8. Dawson-találkozó
Moderátor: ese
- koani
- Őstag
Köszi, aranyos vagy. Én pesti vagyok, de ha arról van szó igyekszem megoldani a dolgokat. Az pont jó lenne, ha csak május, illetve június eleje után lenne ilyesmi, mert akkor nekem is vizsgák lesznek, de utána már én is mobilabb vagyok az, hogy addig nem vagy itt, az mit jelent? Jah és amúgy ha nem épp múz.éjjen taliztok, akkor általában Pesten vagy máshol szoktatok?
Minden nap közül a legeltékozoltabb, amelyen nem nevettünk.
Esetek nagy többségében Pestre szervezzük a talikat. De eddig egyszer volt egy 3 napos siófoki minitali. Vagyis 3 embert sikerült összeszerveznünk és lejött egy pár órára még egy tagunk. Illetve próbáltam még Berettyóújfalura összeverbuválni a bandát, a Múzeumok Éjszakájára. Sajnos eddig nem túl nagy sikerrel. Idén úgy tudom, nem Marcsi szervezi.koani írta: Köszi, aranyos vagy. Én pesti vagyok, de ha arról van szó igyekszem megoldani a dolgokat. Az pont jó lenne, ha csak május, illetve június eleje után lenne ilyesmi, mert akkor nekem is vizsgák lesznek, de utána már én is mobilabb vagyok az, hogy addig nem vagy itt, az mit jelent? Jah és amúgy ha nem épp múz.éjjen taliztok, akkor általában Pesten vagy máshol szoktatok?
A nem vagyok itt nem fizikai valómban jelenti a távollétem. Könyvelő vagyok és ez a május 31-ig tartó időszak számomra elég szoros és túlzsúfolt. Így az fixen nem fér bele, hogy még szerveződjek is. Emellett suliba is járok, és május-júniusban nekem is lesznek vizsgáim is.
Keine Panik auf der Titanic!
- temesed
- Főisten
- Kapcsolat:
mar eppen kerni akartam h varjatok nyarig mert addig nem biztos h haza megyek....de juniusban tuti otthon leszek, meg augusztusban is, akkorra tervezzuk az ekusovotese írta:Esetek nagy többségében Pestre szervezzük a talikat. De eddig egyszer volt egy 3 napos siófoki minitali. Vagyis 3 embert sikerült összeszerveznünk és lejött egy pár órára még egy tagunk. Illetve próbáltam még Berettyóújfalura összeverbuválni a bandát, a Múzeumok Éjszakájára. Sajnos eddig nem túl nagy sikerrel. Idén úgy tudom, nem Marcsi szervezi.koani írta: Köszi, aranyos vagy. Én pesti vagyok, de ha arról van szó igyekszem megoldani a dolgokat. Az pont jó lenne, ha csak május, illetve június eleje után lenne ilyesmi, mert akkor nekem is vizsgák lesznek, de utána már én is mobilabb vagyok az, hogy addig nem vagy itt, az mit jelent? Jah és amúgy ha nem épp múz.éjjen taliztok, akkor általában Pesten vagy máshol szoktatok?
A nem vagyok itt nem fizikai valómban jelenti a távollétem. Könyvelő vagyok és ez a május 31-ig tartó időszak számomra elég szoros és túlzsúfolt. Így az fixen nem fér bele, hogy még szerveződjek is. Emellett suliba is járok, és május-júniusban nekem is lesznek vizsgáim is.
a balanced diet is a cookie - in each hand
- julica
- Őstag
- Kapcsolat:
Már most augusztusban esküvő?? Hűha! Azt hittem, jövőre lesz! Gratula!temesed írta:mar eppen kerni akartam h varjatok nyarig mert addig nem biztos h haza megyek....de juniusban tuti otthon leszek, meg augusztusban is, akkorra tervezzuk az ekusovotese írta:Esetek nagy többségében Pestre szervezzük a talikat. De eddig egyszer volt egy 3 napos siófoki minitali. Vagyis 3 embert sikerült összeszerveznünk és lejött egy pár órára még egy tagunk. Illetve próbáltam még Berettyóújfalura összeverbuválni a bandát, a Múzeumok Éjszakájára. Sajnos eddig nem túl nagy sikerrel. Idén úgy tudom, nem Marcsi szervezi.koani írta: Köszi, aranyos vagy. Én pesti vagyok, de ha arról van szó igyekszem megoldani a dolgokat. Az pont jó lenne, ha csak május, illetve június eleje után lenne ilyesmi, mert akkor nekem is vizsgák lesznek, de utána már én is mobilabb vagyok az, hogy addig nem vagy itt, az mit jelent? Jah és amúgy ha nem épp múz.éjjen taliztok, akkor általában Pesten vagy máshol szoktatok?
egyik sem hangzik rosszul.julica írta:én meg ide javasolnám, és kor lehetne babanézős talitemesed írta:dehooooogy! igy is alig tudom kivarni, de addig meg a fel vilagot ossze kell szervezni trigonometriai sorrendbe, h minden jol sikeruljon
szoval tali nyaron? en kavezos-kiuloset javaslok, nem hiszem a balcsison reszt tudok majd venni
Klára: Pillanatokon belül itt lesz az az esküvő!! holnap után már május, szinte hihetetlen. tegnapelőtt voltunk egy hónapos házasok.
- koani
- Őstag
Ó de jó neked, hogy ilyeneken kell, hogy járjon az agyad, biztos nem kevés melóval jár egy esküvő megszervezése, de a végeredmény miatt megéritemesed írta:dehooooogy! igy is alig tudom kivarni, de addig meg a fel vilagot ossze kell szervezni trigonometriai sorrendbe, h minden jol sikeruljon
szoval tali nyaron? en kavezos-kiuloset javaslok, nem hiszem a balcsison reszt tudok majd venni
- temesed
- Főisten
- Kapcsolat:
ja, foleg h egyelore tav-szervezesben kell megoldanom 2000 km messzesegbol :D:Dkoani írta:Ó de jó neked, hogy ilyeneken kell, hogy járjon az agyad, biztos nem kevés melóval jár egy esküvő megszervezése, de a végeredmény miatt megéritemesed írta:dehooooogy! igy is alig tudom kivarni, de addig meg a fel vilagot ossze kell szervezni trigonometriai sorrendbe, h minden jol sikeruljon
Julis, benne vagyok a baba nezosben!
- temesed
- Főisten
- Kapcsolat:
Moni, igen, en is igy gondolom, de jelenleg kotve a kezem, nem utazhatok haza, h belecsapjak a lecsoba, ugyhogy addig pl online probaljuk eldonteni a koszoruslanyok ruhajat, meg etteremtol arajanlatot kerni stb....we will seeMuncika írta:egyik sem hangzik rosszul.julica írta:én meg ide javasolnám, és kor lehetne babanézős talitemesed írta:dehooooogy! igy is alig tudom kivarni, de addig meg a fel vilagot ossze kell szervezni trigonometriai sorrendbe, h minden jol sikeruljon
Klára: Pillanatokon belül itt lesz az az esküvő!! holnap után már május, szinte hihetetlen. tegnapelőtt voltunk egy hónapos házasok.
btw, 1 honapos hazasok! wohoooo! azert azt meg kell unnepelni egy pohar pezsgovel
- aquarius76
- Őstag
- koani
- Őstag
bizony legyünk minél többen átlagban hányan szoktatok lenni kb?temesed írta:szoval ha jo az idopont, akkor mar elvileg 5en lennek...juhuuuuuuu, csak igy tovabb!!!!
Amúgy nekem a balatoni találkozó amit meséltetek is szimpi volt, az is jól hangzik, plusz imádom a Balcsit, oda sok szép emlékem köt
- temesed
- Főisten
- Kapcsolat:
hat ha akartok, augusztus vegen elmehettek a balcsira is, de en addigra mar sajnos nem hagyhatom el az orszagot a vizum kerelmem miatt, ugyhogy nekem csak a junius jokoani írta:bizony legyünk minél többen átlagban hányan szoktatok lenni kb?temesed írta:szoval ha jo az idopont, akkor mar elvileg 5en lennek...juhuuuuuuu, csak igy tovabb!!!!
Amúgy nekem a balatoni találkozó amit meséltetek is szimpi volt, az is jól hangzik, plusz imádom a Balcsit, oda sok szép emlékem köt
bocs, egoista vagyok, de nagyon orulnek ha tudnank talalkozni
- temesed
- Főisten
- Kapcsolat:
orszagon belul nem szamit..es az csak 1-1 napra szolt, en amolyan igaziiiii vakaciora akarok elmenni, nem muszaj fancy hely, csak hogy mashol legyunk, legyen mit latni (epeteszeti remekmuvekkel bovelkedo helyek elonyben)construx írta:például ebben a félévben nem állandóan utazgattatok?temesed írta:najo, azert csak vmikor bepotoljuk