
anno még csak készülgettek, mostanra szerintem készen vannak a hotelek is közvetlen a vízpart/Beach House mellett, azokat is meg lehetne kérdezni.
illetve tavaly lementünk éjszaka, akkor elég sok helyen körbeérdeklődtünk. az átlagos árak nem voltak magasak, jól kinéző, parthoz közeli motelekben/hotelekben se volt drága (3-5 ezer) egy kétágyas szoba.
na oda NE foglaljunk!
anno még csak készülgettek, mostanra szerintem készen vannak a hotelek is közvetlen a vízpart/Beach House mellett, azokat is meg lehetne kérdezni.
illetve tavaly lementünk éjszaka, akkor elég sok helyen körbeérdeklődtünk. az átlagos árak nem voltak magasak, jól kinéző, parthoz közeli motelekben/hotelekben se volt drága (3-5 ezer) egy kétágyas szoba.
- Family you can see any time.
But a one-night stand only happens one night.
B.D.
B.D.
- koani
- Őstag
a szállás kérdés nem biztos, hogy engem érinteni fog, valószínű, hogy tényleg max egy napra fogok lenézni közétek, legalábbis ezt látom a legreálisabbnak, mondjuk levonatozok reggel, aztán délután/este hazaconstrux írta:majd nézzük ki mielőbb a szállást! (20-a zsúfolt lesz közlekedési, szállási szempontból is gondolom.)
na oda NE foglaljunk!
az is tökéletes megoldás, annak is nagyon örülünk.koani írta:a szállás kérdés nem biztos, hogy engem érinteni fog, valószínű, hogy tényleg max egy napra fogok lenézni közétek, legalábbis ezt látom a legreálisabbnak, mondjuk levonatozok reggel, aztán délután/este hazaconstrux írta:majd nézzük ki mielőbb a szállást! (20-a zsúfolt lesz közlekedési, szállási szempontból is gondolom.)
na oda NE foglaljunk!
anno Zsuzsi is így jött le hozzánk, és az is milyen klassz lett! szóval én támogatom ezt is! legalább megismerhetünk páran. (ha már Csepelen nem találkozunk, legalább látjuk egymást Siófokon )
Keine Panik auf der Titanic!
igen, valahogy éreztem, hogy a múltkori szállást nem szeretnéd. bár nem volt rossz, klassz elosztása volt stb, csak ugye túl messze volt mindentől.construx írta:majd nézzük ki mielőbb a szállást! (20-a zsúfolt lesz közlekedési, szállási szempontból is gondolom.)
na oda NE foglaljunk!
de azok a parti hotelek tényleg klasszak lennének! én szeretnék egy ilyet!
csak ezt tényleg ne tököljük el, mert ez a hétvége tényleg zsúfolt lehet.
- koani
- Őstag
hát igen vicces, hogy Siófokig kell mennünk, hogy szomszédokként megismerjük egymást személyesen is Amúgy még gyerekkoromban nyaraltunk mamámékkal azokban a Balaton-parti hotelekben, és nagyon jók voltak, tényleg főleg az, hogy egyből a parthoz oda tudsz menni, vízen keresztül meg át lehet menni a Beachreese írta:az is tökéletes megoldás, annak is nagyon örülünk.koani írta: a szállás kérdés nem biztos, hogy engem érinteni fog, valószínű, hogy tényleg max egy napra fogok lenézni közétek, legalábbis ezt látom a legreálisabbnak, mondjuk levonatozok reggel, aztán délután/este haza
anno Zsuzsi is így jött le hozzánk, és az is milyen klassz lett! szóval én támogatom ezt is! legalább megismerhetünk páran. (ha már Csepelen nem találkozunk, legalább látjuk egymást Siófokon )
- construx
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
szervezéssel kapcsolatban:
köszi a kigyűjtött linkeket Évi!
szerintem legyen alap, hogy a szállás maximum 5 percre legyen a Beach House-tól, nem kocsival!
ezt úgy lehetne tutira csinálni, ha keresnénk egy Siófok-térképet és kiírnánk belőle azt a néhány utcát, ami számításba jöhet.
ha a saját ajánlóikat nézegetjük, naná, hogy mindenki azt írja, de nem gyalog, vagy a part más részéhez van közel, vagy nem is írnak semmit.
köszi a kigyűjtött linkeket Évi!
szerintem legyen alap, hogy a szállás maximum 5 percre legyen a Beach House-tól, nem kocsival!
ezt úgy lehetne tutira csinálni, ha keresnénk egy Siófok-térképet és kiírnánk belőle azt a néhány utcát, ami számításba jöhet.
ha a saját ajánlóikat nézegetjük, naná, hogy mindenki azt írja, de nem gyalog, vagy a part más részéhez van közel, vagy nem is írnak semmit.
B.D.
B.D.
- construx
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
még valami eszembe jutott ezt az Apartman Club 218-at nézegetve:
egyrészt hogy mintha pont ez (vagy ehhez hasonló) épülgetett volna, mikor pár éve ott hűsöltünk a parton.
szóval ha olyan szállásra megyünk, ahonnan közvetlen lehet a partra menni, az sztem jó, mert bármikor visszamehetünk napközben, ha akarunk, és nem kell újra jegyet venni (gondolom, bár nem tudom, ez hogy van, és hogy pl saját elkerített partszakasza van, vagy át lehet menni a BH-ra is).
egyrészt hogy mintha pont ez (vagy ehhez hasonló) épülgetett volna, mikor pár éve ott hűsöltünk a parton.
szóval ha olyan szállásra megyünk, ahonnan közvetlen lehet a partra menni, az sztem jó, mert bármikor visszamehetünk napközben, ha akarunk, és nem kell újra jegyet venni (gondolom, bár nem tudom, ez hogy van, és hogy pl saját elkerített partszakasza van, vagy át lehet menni a BH-ra is).
B.D.
B.D.
- construx
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
hát ööö... én vmi pótágyakra gondoltam.. de az is lehet, hogy úgy vannak berendezve a hálók, hogy az egyikben 3, a másikban 2 ember fér el?ese írta:azt, hogy találnunk kell még két embert?construx írta:az apartmanoknál mit jelent a 3+2 fő?
B.D.
B.D.
- construx
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
na pl ez is 2+1 személy, és ha megtudnánk, mi az a plusz egy, nem valami alacsonyabb fokozatú dolog, még jó is lehetne:
http://www.junotours.hu/index.php?pg=sz ... arterID=34
http://www.junotours.hu/index.php?pg=sz ... arterID=34
B.D.
B.D.
- construx
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
ez a másik, ami közel van, árfekvésben is barátságos, ráadásul klimatizált:
http://www.junotours.hu/index.php?pg=sz ... arterID=18
http://www.junotours.hu/index.php?pg=sz ... arterID=18
B.D.
B.D.
én az utóbbira tippelnék.construx írta:hát ööö... én vmi pótágyakra gondoltam.. de az is lehet, hogy úgy vannak berendezve a hálók, hogy az egyikben 3, a másikban 2 ember fér el?ese írta:azt, hogy találnunk kell még két embert?construx írta:az apartmanoknál mit jelent a 3+2 fő?
- construx
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
közben átnéztem az összeset. volt, ahol ezt picit részletezték is, valahogy így:ese írta:én az utóbbira tippelnék.construx írta:hát ööö... én vmi pótágyakra gondoltam.. de az is lehet, hogy úgy vannak berendezve a hálók, hogy az egyikben 3, a másikban 2 ember fér el?ese írta: azt, hogy találnunk kell még két embert?
- 2 háló (2+2 fő)
- nappali (kihúzható kanapén 2 fő)
simán el tudom képzelni, hogy a nem részletezett X+Y fős apartmanoknál a plusz a kanapét jelenti... szerintem nem akarunk ilyen meglepetést.
de ahogy néztem, egyik ilyen apartman se túl jó árú, ha ilyen kevesen vagyunk. 20000-nél nem emlékszem olcsóbbra per éj, ennyiért akár szállodába is mehetünk.
B.D.
B.D.