2. Balatoni találkozó
Moderátor: ese
hello Mindenki! hazatértünk!
bár Eszti még lelkesen utazgat hazafelé, de én már itthon pihengetek.
nagyon klassz volt ez a 4 nap, igazi pihenés. idő is klassz volt, a hely is klassz volt. tűzijátékot is láttunk aug.20-án, szóval teljes siker!
kedves idős házaspár volt a panzió vezetője, kérésre kijöttek elénk az állomásra kocsival, és vissza is hoztak.
csendes, nyugis környezetben volt a panzió, de kb 10 perc alatt elértünk mindent.
szerintem abszolút megérte. ha netán később is szervezünk még ilyen balcsis talikat, én nyugodt szívvel tudom ajánlani ezt a helyet.
Karesz! időközben már jobban lettél? kipihented magad? ma, hazaindulás előtt kérdezte is tőlünk a házigazda bácsi: "A harmadik kislány nem gyógyult meg?" el kellett szomorítanunk, hogy hát sajnos még nem.
bár Eszti még lelkesen utazgat hazafelé, de én már itthon pihengetek.
nagyon klassz volt ez a 4 nap, igazi pihenés. idő is klassz volt, a hely is klassz volt. tűzijátékot is láttunk aug.20-án, szóval teljes siker!
kedves idős házaspár volt a panzió vezetője, kérésre kijöttek elénk az állomásra kocsival, és vissza is hoztak.
csendes, nyugis környezetben volt a panzió, de kb 10 perc alatt elértünk mindent.
szerintem abszolút megérte. ha netán később is szervezünk még ilyen balcsis talikat, én nyugodt szívvel tudom ajánlani ezt a helyet.
Karesz! időközben már jobban lettél? kipihented magad? ma, hazaindulás előtt kérdezte is tőlünk a házigazda bácsi: "A harmadik kislány nem gyógyult meg?" el kellett szomorítanunk, hogy hát sajnos még nem.
Keine Panik auf der Titanic!
- construx
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
örülök, hogy jól éreztétek magatokat!
mi Füreden meglátogattuk az Aqua Parkot a héten, amiről nem is tudom, írtam-e már itt.
ha még nem, remek móka volt! temérdek változatosabbnál változatosabb csúszdájuk van, ki is próbáltuk mindet, még olyanok is vannak, amiken gumikarikában kell lemenni. na azok tudnak meglepetéseket okozni!
csúsztunk Anacondákon, UFO-ban (más néven Hagymában), Őrült Folyón, Kamikazén, egyszóval fergeteges élményeink voltak.
aztán ott volt még az esti nyitvatartás, ami hihetetlen hangulatos, szaunáztunk, lazultunk, éjjelifürdőztünk, egyszóval az ott tartózkodásunk alatt bele se mentünk a Balatonba.
mi Füreden meglátogattuk az Aqua Parkot a héten, amiről nem is tudom, írtam-e már itt.
ha még nem, remek móka volt! temérdek változatosabbnál változatosabb csúszdájuk van, ki is próbáltuk mindet, még olyanok is vannak, amiken gumikarikában kell lemenni. na azok tudnak meglepetéseket okozni!
csúsztunk Anacondákon, UFO-ban (más néven Hagymában), Őrült Folyón, Kamikazén, egyszóval fergeteges élményeink voltak.
aztán ott volt még az esti nyitvatartás, ami hihetetlen hangulatos, szaunáztunk, lazultunk, éjjelifürdőztünk, egyszóval az ott tartózkodásunk alatt bele se mentünk a Balatonba.
- Family you can see any time.
But a one-night stand only happens one night.
B.D.
B.D.
- construx
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
a naplementés képekre nem fókuszáltam..ese írta:nem. a naplementét is a környéki erdő kellős közepéről fotóztuk egy csúcs teleobjektívvel.construx írta:nice.ese írta:no, elvileg nektek elküldtem a linket. ha nem kapjátok meg, sikítsatok!
parton nem voltatok?
mit kerestetek ti egy erdőben?!
B.D.
B.D.
- construx
- Adminisztrátor
- Kapcsolat:
az iróniát kihallottam, de némely fényképen nagyon sok zöld növény társaságában vagytok, szóval...ese írta:ebből ki kellett volna hallanod az iróniát. pénteken egy kilátóba mentünk fel, annyi volt mindösszesen az "erdő".
és hol vannak a parti képek? (vagy a party-képek?)
az egymás hátát bekenősek? azt hittem, Klára óta azok kötelező elemmé váltak!
B.D.
B.D.
- aquarius76
- Őstag
- aquarius76
- Őstag
Ez vicc volt. Viszont sajna nem kaptam meg valamiért a linketese írta:mi az, hogy a simára lennél kiváncsi????
elküldtem neked is a linket. alapból nem küldözgettem körbe mindenkinek, csak aki jelezte, hogy érdekli.
A gmailesre küldted, ugye? mert ott nincs ilyesmi.Sajna. esetleg kérlek, próbáld meg még egyszer.Léccííí...
nagyon szar ez a messenger rendszer. eddig úgy tűnik, csak Eszti és Karesz kapta meg. no mindjárt átküldöm más módszerrel.aquarius76 írta:Ez vicc volt. Viszont sajna nem kaptam meg valamiért a linketese írta:mi az, hogy a simára lennél kiváncsi????
elküldtem neked is a linket. alapból nem küldözgettem körbe mindenkinek, csak aki jelezte, hogy érdekli.
A gmailesre küldted, ugye? mert ott nincs ilyesmi.Sajna. esetleg kérlek, próbáld meg még egyszer.Léccííí...
Keine Panik auf der Titanic!